WoW bez legionu

Witam!

Otóż zastanawiam się czy jest jakiś sens grania w wowa bez legionu, właśnie mi się skończył 30 dniowy abonament przez ten czas wbiłem 84 lvl z troszkę dłuższą przerwą i czy kupować tylko abonament bez dodatku i czy będę się dobrze bawił bez legionu. Jest jakiś sens grania bez dodatku?

Czy jest sens? No generalnie, to możesz grać bez dodatku i robić sobie stary content, wbijać profki, levelować alty czy robić achivy. Kwestia tego czy będziesz się dobrze przy tym bawił jest zależna tylko od Ciebie.

właśnie się boję że większość osób siedzi na legionie i nie będzie z kim robić raidów/dungów :/

właśnie się boję że większość osób siedzi na legionie i nie będzie z kim robić raidów/dungów :/

No i słusznie się boisz :P Generalnie większość starego contentu dasz radę zrobić solo więc nikogo do tego nie potrzebujesz. Niemniej patrząc po LFM to ludzie nadal robią raidy z WoD, także z Pandarii (Throne of Thunder dla archivmenta i mounta), firelands też dla mounta i takie tam. Niemniej nie kupując legionu generalnie nie masz dostępu do aktualnego end-game.

A jakie mam ograniczenia bez legionu? Czy tylko nie mogę robić dungów/raidów i nie mogę wbic na nową mapę? a po za tym, jest gdzie kupić tanio abonament 30dniowy?

No nie masz nowego lvl capu, nowych skilli, broni artefaktycznych, itemów... Klasyka :P

No nic... zastanowie się czy grać dalej w wowa czy nie, bo z tego co widzę i poczytałem na paru innych portalach to są podzielone zdania...

No nic... zastanowie się czy grać dalej w wowa czy nie, bo z tego co widzę i poczytałem na paru innych portalach to są podzielone zdania...

Jak chcesz się bawić w stary content "na poważnie" to tak naprawdę zostają ci tylko privy. Niestety tak to jest, że co nowy dodatek do content ze starego idzie do lamusa, to niestety nie GW2 gdzie wszystko jest w miarę grywalne.

Wow bez legionu to jak Lipski bez Siary. Tyle w temacie.

czyli rozumiem że większość z was odradza grania w wowa bez legionu?

To chyba sobie odpuszczę wowa, lub kiedyś sobie zakupię dodatek ^^

czyli rozumiem że większość z was odradza grania w wowa bez legionu?

To chyba sobie odpuszczę wowa, lub kiedyś sobie zakupię dodatek ^^

Znając życie dodatek niedługo będzie chodził po cenie <100zł także spokojnie.

Ja wróciłem do WoWa po rocznej przerwie, nie kupiłem jeszcze Legionu i jak na razie bawię się dobrze. Wbiję sobie 100, a potem się zobaczy :) Co do taniego abonamentu to polecam kupować za golda na allegro. Ja kupiłem za 35zł, a niedawno widziałem tez po 30zł, więc opłaca się. Najtańsze 60 dni prepaidy to jakieś 110zł za 60 dni, a tu wychodzi 60-70zł za 60 dni. Wystarczyło napisać do Blizzarda i w 5 minut przyznali mi 2 darmowe dni aktywnego konta, więc mogłem odebrać gold od sprzedawcy z allegro.

Ja wróciłem do WoWa po rocznej przerwie, nie kupiłem jeszcze Legionu i jak na razie bawię się dobrze. Wbiję sobie 100, a potem się zobaczy  Co do taniego abonamentu to polecam kupować za golda na allegro. Ja kupiłem za 35zł, a niedawno widziałem tez po 30zł, więc opłaca się. Najtańsze 60 dni prepaidy to jakieś 110zł za 60 dni, a tu wychodzi 60-70zł za 60 dni. Wystarczyło napisać do Blizzarda i w 5 minut przyznali mi 2 darmowe dni aktywnego konta, więc mogłem odebrać gold od sprzedawcy z allegro. 

W sumie... to nie taki głupi pomysł. A mógłbyś podać stronę lub gdzie wybierałeś opcje aby napisać do supportu? chociaż nie jestem pewien czy dadzą mi te 2 dni jeśli 2 dni temu mi się skończył 30dniowy abonament ^^

http://allegro.pl/wow-gold-10k-defias-brotherhood-horda-ally-i6553427615.html z takiego czego kupowałeś golda?

