W takim razie sunwell ; ).
World Of Warcraft Priv
Pisać do mnie jeśli gracie w hordzie oczywiście
*Gander
Ewentualnie mogę zrobić nową postać jeśli uzbierają się 3 osoby do expa
to jak sunwell
Tak Gramy na Sunwellu w Hordzie
Rozumiem, że każdy od 1lv? Będe grał Blood Elfem priestem, osobiscie wole moltena, no ale oba servy sa pod 3.3.5, wiec wystarczy changelog'a zmienic
ja będe grać prawdopodobnie warlock demonology tylko zastanawiam się nad rasą i który channel ?
Jak to będzie to to zagram jakimś tankiem.
Ja już mam 80 palka a expić nie mam czasu więc w razie potrzeby pytań gg2539439 lub w grze Gander
Tak Gramy od 1 lvl na channel feronis
ja robie Blood Elfa Preja Holy i Shadow
Edit: Ja wbije kolo Godziny 19:00 gre zaraz bd mial spaczowana
Ja Priestem w Holy ide, czy jak to tam sie zwie (dawno nie gralem). Gre mam pobraną, ale obecnie pocinam w Tribes'a, wbije gdzieś o 21:00.
przyda się wizard ?
@UP każda klasa w wow jest potrzebna )
Dobra, powrót do starych dobrych czasów. Resto dudu. Tylko mam pytanie, na tym całym sunwellu jaka jest częstotliwość rdf'ów?
Dobra, podawajcie lepiej nicki tutaj swoje, od razu sie pododajemy do friendsow. Moj nick oczywiscie SpooQ, zamiast priesta robie jednak Pala.
@Edit - Ostatecznie postanowiłem grać Undead Rogalem. I pytanko mam, co do Pvp na Sunwellu - grałem tam dosyc dawno, i znalezienie ekipy na jakiegos Battlegrounda było koszmarem. Ogólnie, PvP na tym servie nieco ssało, każdy wolał tłuc mobki, niż wyruszyć na Alluchów. Wie ktoś, jak jest teraz?
Mój nick oczywiście Suiton Klasa Prej Holy/Shadow
Senzej, Druid ;p
Horda, Tauren Shaman Xaorus
Verixon - Warlock Undead
A tak wgl który realm ?
A tak wgl który realm ?
Oczywiscie ten z rate exp x1