Siemka szukam kogoś kto zagrałby w WoW'a na jakimś dobrym privie. Osobiście niestety nie znam żadnego aczkolwiek szukam więc jeżeli ktoś zna jakiegoś dobrego na którym ciągle są jacyś nowi gracze itd. to bardzo bym się cieszył .
World Of Warcraft Priv
Molten - Bardzo duża liczba playerów, kilka serwerów pod WOTLK'a. Jeżeli szukasz priva pod BC to Hellground.
WOTLK:
-Sunwell
-ToD
-Molten
-Neveradless
TBC:
-Hellground
Cata:
-Monster
-Molten
-Freakz
-Ice
Sądzę że to najlepsze servery pod względem online oraz można pograć w miarę bez wk*****a się.
*Aktualnie gram na HG więc jeśli chciał byś grać pisz na gg-2539439.
Ja też jestem bardzo chętny na takie coś. Aktualnie gram na Sunwell, ale jutro albo pojutrze się na Molten przeniosę mimo tych kolejek na serwery.
Ja też bardzo chętnie ale tylko i wyłącznie na serwerze JarGames jest to server WoW WOLTK 3.3.5a
Polecam
Ja chętnie pokierowałbym graczami na ToD w Alliance
Ja też jestem bardzo chętny na takie coś. Aktualnie gram na Sunwell, ale jutro albo pojutrze się na Molten przeniosę mimo tych kolejek na serwery.
Ło kurde, pół roku grałem i nigdy kolejki nie miałem xD
Także pisał bym się na Moltena, to jest zdecydowanie najlepszy wybór.
Tylko gramy rozumiem od 1 lv? I serv Blizzlike czy jakis high? Osobiscie proponuje na x3, można cieszyć się questami, a 80 dobije się w miare szybko.
Podobno na molten jest już Cata więc ja tam bym gonił.
Jesli chcecie grac na cata na Moltenie to niepolecam. Kolejki siegają 1k.
Ale na realmach WOTLK mi sie wydaje ze juz jest o wiele lepiej.
To nawet jeżeli na Wotlk, to niech ktoś powie jak się to wszystko na Moltenie robi, bo się zarejestrowałem i nie mam głowy co i jak robić. ;d bo mam sunwella wotlk 3.3.5 i jak teraz go przewalić bez ssania ponownie 16 gb ?
molten i gra na ich cata? poyebało was? nic nie dziala. kolejki w pizdu + full sety za donor(WTF totalny chaos). wbilem ten glupi 85 i kiszę ogóra.(gaymane)
poczekajcie z miesiąc i możecie zobaczyć co się zmieniło na moltenie. zaczęli pracować nad cata od 2lutego. otwarte jest hoo i 3bg. ally>horda
do tego "best cata server" chyba za rok LOL
@zostańcie na wotlk. nie przerzucajcie sie na cr@pnego cata - chyba, że retail.
@spooq - chyba nie wiesz co znaczy "blizzlike"
@spooq - chyba nie wiesz co znaczy "blizzlike"
Prywatny server Blizzlike to serw z niskim rate. No cóż, chyba że przez całe życie żyłem w kłamstwie...
Prywatny server Blizzlike to serw z niskim rate. No cóż, chyba że przez całe życie żyłem w kłamstwie...
tak, żyłeś. Ale czas Cię uświadomić. blizzlike=jak najbardziej zbliżony do tego oryginalnego(retail - tego od activision blizzard) zwiększenie otrzymywanego doświadczenia itp to tzw "rating" - mnożnik. A więc mnożnik serwera nie ma wpływu na to czy jest on blizzlike. Są 2 rodzaje serwerów " blizzlike" i "custom".
@topic. co do serwerów z Cata to dodam AstralWOW - w tym jest znakomity support. Ale i tak radzę poczekać kilka miesięcy, żeby większość serwerów była "bug free" + tbc wymiata
Ja osobiście gram na Moltenie serwer Greyman (Cataclysm). Jakby ktoś był chętny to proszę bardzo.
PS. Wcale nie czeka się długo max, 20 min. A rano od kopa wbijasz.
Jeśli chodzi o MOLTEN CATA to Farfocl wyjaśnił wam sytuacje. Jest bardzo zbugowany, ogromne kolejki itp. Na MOLTEN-WOTLK kolejki zaczynają się od godziny 16-17. Po uruchomieniu Cata kolejki spadły z 7xx do 2xx, więc czas oczekiwania to około 10 min. Można zdonować konto za około 35zł(wchodzenie na serv bez kolejek + 11pkt, za które można kupić sobie instanta 80 bez eq). Ja gram na LORDAERON x1 (2 hary 80) więc jbc pomogę jeśli się zdecydujecie tu grać.
Co do tego jak zagrać na moltenie: http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=61060 jak masz już wotlka to poprostu wchodzisz w ten folder>data>enGB>realmlist i to co tam jest zamieniasz na: set realmlist logon.molten-wow.com
Ja sie pisze na Sunwell serwer albo na serwer cata blizzlike
Jedyny dobry serwer [priv] to właśnie Sunwell, a wiem co mówię, sprawdziałem wszystkie popularne. Sam gram na globalu, więc i tak brakuje, lecz Sunwell ma świetną atmosfęrę i pracoqitych adminów( przynajmniej w moim odczuciu )
=mogę z wami zagrać lecz tylko na Sunwellu , na moltenie mam Bana jeszcze przez miesiąc a i tak nie wiem czy tam wróce Donate robia swoje...
To co Robimy Ekipe na Sunwella ??
A ja zapraszam na NightWatch
Edit: Jednak zamknęli serwer ;/