World Of Warcraft Priv

Surokiro mage/fire Troll ;D

Z rate x1 czyli ?

Z rate x1 czyli ?

Jest tam tylko jeden realm z x1, czyli Feronis

No to wszystko jasne ;D Ej a druid może mieć peta ?

Peta ma Hunter druid może zmieniać formy w kota niedzwiadka itp ;)

Jak tam exp idzie? :P Ja narazie dopiero 7, bo mało grałem, mam nadzieje, że nikomu się już gra nie znudziła?

ja narazie 14 :) kilka procent do 15 mi się tam nie znudziła szczególnie ze nawet spoko ludzie grają na tym privie :)

Poczekaj aż wbijesz 80 lvl i pójdziesz na RHC z randomami ^^.Możesz się niezle poirytować ^^

Ja się zastanawiam czy dalej wbijać Xaorusa, czy od razu jakiś pedalski nick i postać na sela bo za 80 lvl trochę się kasy chapnie.

ja 13 narazie mam jutro moze do 25-30 wbije jak mi sie bedzie chcialo

A ja mam 2 lvl i jestem z tego powodu happy :P

Ja mam 13 ^^. Jak coś dodajcie do znajomych Verixon :).

Witam chciał bym zapytac czy ma ktoś ochotę na grę na wersji Cata.Preferuję 2 servery Monster/Frekaz ,gdyby ktoś był chętny pisać na PW lub 2539439

*Do założyciela posta wybacz że tutaj lecz nie chciałem zakładać kolejnego "Priv WoW".Mam nadzieję że nie pogniewasz się:)

Po co grać na Cata skoro to najgorszy dodatek do WoWa. Strasznie linowy i na privie sądzę że zbugowany ostro.

Może i tak jest lecz ciągle granie na tbc wotlk mnie nudzi tymbardziej że na Sunwellu nie ma ICC a nie będę grał na JG^^.A czy cata czy wotlk i nawet tbc kazdy z nich jest bugged .

Szkoda, że raty z questów 3 razy ale gram, Shaman - Ditdor

TItan wolttkowy jest dobry molten :) JG to wiadomo admini rozdaja znajomym itemki :P a sunwell czy Tod jest daleko za murzynami co do Cata hmm pewnie sporo buuged maja wiec ciezko bedzie po raidowac z sensem a ciagle pvp troche nudzi ;//

Wy ludzie chyba ocipialiście B) Sunwell to shit w porównaniu do ToDa, mniej bugów, mniej neo-kidów, i jak dla mnie najważniejsze brak sms-shopa dzieki ktoremu mozna sobie kupić double exp i teleporty (dzieki nim mozna sie przeteleportować do każdego miejsca w sec).

Info:

Jeśli jest ktoś zainteresowany mam w hordzie palka 4,8kgspvp retr oraz tank 4,3k gs z JC.Pisać PW a się dogadamy :)

*Wybaczcie że tutaj pisze tą ofertę lecz uznałem że tutaj kogoś to zainteresuję.

Siemka szukam kogoś kto zagrałby w WoW'a na jakimś dobrym privie. Osobiście niestety nie znam żadnego aczkolwiek szukam więc jeżeli ktoś zna jakiegoś dobrego na którym ciągle są jacyś nowi gracze itd. to bardzo bym się cieszył ;).