Ty to ja nie w temacie chyba o.O To w końcu kto ma zamiar grać w WoW'a na Second Order? Widzę, że w tym temacie dużo się działo
World of Warcraft - moja nowa miłość
Można sie przenieść? Jak, za pomocą GM-a?
Tworząc nową postać ;-) Gdyby GM'i zajmowali się każdą taką sprawą to nie mieli by czasu na eliminowanie bugów itd.
Nowa postać = nowe podanie? Albo... może po prostu "Create" No to biorę Nieumarłego, przenoście się do Hordy
Nie przenoszę się do Hordy po wszyscy grają w Hordzie i w Przymierzu jest mało ludzi. No ludzie, nie chce mi się grać samemu!
ściąganie zatrzymało się przy 96%... jak je wznowić?
Witam jak co to nie spam ;-) chce tylko pokazac fajny teledysk Alliantow moze komus sie
spodoba: http://pl.youtube.com/watch?v=vqO7zEWu0W0. A tutaj tańce ^^
http://pl.youtube.com/watch?v=066_q4DIeqk. Miłego oglądania.
Haniu no przykro mi ale i ja muszę stwierdzić wierny Druhu iż spotkamy się w Hordzie
ściąganie zatrzymało się przy 96%... jak je wznowić?
torrent? widocznie nie ma seeda ;/
poproś na forum,skad masz torrenta o seedowanie...
Ej, no co to za jajca mają być? To że przerwało Kozakowi ściąganie to dlatego, że postanowił grać dla Hordy Wszyscy chcą do Hordy, a potem jest dysproporcja sił na serwerze...
R3m4ke - tak zacieraliśmy ręce że wspólnie będziemy tłuc hordziaków. Co to się stało? Życie alianta przecież nie jest takie złe...
Spójrz na pierwszą stronę, ściągam z linka, właśnie zaczynam od nowa :-/
Zaraz Zaraz broda tez chce grac i Tyle osob juz chce grac
a jak w Hordzie hmmm... Cholera tez bym pogral z wami ale ja nie umiem takich podan pisac ;/ Poza tym... Dziala Tam Beast Mastery u Huntera? Moze ktores z was sie zapytac?
I czytalem tam regulamin. Ponoc nie mozna uzywac plikow pomocnych... czyli co jak se wgram addona zwanego Questhelper ktory pokazuje lokacje questow, mobow, itemow, na mapie wraz z %-wa szansa na dropa... to juz bede Cheaterem?
BTW: Kto mi pomoze pisac podanie ?
R3m4ke - tak zacieraliśmy ręce że wspólnie będziemy tłuc hordziaków. Co to się stało? Życie alianta przecież nie jest takie złe...
Nie jest ale jest nudne... W aliance dobry jest tylko palladyn i jakas odmiana maga. Obu klas nie lubie Rogal Undeath albo Hunter Troll wymiataja
w ostatecznosci Druid z rasy tych co maja rogi(nie pamietam jak sie wabia) Aaaa no i w alliance shaman jest ok
Totemy tez wymiataja
No teraz to jest mmorpg.org.pl Team - No ale po jednej stronie być musimy xD
Ktos mi pomoze napisac podanie? jak to ma wygladac mniejwiecej? mam sie przedstawiac w jakims polsko-sredniowiecznym stylu?
Aha ludzie polecam zrobic se rogala dla kasy
rogal jako jedyny z wszystkich humanoidow na stealth moze okradac kieszenie. Bardzo przydatny skill.
Czytasz książki fantasy? Jeżeli nie to nie masz szans na wejście na serwer, a nawet jeżeli już ktoś ci to podanie napisze, po kilku sekundach zgarniesz bana za nieklimatyczność...
czytam i to nawet sporo.... ale nie mam ostatnimi czasy weny na tworczosc. chodz na forum GothicSide napisalem sam pare opowiadan ;D
No to poczekaj na wenę, najlepiej zaraz po tym jak potwierdzą moje zgłoszenie
Ja nie czytam takich książek. Przeczytałem aż Harry'ego Pottera i tyle
obra to instaluje wow-a z dodatkiem jak tylko rozpatrza moje podanie, moze nam z tego nawet jakis guild wyjdzie:)
edit:omg przeciez to stronka chyba dla polonistow a nie normalnych ludzi ,oberzalem odrzucone podania a tam gosciowi odrzucili podanie...... bo nie mial 2 przecinkow!
btw mam lewa reke w gipsie wiec chyba bym te podanie rok pisal......
Mi się już ściągnął Podanie czeka.