Właśnie przez kochane G2A się pierdziele ze sprawą klucza zakupionego, więc już zaczęłam rozważać zakup gry za 4,99 ojro od square enix bo jest promocja aktualnie.
World of Warcraft czy Final Fantasy XIV
Hm jak jest promo to może też się skuszę. Zawsze chciałem sprawdzić tę grę. Może skleimy jakieś party nowicjuszy na start?
to zapraszam na phoenix właśnie teraz pojawiają się nowi gracze teraz mamy 4 osoby na lvl 10-30
Z tego co pamiętam to też jestem na phoenix.
a chyba jesteś bo coś nick pamiętam
Ok, crysta zakupione na abonament.
edit
Abonament zakupiony, zostało jeszcze 1500 crysta
zadam głupie pytanie, jest gdzieś poradnik jak i w którym miejscu [tak na przyszłość] się kupuję te kryształy na abonament? Dodatkowo ze sklepu Square Enix można tylko kartą kupować czy da rade przez pay pala? Jeśli kupuję się ze square enix to wersję digital dodają do twojego konta automatem czy trzeba też się męczyć z tymi keyami?
Jak kupujesz na stronie to automatycznie upgraduje Ci konto. Te kryształy bardzo łatwo się kupuję, wybierz subskrypcję, zapłatę przez crysta i wyświetli Ci, że nie masz wystarczająco i zakupić więcej. Klikasz wybierasz ilość i płacisz przez paypal i od razu masz. Potem tylko kupujesz co chcesz. Za te kryształy można raczej wszystko kupić, grę chyba też.
Jak kupujesz na stronie to automatycznie upgraduje Ci konto. Te kryształy bardzo łatwo się kupuję, wybierz subskrypcję, zapłatę przez crysta i wyświetli Ci, że nie masz wystarczająco i zakupić więcej. Klikasz wybierasz ilość i płacisz przez paypal i od razu masz. Potem tylko kupujesz co chcesz. Za te kryształy można raczej wszystko kupić, grę chyba też.
tą subskrypcję na stronie Mog Station czy gdzieś w luncherze gry się ustawia?
Edit
Ściągniętą gre na trialu 14 dniowym po zmianie na full trzeba od nowa instalować czy sama się przestawi na full'a?
ma jakieś większe znaczenie wybór Duskwight albo Wildwood, w sensie że walczą ze sobą czy coś jak np. w wowie Aliance i Horde?
Gre mozna tez nabyc na Fabryka Kluczy za 34 zl
nie ma znaczenia
To jest wybór rasy, nie walczą między sobą, ale mają różne statystyki początkowe. Ja już gram. Jak co to Oyno Ki.
pisze do Ciebie w grze a Ty nic
A czy ktoś miał problem z rejestracją do 14 dniowego triala? Kiedy rejestruję się to dochodzę do momentu potwierdzenia maila przez kod aktywujący, który niestety 3 razy w ogóle nie doszedł mi na gmaila. Ktoś miał podobnie?
Norma. Mnie interesuję jak zakutualizować klucz z triala do Full wersji, ale chodzi o przypadek gdy ma się już ustawiona grę pod triala, gdzie wpisać ten kochany klucz? bo za diabły nie mogę znaleźć tego pięknego miejsca.
A dodam, że próbowałem się też rejestrować osobno tzn. przez stronę omijając launcher triala i niestety efekt ten sam :/ szkoda, chciałem zagrać i być może zostawić im trochę kasy, ale skoro nie dają mi się nawet zarejestrować...
Norma. Mnie interesuję jak zakutualizować klucz z triala do Full wersji, ale chodzi o przypadek gdy ma się już ustawiona grę pod triala, gdzie wpisać ten kochany klucz? bo za diabły nie mogę znaleźć tego pięknego miejsca.
Mog Station - Your Account - Enter item code albo Add PC license
takie coś tylko mam
a próba Transferu do "Regular Service" kończy się oto tym tekstem " A free trial account cannot be transferred to regular service on the same day it was created.
Please wait at least one day before using this service. " zostaje chyba spróbować dopiero jutro może wypali.
P.S. Zauważyłam że w rasie ludzi w zależności od strony jest dostępny rożny minimalny wzrost