World of Warcraft - moja nowa miłość

Opublikuje i dam linka :P

[ Dodano: 2008-08-02, 19:03 ]

http://forum.secondorder.org/viewtopic.php?f=38&t=951 oto ono.

Witam all:D ja osobiiscie Grałem w WoW rok na serwerze oficjalnym ^^ powiem tak ta gra nie watpliwie przycmiewa wszystkie inne Mmorpg:P Gralem na serwerze Xavius i zadna inna gra mnie tak nie przykuła ja WoW :)) Grałem Priestem mam 64 lvl :):lol: Teraz moj starszy brat jedzie do woja wiec na pre paid;p niema kaskki:D wiec postanowiłem zagrac w inne mmorpg:P Grałen w Lineage II grałem w Bloodmare grałem w rohan grałem w Regnum online grałem w Repplez:P i w wiele innych ale zadna gra nie dała mi TYLE frady co WoW:D naprawde polceam ta gre ^^ pamietam jak sam dawaniej zaczynałem na serwrze prywatnym Włoskim :P lagi jak cholercia itp ale sie w tej grze zanurzyłem bez reszty ^^ zreszta jestem wielkim fanem Warcraft III w WoW jest mnostwo elementow ktore poznawalismy w War III.. Nawet nie wiece jak sie ucieszyłem gdy widziałem te budynki ktore niegdys sam wznosiłem w War III :D oczywiscie grałem Alliantami ^^ ::D gre polcam wszystkim co widza co to MMORPG :D For The Alliance !!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

//Nie tolerujemy tutaj postów a'la Dziecko Neostrady. Postu nie usuwam tylko dlatego, że niesie jakąś wartość. Pierwsze ostrzeżenie słowne, a powinien być już ost. zwykły - Mr. Hania

Bez obrazy ale ten server na jakim chcecie grac jest rodem z komunistycznych snow. To juz nawet nie sa zasady wrecz wyglada jak godziny policyjne. Chciecie mi powiedziec by sie przedstawic nie moge se powiedziec "siemka jestem taki i taki" i koniecznie musze mowic "witaj jam jest Fredek z krainy kredek"? Tak to ma wygladac? Bez obrazy ale dla mnie to jest chore....

Mr. Hania - Hunter jest bardzo dobra klasa postaci z wielu wywiadow i wielu filmow na Youtube jestem w stanie powiedziec ze rozwoj Beast Mastery jest najbardziej optymalny szczegolnie jak sie wejdzie w posiadanie Epic Beast wtedy lucznik moze robic to do czego zostal stwozony czyli do uzywania luku. A bestia go oslania.

Kozak - zmartwie cie Rogal po stronie alliance jest poprostu slaby. Ogolnie Horda zjada Alliance. Ale to moja opinnia :D

Chciałem grać Hordą, ale już byli w Ally, czytaj wcześniejsze posty.

Dla ciebie to może chore, dla nas to fajna zabawa, mamy 100% pewność że nie będzie dzieciaków. Nigdy nie grałeś w D&D albo coś w tym stylu? Oderwij się od kompa 8-)

na kompie siedze raz na 2 dni moze :) a w D&D gralem ale i tak wole te karciane.. prznajmniej moglem se zapalic szluga albo inna uzywke :D

Wiesz Kozak - dzieciaki były i będą nawet największe zakazy i utrudnienia tego nie zmienią ;-) A chore - hmm zależy jak na to spojrzeć, ja się tam świetnie bawię - nie ma za dużo ludu, a jak kogoś spotkasz można sobie fajnie porozmawiać ^^ Jak już ktoś to xxx razy powiedział są Gusta i Guściki ;-)

Właśnie zostałem uroczyście przekonany do ponownego ściągnięcia i zainstalowania WOW na swoim komputerze. Miałem krótki epizod z wowem około rok temu lecz się bardzo do niego zniechęciłem. Teraz z perspektywy czasu wiem, że było to spowodowane złym wyborem serwera oraz profesji.

