World of Warcraft - moja nowa miłość

Nie chca spamowac kochani, ale właśnie widziałem filmik z dodatku. Oto on:

http://www.wow-europe.com/wrath/intro.xml

Wymiata :mrgreen:

Mały Zięjący Śmiercią Martwy Smoczek :D Ogólnie to bomba na kółkach

Brrr zmarzlem to ogladajac :D

bez urazy, ale autor jest trochę żałosny pisząc recenzję gry grając na prywatnym serwie :/prywatny serw wowa a globalny serw wowa co całkiem dwie inne gry i jeszcze parę słów do tych co grają na prywatnych dajcie se spokuj i nieporównujcie wowa z globalnym wowem

Gralem 7 prawie 8 miechow na globalu... Potem poszlem na priva... Poza bugowanymi skillami i NPC i Questami ktore maja do siebie privy.... Wytlumacz mi mistrzu czym sie rozni Globalny WoW i Priv WoWow? ;D. Bez obrazy ale ja roznicy nie widze.

Brrr zmarzlem to ogladajac bez urazy, ale autor jest trochę żałosny pisząc recenzję gry grając na prywatnym serwie :/prywatny serw wowa a globalny serw wowa co całkiem dwie inne gry i jeszcze parę słów do tych co grają na prywatnych dajcie se spokuj i nieporównujcie wowa z globalnym wowemGralem 7 prawie 8 miechow na globalu... Potem poszlem na priva... Poza bugowanymi skillami i NPC i Questami ktore maja do siebie privy.... Wytlumacz mi mistrzu czym sie rozni Globalny WoW i Priv WoWow? ;D. Bez obrazy ale ja roznicy nie widze.

Pwoeim ci czym sie różni. Ludzmi.... to wystarcza na globalu chyba mało grałeś.

Cieszę się, że film się podobał :mrgreen:

i eventami

i eventami

Że mniej? Bo w porównaniu do Second Order na pewno mniej. Zresztą już masz u mnie minusa, bo czytasz tego śmiecia... no... jak mu było... CDA!

Teraz to nie wiem w co grać... w L2 kumple, w WoWie kumple, co robić? :D Czekam na Spore!

A tak serio... L2 jest kilka razy większy i bardziej rozbudowany niż WoW, dla niektórych to plus, dla niektórych minus... w WoWie robisz questy i się nie nudzisz, a w L2 kox, składanie, łowienie, AA i w ogóle to trzeba mieć uwagę podzielną przez dziesięć... inna sprawa jest taka że i Blizz i NCs zasłaniają się tym że doliczają ludzi na privach, stąd to 14 milionów (jestem w stanie w to uwierzyć, skoro cały wschód w to gra) i 6 milionów (w to też można uwierzyć, bo liczba dość realna).

Brrr zmarzlem to ogladajac bez urazy, ale autor jest trochę żałosny pisząc recenzję gry grając na prywatnym serwie :/prywatny serw wowa a globalny serw wowa co całkiem dwie inne gry i jeszcze parę słów do tych co grają na prywatnych dajcie se spokuj i nieporównujcie wowa z globalnym wowemGralem 7 prawie 8 miechow na globalu... Potem poszlem na priva... Poza bugowanymi skillami i NPC i Questami ktore maja do siebie privy.... Wytlumacz mi mistrzu czym sie rozni Globalny WoW i Priv WoWow? ;D. Bez obrazy ale ja roznicy nie widze.Pwoeim ci czym sie różni. Ludzmi.... to wystarcza na globalu chyba mało grałeś.

7 miechow tyexpilem na 70 lvl Rague(dla mnie the best postac w WoWie) Shamana na 70 lvl i Druida. Zabieralem sie za pallusa ale nie znalem dla niego dobrych questow na itemy jakies kozackie. Mowisz mi o ludziach.... chyba roznica w tym ze tam ich jest znacznie wiecej.... eventy nie wiem jak dla mnie eventy sa tu i tu roznia sie tylko poszczegolnymi szczegolami.

