WoW bez legionu

Czyli jaką mam wybrać? bo tam widzę tylko paypal

Na Battle.net wybrałem opcję "pomoc", potem World of Warcraft -> Zakupy -> Problem z zakupem Kuponu WoW -> Czat na żywo i tam napisałem konsultantowi, że potrzebuję odmrożenia konta na chwilę w celu aktywacji abonamentu za pomocą żetonu WoW. Po 3-5 minutach przyznano mi 2 darmowe dni aktywnego konta. 

Co do allegro to kupowałem raczej z aukcji w tym stylu - http://allegro.pl/30-dni-prepaid-token-wow-world-of-warcraft-gold-i6539559519.html (nie reklamuję tu niczego, to nie jest nawet aukcja z której kupowałem, tylko podobna) Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę allegro "wow 30 dni" i przejrzeć aukcje. 

Przepraszam za spam, hm taka opcja raczej mi nie przejdzie jak 2 rok konto nie jest aktywne?

@Averocker Ostatnio napisałem im w pomocy, że chciałbym przetestować nowe zmiany w Legionie bo waham się co do kupna abonamentu itp. i się udało. W Twoim przypadku poprosił bym o możliwość sprawdzenia gry ponieważ boisz się kupić prepaid w ciemno. Napisz tam jakieś bajery, że jesteś fanem wow'a i kiedyś grało Ci się miodnie ale słyszałeś różne opinie na temat nowego wowa i nie jesteś do końca przekonany, na bank się uda.

@Averocker Ostatnio napisałem im w pomocy, że chciałbym przetestować nowe zmiany w Legionie bo waham się co do kupna abonamentu itp. i się udało. W Twoim przypadku poprosił bym o możliwość sprawdzenia gry ponieważ boisz się kupić prepaid w ciemno. Napisz tam jakieś bajery, że jesteś fanem wow'a i kiedyś grało Ci się miodnie ale słyszałeś różne opinie na temat nowego wowa i nie jesteś do końca przekonany, na bank się uda.

Dzięki wielkie za rade, spróbuje jutro z tego co widać czat live jest aktywny od 10-11, w języku ojczystym czy po angielsku muszę się komunikować, i jak szybkie są odpowiedzi z ich strony?

W sumie daj mi chwilkę i Ci powiem dokładnie co ja napisałem i w jakim dziale ponieważ ja nie pisałem na live chacie tylko normalnie. Napisałem wieczorem i następnego dnia o 11 już miałem dni na koncie. Pisz po polsku.

To tak:

W supporcie normalnie zgłaszasz żądanie, wybierasz WoWa>Konto>Niewymieniony problem.
Napisałem im tak:

Witam serdecznie. Ja wraz z moją Ukochaną(xxx), email: xxx) chcielibyśmy zapytać czy jest możliwość przetestowania nowego dodatku ponieważ, jesteśmy zapalonymi graczami oraz fanami World of Warcraft ale zawiedliśmy się trochę na Warlords of Draenor i wahamy się co do kupna 2x Legionu wraz z abonamentem. Przez ten krótki okres czasu mamy zamiar przetestować zmiany w specjalizacjach oraz nowy system pvp(skalowanie ekwipunku oraz całokształt pvp). Jeśli jest to możliwe to chciałbym się zapytać jeszcze czy wysyłać taką samą wiadomość do supportu z konta Narzeczonej czy nie będzie to potrzebne? Z góry dziękuje i przepraszam za zawracanie głowy.

Także pisz już teraz a jutro na bank będzie!

Ps. Dostaliśmy 3 dni :D

Przepraszam za spam, hm taka opcja raczej mi nie przejdzie jak 2 rok konto nie jest aktywne?

Moje konto było nieaktywne przez ponad rok i przeszło bez żadnych komplikacji i wymyślania historyjek.

Witam!

Otóż zastanawiam się czy jest jakiś sens grania w wowa bez legionu, właśnie mi się skończył 30 dniowy abonament przez ten czas wbiłem 84 lvl z troszkę dłuższą przerwą i czy kupować tylko abonament bez dodatku i czy będę się dobrze bawił bez legionu. Jest jakiś sens grania bez dodatku?