To może także z nami zagrasz :P

Haa, nawróciłem już dwie osoby na WoW'a. No dalej, dalej, kto następny? :>

Ja... jak ktoś mi pomoże wbić na jakikolwiek server (piracki)

Dzieki za wsparcie Znawca ja nie chcialem byc w taki sposob odebrany poprostu chcialem napisac cos o WoW.. Trudno widocznie jesli ktos pisze o czyms co lubi jest uwazany z dziecko Neo.. Ale zostawmy TYCH WIELKICH znawcow WoW w spokoju... Niech nadal sa zamknieci w kregu ludzi co myśla ze wiedza wszystko.. Sam teraz gram na OTS WoWfusion i jest super szkoda Mr.Hania tak odebral post ktory nie byl wrogi czy jakis negatywny... :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

CYTUJĘ Słowa R3m4ke:

Jeśli zdecydujesz się na kontakt ze mną musisz wiedzieć:

*Na wstępie przedstaw się i opisz dokładnie swój problem.

*Staraj się nie robić błędów, nie mam zamiaru rozszyfrowywać twoich wiadomości.

*Wiadomości krótsze niż 5 słów będą ignorowane.

*Wiadomości z masakryczną ilością błędów również zignoruje.

*Pisz z sensem, nie wysyłaj mi chaotycznych wiadomości.

*Wiadomości typu "Polecisz mi czym grać, co jest lepsze lub coś w tym stylu" z góry ignoruję, a delikwenta nagradzam zablokowaniem.

*I tak gwoli ścisłości - Nie Zakładam Żadnych Kont!

I pytanie jakie słowa świadczyły o tym ze Kebra jest dzieckiem Neo zacytuj. I chyba sam niewiesz jak piszą dzieci z 3 podstawówki :-?

Kebra666, weź pod uwagę, że czasami ludzie muszą odreagować tak a nie inaczej. Te ciągłe poprawianie, ganianie za użytkownikami o złych intencjach - to męczące i sprowadza wiele przykrości. Sam musisz przyznać, że czasami w niektórych sytuacjach (choćby w szkole :) ) po prostu nie możesz wytrzymać, nie masz już sił.

Znawca, A jakbyś zareagował gdybyś otrzymywał dziennie 50 wiadomości typu "Załóż konto", "dasdasfffsdgfdsg", Jakąś obelgę za zwrócenie uwagi na forum itd.

Wiem jak piszą dzieci z 3 klasy podstawówki, 1. Chodziłam do niej, 2. Już nie raz widziałam w grze 8-10latka.

Koniec Offtopu. Jeśli chcecie kontynuować ten temat, proszę napiszcie mi na PW.

Nie nazwałem nikogo dzieckiem neo! Powiedziałem, że jest to post w stylu takiego dziecka. Nie usunąłem go bo wnosi wiele do dyskusji i jest napisany przez osobę znającą się na rzeczy i doceniam to. Chodzi mi bardziej o to jak został napisany. Po co tyle wykrzykników i emotek? Takich rzeczy tu nie tolerujemy.

Co do mojej znajomości WoW'a. Przyznaję że nie znam się za bardzo na tej grze. W końcu gram od tygodnia. Napisałem to co o tej grze sądzę i wszystko uzasadniłem. To są tylko moje opinie dotczące tej gry, nie każdy musi się z nimi zgadzać - dlatego zaprosiłem do dyskusji na ten temat. Zleży mi na poznaniu zdania innych. Wyrażajmy po prostu opinie w sposób cywilizowany i zgodny z regulaminem :)

Ciesze się że tak się sprawy potoczyły.. Życzę Wam wszystkim wspaniałej gry w WoW. Pozdrawiam.

Koniec offtopu bo ostrzeżenia polecą

Wywaliłem cały śmietnik bo czytać się nie dało. Jak ktoś coś sobie chce wytłumaczyć to na PW. Wchodzę na temat o WoW bo chcę się tutaj czegoś ciekawego dowiedzieć tymczasem widzę pełno postów o tym kto jest Noobem i dlaczego :-|

Kurde nawet bym sie przekonał do grania wami ale jak wy wszyscy w alliance jestescie :(

btw jakie sa raty ,ktore insty dzialaja i jak tam poziom lagowania tego serva?

Rate x4, Lagów podobno mało, niektóre insty nie działają.

Też ubolewam że jesteśmy w ally, ale co robić...

Możemy się przenieść :D - Bynajmniej ja... Nie jestem jakimś tam high lvlem żeby nie móc zmienić frakcji :D

Ja już jestem po stronie Hordy.