Wow vanilla - gracze

Juź trochę czasu mineło po jakiej stronie gracie?

Witam. Czytajac temat postanowilem zagrac i jestem super milo zaskoczony. Ludzi jest wszedzie sporo (na poczatkowych lokacjach) bardzo czesto zapraszaja do party aby razem szybko zrobic zadania albo te trudniejsze bo samemu nie da rady. Gra jest bardzo przyjemna czesto mozna zginac jak sie czlowiek zagalopuje ale to jest urok vanilli bo 3-4 lvl wiecej i mobek juz nas potrafi pojechac.

Gram aktualnie po stronie Hordy i jest tu polska gildia (online 5-20 zalezy od pory dnia) jak cos to mozna zagadac na czacie pl (/join pl)

Po stronie ally tez zrobilem postac i aplikowalem do gildi ktora wczesniej byla tu podana ale drugi dzien aplikacja wisi i zero reakcji wiec zmienilem frakcje i znalazlem aktywnych ludzi.

Wszystkim niezdecydowanym POLECAM i zapraszam do HORDY. (nick Rashowy)

Ps. w Hordzie lepsze ceny matsow:)

Po stronie ally najlepiej w zakładce who wpisać nazwę gildii i napisać bezpośrednio do kogoś o inv w grze.

Prosiłbym o link do strony serwera :)

Ja też poproszę link, chętnie zagram :D

Witam , poproszę o adres do serwera , z góry dziekuję :) .

poproszę o linka na pw :P

Gdzie mam grac horda czy all?:P

Ally - instant wejścia na bg, więcej gildii pve, ciężkie życie podczas expienia (horda gankuje).
Horda - 20-30min + kolejki na bg, trafiasz bardzo często na premade alluchów, łatwiej z expieniem.

Dajcie na PW link, chętnie dołączę;)

Dołącze do gry - link PW proszę ;)

Ja także bym prosił o link do serwerka na PW

Poproszę o namiary ^^

Myślę, że nie złamie regulaminu pisząc: wpiszcie w google "wow vanilla server" i pierwsza pozycja od góry :)

W każdym razie gra się lepiej niż na offie :) wspomnienia wróciły !

Również chetnie z Wami zagram, jeśli ktoś podeśle na PW link.

Czy można ten temat przeznaczyć również na informacje i poradniki? Jeśli tak to prosiłbym o jakieś opisanie plusów/minusów pvp/pve shamana, druida i wariora ;)

Witam własnie zacząłem grę po stronie hordy i jestem jeszcze troche zielowny w sprawie wowa i sie nie obraze jak ktos mi wytłumaczy co nie co ;p Nick w grze Stachu

jak najlepiej levelowac postac na tym serwie? robic questy czy dungeony?

link na pw poprosze z ciekawosci

Zacząłem ostatnio tak mocno pogrywać ale mam problem. Pogram z 15 min i dostaje ogromnego laga i tylko restart klienta. I tak w kółko.