Kozak L2 nie ma wiekszego swiata niz WoW... Ale fakt crafting jest znacznie bardziej rozbudowany w L2

jeśli chodzi o eventy to nie chodziło mi o ilość tylko o to na czym polegają i jak wyglądają na przykład nikt na privie nie zrobiłby eventu z globala na rozpoczęcie wakacji

PS kozak a czytałeś w ogóle CDA czy po prostu przyłączyłeś się do anty fanów bo odpowiada ci ich bezmózgie towarzystwo :?: :?: :?:

No nie wiem... na SO są strasznie wymyślne eventy, nie ma "rzucę na was 1000(0) potworków i macie event", tylko coś znacznie głębszego.

A CDA nie czytam, bo w porównaniu z recenzjami w Clicku CDA wypada... słabo? Okropnie? Czytam dwa zdania i już jestem znudzony ta recką. Ale to temat raczej do HP.

Witam .

Sciagnąlem wczoraj wow'a gdyz spodobal mi sie ten opis pomyslalem sproboje czemu nie :) tylko mam problem ... nie wiem na jakim grac serwie ?

Pytanie kieruje do Mr.Hania i R3m4ke gdzie wy gracie ?

A takze pytanie do reszty czlonkow forum .. gdzie wy polecacie zagrac ?

Prosze wybaczyc ... masz racje dopiero co sie zarejstrowalem.

Czytalem regulamin serwera Secound Order i naprawde takie cos mi sie podoba ... Pelen Klimat fantasy .... tylko pytanie czy ktos tam gra ... i czy jest jakis jeszcze wiekszy serwer o takich samych zasadach Klimatu fantasy ? bo ten Avalon to 0 klimatu prosty serwer

Czytaj poprzednie posty. Widzę, że przeczytałeś tylko 1 post. Jeżeli tu wejdzie Mr. Hania, to twój post będzie czerwony. :) Ale widzę, że jesteś nowy to powiem- jeżeli się nic nie zmieniło to Second Order, ale na tym serwie trzeba napisać podanie..

EDIT: Ale do Second Order trzeba napisać podanie. Czyli opowiadanie dla swojej postaci.

Na SO gram ja, R3m4ke, Kozak (ale sobie chyba ostatnio wakacje zrobił, muszę go pogonić :P), mój kumpel - im nas więcej, tym lepiej ^_^

nie wiem jak mozna grac w taka gre jak wow na pirackim serwerze... totalna poracha, gralem kiedys zeby sprawdzic ocb, na piratach to jest zupelnie inna gra;P no i jeszcze kwiestia suportu blizza... ech.. to jest tylko 50zł/miech KAŻDEGO(pracującego) na to stac, a jest za co placic! pozdro!

Aż wstyd się przyznać ale zostało odrzucone moje podanie ze wzgledu na ortografie hmmm.. zawsze miałem z tym problem od kąd pamietam... jest jakaś strona albo program który sprawdzi mi błedy ?

Word, Firefox 2 (i wyższe). No i ja ^_^

Wow jest piękny. Z chęcią bym z wami pograł, ale niestety nie zmieści mi się dodatek, nie umiem pisać podań i mój brat się na to nie zgodzi. (on też gra w Wowa i nie ma zamiaru pisać podań).

Fakt WoW jest wciągający jak mało , która gra , gdyby tylko nie ten abonament ...

nie wiem jak mozna grac w taka gre jak wow na pirackim serwerze... totalna poracha, gralem kiedys zeby sprawdzic ocb, na piratach to jest zupelnie inna gra;P no i jeszcze kwiestia suportu blizza... ech.. to jest tylko 50zł/miech KAŻDEGO(pracującego) na to stac, a jest za co placic! pozdro!

yhy mow nam znawco... gralem 7 miechow na globie... roznica?.... Tylko i wylacznie w bugach.. BAAA nawet globy je maja :)

panie wowowiec, dla wielu osób szkoda jest tyle kasy (bo 50zl to sporo, nie oszukujmy sie), skoro jest tyle darmowych tytułów. Co prawda nie ten poziom, ale na nude narzekać nie można... Zresztą nie wiem czy ja się kiedykolwiek przekonam do abonamentu za gre -.- to dla mnie totalna porażka. Rozumiem kupno gry, ale raz, a nie co miesiąc... Niedługo za oddychanie trzeba będzie abonament płacić... żenada...