Na Battle.net wybrałem opcję "pomoc", potem World of Warcraft -> Zakupy -> Problem z zakupem Kuponu WoW -> Czat na żywo i tam napisałem konsultantowi, że potrzebuję odmrożenia konta na chwilę w celu aktywacji abonamentu za pomocą żetonu WoW. Po 3-5 minutach przyznano mi 2 darmowe dni aktywnego konta.

Co do allegro to kupowałem raczej z aukcji w tym stylu - http://allegro.pl/30-dni-prepaid-token-wow-world-of-warcraft-gold-i6539559519.html (nie reklamuję tu niczego, to nie jest nawet aukcja z której kupowałem, tylko podobna) Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę allegro "wow 30 dni" i przejrzeć aukcje.

Na Battle.net wybrałem opcję "pomoc", potem World of Warcraft -&gt; Zakupy -&gt; Problem z zakupem Kuponu WoW -&gt; Czat na żywo i tam napisałem konsultantowi, że potrzebuję odmrożenia konta na chwilę w celu aktywacji abonamentu za pomocą żetonu WoW. Po 3-5 minutach przyznano mi 2 darmowe dni aktywnego konta. 

Co do allegro to kupowałem raczej z aukcji w tym stylu - http://allegro.pl/30-dni-prepaid-token-wow-world-of-warcraft-gold-i6539559519.html (nie reklamuję tu niczego, to nie jest nawet aukcja z której kupowałem, tylko podobna) Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę allegro "wow 30 dni" i przejrzeć aukcje. 

wow... trochę się "dygam" ale kupie... zaufam ci :D i dzięki za instrukcję.

Jeśli gra sprawia Ci przyjemność, wiesz, że będziesz trochę tu grał to mimo wszystko polecam zakupić Legion jak najszybciej. Chodzi o to, że teraz na przedmiotach z najnowszego dodatku można dość sporo zarobić i odłożyć na przyszły abonament(co może się nie udać bez niego).

Są gildie, które capują postacie np na poziomie 60 i raidują content z vanilla i tak dalej. Ogólnie jeśli chcesz poznać lore, porobić achievy, questy, profesje, twinkować na bg to spoko. Tracisz tylko najnowszy content z obecnego dodatku. Na poziomie 100 możesz lajtowo solować raidy z cata a nawet z pandari jesli masz dobra do tego postac. Jesli interesuje Cię farmienie golda to też możesz to robić na starym dodatku chociaż jest to zazwyczaj mniej efektywne.

Są gildie, które capują postacie np na poziomie 60 i raidują content z vanilla i tak dalej. Ogólnie jeśli chcesz poznać lore, porobić achievy, questy, profesje, twinkować na bg to spoko. Tracisz tylko najnowszy content z obecnego dodatku. Na poziomie 100 możesz lajtowo solować raidy z cata a nawet z pandari jesli masz dobra do tego postac. Jesli interesuje Cię farmienie golda to też możesz to robić na starym dodatku chociaż jest to zazwyczaj mniej efektywne.

I nie ma to sensu, ponieważ rozgrywka z aktualnego patcha nawet na zatrzymanym poziomie to nie to samo. Różne umiejętności, różne talenty, ba nawet skalowanie przedmiotów zmienione w wielu miejscach

To już twoja opinia. Widziałem jak robia stare rajdy np w szarym gearze dostępnym u vendora. Jezeli ktos sie dobrze przy tym bawi to jak dla mnie ma to sens bo przeciez od tego sa gry zeby dawac frajde.

Jeśli gra sprawia Ci przyjemność, wiesz, że będziesz trochę tu grał to mimo wszystko polecam zakupić Legion jak najszybciej. Chodzi o to, że teraz na przedmiotach z najnowszego dodatku można dość sporo zarobić i odłożyć na przyszły abonament(co może się nie udać bez niego). 

jak dobrze będzie mi się grało to kupie legion, póki co to abonament sobie do kupie i sprawdzę jak tam się gra na 100 lvlu, a później to się pomyśli.