Odliczanie dobiegło końca. To właśnie dziś debiutuje trzeci – po The Burning Crusade i Wrath of the Lich King – dodatek do najlepszego MMORPG na rynku - World of Warcraft, zatytułowany po prostu – Cataclysm.W wybranych salonach Empik odbyła się Nocna Premiera World of Warcraft: Cataclysm, tak aby gracze – zaraz po północy – zakupil ...
World of Warcraft: Cataclysm uderzył [VIDEO]
"Najlepszego" zmienilbym na "najpopularniejszego". : )
Gdyby był najlepszy to wszyscy by w to grali a tak...gra lipna ^^
Gdybyś miał kasę, albo gdyby nagle przeszedł na free to play, to byś grał. Jak większość zatwardziałych anty fanów.
Gdybyś miał kasę, albo gdyby nagle przeszedł na free to play, to byś grał. Jak większość zatwardziałych anty fanów.
Żarty ci wychodzą, oj wychodzą
Nie rób se jaj pro fan boyu, gra lipna i taką pozostanie
@Krige
Twoje MMO Shakes & Fidget
No tak wow jest lipny...
A co ty człowieku możesz wiedzieć? Nick napisałem bo jeden gość z forum nie wiedział jak to jam sie nazywał. Graj dalej w twoje pokebollsy dzieciaczku.
I jeżeli krytykujesz moje gusta to coś ci powiem > suck my balls.
Sry, kupilem WoW'a i nie dogralem darmowego miesiaca, bo po 2 tyg bylem tak znudzony, ze nie chcialo mi sie wpisywac danych do logowania, wiec nie mow o kasie czy f2p, bo i tak bym tego nie ruszyl.
Ale dużą część graczy mmorpg ta gra rusza i leci do sklepu po nowy dodatek.
Taka lipna, że 12 milionów graczy w nią pyka.
Chłopie piszesz że grałeś w wowa 2 tygodnie czyli wychodzi ze w ogole go nie znasz. I wypisujesz takie rzeczy ? proszę cie zapodaj mi tytuł MMORPG który przebija wowa ? nic nie przebije tego klimatu, ras, klas,lokacji i grywalności. No ale kazdy ma swój gust... no własnie gust :-] To nie pisz ze wow jest słaby tylko ze ci się nie podoba. Ja kiedyś tkwiłem w Guild Wars przez takich jak ty co mi pisali że WoW jest beznadziejny.
Sry, kupilem WoW'a i nie dogralem darmowego miesiaca, bo po 2 tyg bylem tak znudzony, ze nie chcialo mi sie wpisywac danych do logowania, wiec nie mow o kasie czy f2p, bo i tak bym tego nie ruszyl.
Nie chce być nie uprzejmy (powiedzmy). Kto cię wziął na moda, skoro nie wiesz nic nawet o WoW'ie ? po 2 tygodniach ? to ty wowa w ogole nie znasz nawet w 5% ^^ Pozdrawiam cię serdecznie pewnym palcem :-]
Dla mnie nie ma i nigdy nie będzie lepszej gry niż WoW. Wszystko tandeta...
Co do wowa F2P 12 milionów graczy i stale rośnię.. 2 kolejne dodatki w planach, i wy piszecie o F2P ? ^^
@up
O, cześć StorN
O, pa StorN.
(Jakby się ktoś nie zorientował z nowych, to jest troll który okazjonalnie robi sobie nowe konta i wypisuje bzdury. Interwencja potrzebna.)
(Jakby się ktoś nie zorientował z nowych, to jest troll który okazjonalnie robi sobie nowe konta i wypisuje bzdury. Interwencja potrzebna.)
Hau Hau :-] ^^
O, cześć StorN
StorN mogą do mnie pisać tylko osoby których szanuje i mają IQ większe niż przeciętne :-] Twój post nei był na temat WoW Cataclysm, nie spamuj tutaj w temacie i nie prowokuj do tego bo będziesz takim "Trollem" jak ja, hau hau ^^
Agree
Bardzo podobna historia w moim przypadku też.
Taka lipna, że 12 milionów graczy w nią pyka.
Dobry argument - trzeba zacisnąć zęby i grać, **uj tam, że nudno ważne, że 12 milionów.
Btw. Nie banujcie Storn'a zanim nie złamie ponownie regulaminu, zabawny jest. ;]
Żarty ci wychodzą, oj wychodzą
Nie rób se jaj pro fan boyu, gra lipna i taką pozostanie
Powiedziałem wszyscy ant fani? Kozak, to że jesteś anty fanem pełną japą to wiedzą tutaj wszyscy, więc nie dziwi mnie Twoja opinia. Co do jaśnie głupiego Krige, cóż. Nazwanie mnie fan boyem, kiedy nie gram w WoW-a już 2 lata i wcale mnie do niego nie ciągnie, bo szkoda mi zarobionych pieniędzy jest zabawne, wręcz debilne. : )
Spójrzmy na takiego LOTR, nikt nie przepadał za nią, twierdził, że nie zapłaci ani grosza. Wychodzi free to play, jeb nagle ilość graczy rośnie niesamowicie.
Więc z WoW-em było by tak samo i nie powiecie mi, że nie.
Krige, na koniec dla Ciebie mam info. Jesteś głupszy niż sądziłem, czyli udowodniłeś mi, że potrafię się nieźle pomylić. : )
Nie szło inaczej, musiałem napisać prawdę, nie lubię kłamać.
Cholera, jako mod powinienem wykasowac posty Storna, ale sa tak zabawne, ze zostawie je dla przyszlych pokolen. Amen.
Powiedziałem wszyscy ant fani?
Tak. Nie wiesz co piszesz? Nic dziwnego, z takimi błędami sam bym nie zrozumiał:
Anty-fan WoWa (lubię ich nazywać "ludzie, którzy znają prawdę") nie wróci do WoWa, nawet gdyby mu płacili za to że ma grać. Taka jest definicja.
Widzisz teraz Kretyyyyy... Kolego? Większość, to nie wszyscy. I zapodaj mi moje błędy w pisowni, bo ja się takich nie dopatrzyłem, więc czekam.
Co do do Twojej definicji, to nie musiałeś jej podawać. Masz ją raczej wyrytą na czole, bo tak się z tym często odnosisz, że heeej.
Poza tym, podkreśliłem to, że SZKODA mi kasy na tę grę, co wyjaśnia od razu, że nie lubuje już w niej jak dawniej. Bo kiedyś grałem na koncie brata, on opłacał, teraz sam zarabiam i mi szkoda kasy na gry wszelkiego rodzaju. Zaczniesz pracować chłoptasiu to zrozumiesz, póki co graj sobie i '' kozacz '' przed monitorkiem.
Nie bedzie szukania bledow w pisowni. Jest to temat o WoW'ie, a nie o bawieniu sie w wytykanie bledow. Jesli chcecie, to zrobcie sobie nowy topic albo skoczcie na PW, bo tutaj zaraz zaczniecie robic syf.
Cholera, jako mod powinienem wykasowac posty Storna, ale sa tak zabawne, ze zostawie je dla przyszlych pokolen. Amen.
Skoro to temat o WoWie, to co to?
Nie szukam żadnej dziury. Sens w tym, że jak chcesz by było fair, to sam bądź fair. Co do wojny, to wiadomo, że jak pada temat WoW, to Kozak przylatuję jak sęp do świeżych zwłok. Ja byłem grzeczny, do czasu. : )
Mówisz mój ostatni, a jego wcześniejsze oglądałeś? Ja sama z siebie tego nie napisałem, więc.