Surokiro mage/fire Troll ;D
World Of Warcraft Priv
Z rate x1 czyli ?
Z rate x1 czyli ?
Jest tam tylko jeden realm z x1, czyli Feronis
No to wszystko jasne ;D Ej a druid może mieć peta ?
Peta ma Hunter druid może zmieniać formy w kota niedzwiadka itp
Jak tam exp idzie? Ja narazie dopiero 7, bo mało grałem, mam nadzieje, że nikomu się już gra nie znudziła?
ja narazie 14 kilka procent do 15 mi się tam nie znudziła szczególnie ze nawet spoko ludzie grają na tym privie
Poczekaj aż wbijesz 80 lvl i pójdziesz na RHC z randomami ^^.Możesz się niezle poirytować ^^
Ja się zastanawiam czy dalej wbijać Xaorusa, czy od razu jakiś pedalski nick i postać na sela bo za 80 lvl trochę się kasy chapnie.
ja 13 narazie mam jutro moze do 25-30 wbije jak mi sie bedzie chcialo
A ja mam 2 lvl i jestem z tego powodu happy
Ja mam 13 ^^. Jak coś dodajcie do znajomych Verixon .
Witam chciał bym zapytac czy ma ktoś ochotę na grę na wersji Cata.Preferuję 2 servery Monster/Frekaz ,gdyby ktoś był chętny pisać na PW lub 2539439
*Do założyciela posta wybacz że tutaj lecz nie chciałem zakładać kolejnego "Priv WoW".Mam nadzieję że nie pogniewasz się
Po co grać na Cata skoro to najgorszy dodatek do WoWa. Strasznie linowy i na privie sądzę że zbugowany ostro.
Może i tak jest lecz ciągle granie na tbc wotlk mnie nudzi tymbardziej że na Sunwellu nie ma ICC a nie będę grał na JG^^.A czy cata czy wotlk i nawet tbc kazdy z nich jest bugged .
Szkoda, że raty z questów 3 razy ale gram, Shaman - Ditdor
TItan wolttkowy jest dobry molten JG to wiadomo admini rozdaja znajomym itemki
a sunwell czy Tod jest daleko za murzynami co do Cata hmm pewnie sporo buuged maja wiec ciezko bedzie po raidowac z sensem a ciagle pvp troche nudzi ;//
Wy ludzie chyba ocipialiście Sunwell to shit w porównaniu do ToDa, mniej bugów, mniej neo-kidów, i jak dla mnie najważniejsze brak sms-shopa dzieki ktoremu mozna sobie kupić double exp i teleporty (dzieki nim mozna sie przeteleportować do każdego miejsca w sec).
Info:
Jeśli jest ktoś zainteresowany mam w hordzie palka 4,8kgspvp retr oraz tank 4,3k gs z JC.Pisać PW a się dogadamy
*Wybaczcie że tutaj pisze tą ofertę lecz uznałem że tutaj kogoś to zainteresuję.
Siemka szukam kogoś kto zagrałby w WoW'a na jakimś dobrym privie. Osobiście niestety nie znam żadnego aczkolwiek szukam więc jeżeli ktoś zna jakiegoś dobrego na którym ciągle są jacyś nowi gracze itd. to bardzo bym się cieszył .