Altair ma rację 50 zł to dużo . Roczny wydatek na grę w WoWa to 600 zł . Ja siedzę przed PC jakąś godzinę dziennie ( siedzę na necie , gadu - gadu itp. ) . Gram w weekendy kiedy mam więcej czasu . Czy nie lepiej iść kilka razy do kina niż wydawać prawie sześć stów na kilka godzin tygodniowo w Azeroth ?
World of Warcraft - moja nowa miłość
Ja też gram i ciesze sie ze w koncu sa jakies dyskusje o tej wspanialej grze byc moze tez pojde na ten serwer "klimatyczny" i sobie pogramy xD .Najbardziej co mi sie nie podoba to wojownik.Zawsze we wszystkim gram wojownikiem no ale nie podoba mi sie wojownik w wowie.Już lepiej brać paladyna bo jest szybszy i ma heala.Może przywali czasem warrior dobrze ale wg. mnie to w wowie wojownik nadaje sie tylko do tankowania.Najwieksze obrazenia zadaje niby lotr no ale jakie ma szanse z lowca xD to dopiero wymiatara.Moim zdaniem najlepsza klasa w wowie jak sproboja do ciebie podejsc to ma sie pulapke mrozu i spowolnienie a do tego zwierzaczka wiec nie maja szans a dystansowe tez przegraja.Np. taki mag bedzie lac to hunter strzeli strzal ciszy i tylko atak no i po magu
chociaz swoja droga mag ma najpotezniejsze czary
o.0 japierdziele ja to sie zawsze musze rozpisac o wowie maniak ze mnie ;p dobra sproboje sie dostac na ten serwer xD, ale jak mi zajeliscie lowce to ja biore druida
Wszyscy chwalicie jakieś servy ale w wowa nie dawno zacząłem grać więc prosze o jakieś top 3. Wymagania:
-dużo graczy
-najlepiej polski
-exp x1 (nie koniecznie)
Na Avalonie nie da się zarejestrować, prawdopodobnie nie chcą więcej graczy. Ściąga mi się TBC więc zaraz zobacze ten drugi. A co sądzicie o Wowscape?
Na Avalonie nie da się zarejestrować, prawdopodobnie nie chcą więcej graczy. Ściąga mi się TBC więc zaraz zobacze ten drugi. A co sądzicie o Wowscape?
Nie jest polski . Na Avalonie mam konto... konta... ;D jak co PM do mnie to ci odstapie bo i tak juz nie gram
wogole w MMO:D
Czekam na Sun Online i na DarkFalla
Spawn zdrajaca nie gra w żadne mmo buuuuuu:D na stos:D
xD, joke ^^
Było by miło :->
Edit@ oho w wow-polska też się nie da regnąć bo cały czas list pożegnalny admina wyskakuje. Sami wejdźcie i przeczytajcie co on tam napisał.
Edit2@ Fajny polski server znalazłem odpowiada mi bardziej niż avalon http://www.sunwell.pl/www/ - bardzo hojni gracze tam są. Biegałem w okolicy Goldshire, gdy jakiś koleś bez powodu dał mi eq i 2g. Potem laska dała napoje własnej roboty, niestety był taki pech że mnie wywaliło i cofneło w inventory o jakieś 30 min i napoje z powrotem znalazły się w jej plecaku :mrgreen: POLECAM!
To jest fajny serwer
to jest jego stronka:
gram juz na nim z pol roku.
On jest na patch 2.4.3
Jak cos to mam nick Podolak i jestem undead warrior ( horda jak ktos nie wie ;p )
Ostra albo bana panu na górze.
//Niestety, nie złamał żadnego punktu regulaminu :/ (tak mi się wydaje ) - Mr. Hania
ja proponuje sunwella i stronę sojuszu bo tam gram
zalety:
-miła atmosfera
-hojni ludzie
-częste bójki między aliantami i hordą
wady:
-jak na każdym privie bugi i lagi
-możesz mieć na koncie tylko jedną stronę konfliktu
Zmieniam zdanie o SunWellu. Jak już na czymś grać to polecam WoWscape. Mają kilka serwerów w tym blizzlike, żadnych disconnectów, dużo graczy. Po prostu drugi global :mrgreen:
wow scape ma disconecty to pierwsze a drugie minimalny eksp jest x3 jak pamietam a na avalonie jest chyba jak na globau wiec Avalona wole :-o
Ta tylko że avalon ma zamkniętą rejestracje.
ja bym wybrał serwer sunwell
serdecznie polecam
a ja polecam serwer http://wow.gamefreedom.pl/
Serwer polski, rate exp x2 blizzlike
graczy online 1200-1500
Żeby mieć konto trzeba się zarejestrować + podanie! piękna rzecz że takie coś jest!
Musimy podać pare rzeczy które będziemy wiedzieć tylko po przeczytaniu regulaminu (4 pytania) i na koniec ostatnie pytanie najciekawsze
5. Czemu akurat Tobie mamy założyć konto? Zareklamuj się. Jest to decydujący etap rejestracji- prosimy ją potraktować poważnie. Dzięki temu będziemy wstanie zweryfikować, czy posiadasz fantazję i wniesiesz coś ciekawego na nasz serwer. Dodatkowo: Napisz, z jakiego serwera do nas przybywasz, jeżeli wcześniej gdziekolwiek grałeś i skąd dowiedziałeś się o naszym serwerze.
Podania zatwierdzanie są przez adminów ręcznie, ale nie tzreba czekać długo, ja napisałem wieczorem w sobote w niedziele rano juz konto bylo aktywne
Zapraszam )
* IP: set realmlist logondof.gamefreedom.pl* Patch: 2.4.3* Emulator: Mangos* Rates xp: x2 Blizzlike* Rates xp quest: x2 Blizzlike* Rates drop: x1 Blizzlike* Typ: PVP
PS. chociaż WoWScape net też polecam i narazie chyba bede grał na nim
lol w SO było 16 graczy online
Hmm... Na SO coraz więcej nowych twarzy, gra jest bardzo przyjemna. Szczególnie po mojej ostatniej (i pierwszej zarazem) sesji D&D gra w WoW'a na klimatycznym serwerze kręci mnie jeszcze bardziej Takiego czegoś zawsze szukałem...
polecamy WoWScape ^^ ja gram na funie bo mi sie expic nie chcialo ogolnie dobry server do pobawienia sie ^^
Kurde nie wytrzymam. Muszę z wami zagrać . Zarejestruję się na SO ^^. Mam nadzieję, że dużo osób od was gra ;].
Pytanie co do podania. Trzeba napisać historię. :/. Samo napisanie nie sprawia mi problemu, ale czy to musi być akurat w świecie warcrafta? Znaczy sama gra jest, ale ja nie za dobrze ją znam. Jak było w waszym wypadku? Nigdzie nie znalazłem o tym info czy trzeba znać.
EDIT: OK. Jakoś sobie poradzę ;]. Jest mnóstwo przykładów na forum.
A co do opisu gry na samym początku tematu. Nie wymieniłeś żadnych wad :PP.