Wow vanilla - gracze

Ten serwer pozwolił mi się pierwszy raz w życiu wkręcić w WoWa od którego się kilka razy odbijałem. Gram trollem shamanem nick Gji - jeśli ktoś szuka kompana lub chce zaprosić do polskiej gildi.

A co do serwera to wystarczy tak jak przedmówca pisał wpisać w google 'vanilla serwer wow'. Polecam też przejrzeć forum serwera, znajdziecie tam 2 dodatki robione pod ten serwer etc

Jakie dodatki co masz na myśli? Chcą otworzyć serwer pod inny dodatek czy jak?

No addony, jeden do questów a drugi do tworzenia grup

PS. trochę źle się wyraziłem wcześniej ;)

Gwardia po stronie ally się rozpadła a osoby które odeszły, stworzyły nową o nazwie Regnum Poloniae. Ja zapraszam jednak do Amelinium w hordzie.

Będąc szczery to sądziłem, że liczba online po kilku miesiącach spadnie, ludzie się znudzą itd. było po 6k online a teraz jest.. po 8k online codziennie. Nie spodziewałem się, że serwer będzie się mieć tak dobrze tylko szkoda, że Polacy rozsypani i szybko rezygnują zanim wbiją 60 albo od razu po, czego nie rozumiem bo po co było expić żeby skończyć grę 3 dni po wbiciu maxa ;d Coraz więcej ludzi przybywa, planowane jest otwarcie serwera na dodatku TBC w przyszłości z możliwością transferu postaci z vanilli także kto jeszcze się nie skusił to nie wie co traci ;)

Proszę na pw link do serwera, chętnie zagram :) z góry dziękuje :D

Ja też bym poprosił,z chęcią obczaje :)

Rzućcie linkiem :)

Poproszę o linka na pw :)

Również prosiłbym o link.

Też macie opóźnienie sekundowe ?

Online sięga tu do 8k online, ludzie są praktycznie w każdym miejscu dlatego często serwer ma jakieś tam opóźnienia. Jakieś 2 tyg temu było gorzej bo lagi trwały prawie cały dzień, ale od tygodnia jest raczej dobrze przez cały czas. Dzisiaj chyba przez jakąś chwilę coś delikatnie opóźniało, czasem jakieś 0,5s można odczuć, ale poza tym jest ok. Tak btw. to zmniejszyli dystans renderowania się modeli pewnie aby odciążyć serwer bo to prawie 3x większe online niż powinno być normalnie to i tak cud, że lagów nie ma bo inne serwery czasem przy 2k już wysiadają ^_^

poprosze o link

również poprosił bym o link

Po jakiej stronie gracie ?

Horda gildia Amelinium. W ally masz Regnum Poloniae w obu po 100+ osób teraz w nocy u mnie 10 osób gra.

;( Pograła bym, ale... Alluchom mowie NIE! ;( Wiec sorry i zycze powodzenia, jak by ktos mial guildie po stronie hordy napiszcie mi na pw :)

Jestem nowy, jak napisać do gildii w alliance ? :D

Podeśle ktoś link z serwerkiem na pw? ;)

Ja też poproszę o link na PW bo bym chętnie zagrał.

Większość wymięknie jak zobaczy, że ten serwer nie ma żądnych uproszczeń jak dzisiejszy wow. Ciekawe ile jest prawdy z tego, że gra tutaj tam wiele osób.