Wot

Churchill,Churchill i jeszcze więcej czarnego księcia.... Generalnie brytyjczycy będą bardzo przypominać amerykanów (Firefly,Conqueror,Acher...)

A co sie stanie z premium churchill ?

zostanie jako premium Churchill tyle tylko, że z dopiskiem Churchil LL (jako że Lend-Leasing), dość podobna sprawa jest z M3 Stuartem rosyjskim.

Odkryłem smutną prawdę. Wargaming zdziera z europy. Wszystko przez ceny w euro i te kiepskie pakiety złota. Dla przykładając u ruskich można kupić dowolną wybraną ilość złota. Przelicznik 1USD=250gold. Wpisujesz ile chcesz i kupujesz. Wychodzi o jakieś 20-30% taniej ze względu na walutę. O większe ilości graczy a co za tym idzie lepszym matchmakingu tylko wspomnę. Wszystko było by cacy gdyby nie cyrylica.

Na EU najtaniej wychodzi kupić po prostu porządny VIII premium (Type 59 lub T34/Lowe) i ma się problem z głowy. Premka jest nieopłacalna

Czytaliscie listę zmian w wersji 7.5. Osłabili wszystkie francuzkie czołgi. Skonczy sie zarobek na SU85 wywalili działo ZiS107. Z sredniaków wycięto działo Idiot. Kompeltnei zmniejszyli zarobek dla shermanów Zato Lew znowu stanei sie łowcą kasy. Jak ja sie ciesze że zapomnieli o Typie bo moli coś sp***dolić Choć podniesiono rentownośc na 4 poziomie więc zapewne darmowi przejdą na niższe poziomy.

Zmian pełno http://worldoftanks....te-overview-pl/

Super Pershing ale gówno, jak sie piwerwszy raz tym przejechałem to musiałem przeczyteć specyfikacje czy to aby napewno średniak. Rzeczywiście średniak...średniak o prędkości Lowe totalny chłam. Po co oni to gówno zrobili. Dobrze, że to tylko server testowy. Odradzam zakupu szkoda złota.

Wygląda na to że ze sklepu zniknie KV5 co gorsza bedzie loswany tak jak typowy czołg 8 tieru.

Mimo to jest mała perełka Dicker Max ;) który ma świetne jak na ten poziom 105mm działo :blink:

Zmeinia sie nieco mechanizm losujący teraz w bitwie można spotkać czołgi o poziom wyższe lub niższe Wyjątkiem od tej reguły jest artyleria i zwiad.

No i wypadało by wspomnieć o nowej maszynce dziwolągu z kosmosu z potencjąłem na króla koksu dla darmowych graczy ze skołonnosciami kamikadze. Mowa oczywiście o ELC AMX. To małe gówienko ni to scout ni TD z 90mm armatą o penetracji 170 i silnikeim z formuły 1 (rozpędziłem do 70km/h :blink: ) oraz "pancerzu" ze sklejki tekturowej zarabia nieprzeciętnie dużo i naprawa kosztuje mało a gra przyprawia o zawał serca co wrażliwszym. Tak więc darmowym radze za wczasu zaopatrzyć sie w AMX12t wtedy dostaniecie darmowego ELC z załogą na 100%. Potencjał do zarobku ma spory tylko jak tym grać. Zauważyłem, że taktyka na wrzoda jest dobra. Jedziesz przyssiewasz sie do tyłka lób boku HT i ładujesz i oponent macha wierzyczką i szlak go trafia. Nie ma automatu ładowniczego :mellow: .

Gra ktoś w WOTa? A jeśli tak to czym jeździ?