WoW bez legionu

Nie słuchaj burakow co mowia ze bez legionu nie da sie grac, nie da sie zarabiac. Spokojnie w tydzien mozesz wyfarmic na jeden token.

Gra ma tyle mozliwosc ze ogranicza tylko tych ktorzy nie wiedza jak sie za cos zabrac.

Pozdrawiam serdecznie :)

Nie słuchaj burakow co mowia ze bez legionu nie da sie grac, nie da sie zarabiac. Spokojnie w tydzien mozesz wyfarmic na jeden token. 

Gra ma tyle mozliwosc ze ogranicza tylko tych ktorzy nie wiedza jak sie za cos zabrac. 

Pozdrawiam serdecznie 

Nie wiem skąd się biorą tacy gracze co myślą ze bez Legionu na starym contencie jakiś laik wyfarmi 70k golda w miesiąc, chyba jak sobie kupi na allegro

Nie wiem skąd się biorą tacy gracze co myślą ze bez Legionu na starym contencie jakiś laik wyfarmi 70k golda w miesiąc, chyba jak sobie kupi na allegro

To świadczy o tym że słabo znasz grę skoro nie wiesz jak to się robi :)

To świadczy o tym że słabo znasz grę skoro nie wiesz jak to się robi 

Gram w WoWa 10 lat i znam ją bardzo dobrze

Wybierz gracza, zakupię mu battlechesta bez Legionu, jeśli wyfarmi 70k golda w miesiąc to opłacam ci abonament na 6 miesięcy

Ok a moze byc w tydzien? Miesiac to duzo czasu :) I niema problemu :) Chodz watpie aby twoje napisane słowa przeszły w czyn :)

W tydzień ? moze być

Oczywiście X gracz gra na streamie żeby nie było sytuacji wielce prawdopodobnej gdzie ziomek przesyła ci X kwotę...

Tak pewnie streamera mam Ci jeszcze załatwic. Albo normalnie podejmujesz rywalizacje i po tygodniu gracz pokazuje CI golda albo wymyslaj nowe to zasady, nikt dla Ciebie nie bedzie streamował specjalnie

Inne rozwiązanie nie wchodzi w grę, nie problem jest pzresłać X kwotę mailem na określone konto

Piszesz że wiesz wszystko o zarabianiu w WoWie a w tym temacie

piszesz że ZACZYNASZ dopiero przygodę z WoWem :) Ty nawet dobzre nie wiesz jak rynek w WoWie działa skoro dopiero zaczynasz a co dopiero farma 70k golda w tydzień i to jeszcze bez Legionu na starym WoDzie Kappa

To tym bardziej ja moge byc osoba co wyfarmi tego golda co ty na to? :)

@SiLuS Good job .. Prawie poturlalem sie ze smiechu . Expercik od "zarabiania" a nawet na bagi go nie stac ( " w zamian oczekuje jakiegos golda na start zestaw bagow" )... Jakie to prawdziwe odzwierciedlenie 90% przypadkow "expertow" na tym forum :P

Panowie... ale nie wywołujcie nie potrzebnej "gówno burzy". Jeśli da się wyfarmić golda w tydzień to niech napisze sposób a my go wypróbujemy ;)

Chciałem napisać że zacząłem grać w Wowa kilka dni temu i juz mam nazbierane 25tyś g. Ale zobaczyłem ze za 2 dni konczy sie abonament..... jak ten wow wciaga xD

Chciałem napisać że zacząłem grać w Wowa kilka dni temu i juz mam nazbierane 25tyś g. Ale zobaczyłem ze za 2 dni konczy sie abonament..... jak ten wow wciaga xD

;_; to ja nie wiem jak wy to zbieracie... ja mam 7k :D

Ja w ogóle nie farmiąc ani nic (no dobra, na początku Legionu bawiłam się trochę skinningiem ale to dosłownie jeden dzień :P ) przez miech zebrałam ok 50k. Niestety chłopak stwierdził, że mnie stać na prepaida i wywalił większość kasy na flaski i jedzenie xD

Generalnie wyfarmienie tych 70k to nie jakiś mega wielki problem, ale musisz wtedy oszczędzać a wydatków jednak jest sporo - a to właśnie flaski i food na raidy, a to dużo za repair idzie bo ciągle wipe, a to te coinsy na bonus roll trzeba kupować. Wiecznie coś.

Ja w ogóle nie farmiąc ani nic (no dobra, na początku Legionu bawiłam się trochę skinningiem ale to dosłownie jeden dzień  ) przez miech zebrałam ok 50k. Niestety chłopak stwierdził, że mnie stać na prepaida i wywalił większość kasy na flaski i jedzenie xD

Generalnie wyfarmienie tych 70k to nie jakiś mega wielki problem, ale musisz wtedy oszczędzać a wydatków jednak jest sporo - a to właśnie flaski i food na raidy, a to dużo za repair idzie bo ciągle wipe, a to te coinsy na bonus roll trzeba kupować. Wiecznie coś.

Dlatego IMO wywalanie golda na abo jest bezsensowne. Lepiej już grindować w realu na ulotkach, a gold w grze zostawić sobie na przydatniejsze rzeczy.

Ja mam pytanko, bo mam swojego rogala za czasów panadrii na 90 lvl i zauważyłem że dostałem dreanor za darmo teraz jest moje pytanie, gdzie mogę kupić prepaida na 30 dni tylko i wyłącznie najlepiej kartą płatniczą :D

@Averocker

https://eu.battle.net/shop/pl/product/world-of-warcraft-game-time

płatniczą chyba się nie da?

Da się każdą kartą obsługującą płatności internetowe.

płatniczą chyba się nie da?

ja właśnie płaciłem kartą płatniczą 3 dni temu i działa :P