W WoW-a gra około 10 mln ludzi a w L2 gra znacznie mniej Połowa kont na banie, do tego to jest pierwsze MMO, i grają w to amerykanie - im każde gówno wciśniesz.
chyba nawet 11 mln i sa to konta AKTYWNE, bo jakby liczyc z nieaktywnymi i tymi na banie, to wyszloby trochu wiecej. teraz ta liczba pewnie sie zwiekszy. wychodzi nowy dodatek, bedzie boom marketingowy no i ludzie, ktorzy wczensiej nie mieli okazji WoW'a kupic, zrobia to, a liczba znowu wzronie. w wyborze lepszej gry nie ma sensu sie wypowiadac po ilosci graczy, ktorzy w dana produkcje graja. kupa ludzi slucha dody, co nie znaczy, ze robi ona dobra muzyke.
Znawca napisał/a:Ja grałem w L2 a globcu jakiś miech, kumpel mnie zachęcił i żałuję, nuda i pożoga. Widać nie umiesz po angielsku. Tam jest coś takiego jak Newbie Helper, i on pomaga początkującym - pewno nawet nie wiesz co to SoulShot
a skad wniosek, ze nie zna jezyka angielskiego? skad wiesz, ze nie uzywal tego "newbie helper"?? i jak z tego zdania wycagles to, ze on nie wie co to soulshot. nie twierdze, ze wie, ale zauwaz, ze nie mozesz wyciagac takich wnioskow. nie bronie znawcy, bo jego post byl debilny i obrazliwy, ale tez nie mozesz sie do tego poziomu znizac i brac jakis info z kosmosu. zarzycasz mu brak znajomosci gry, a sam przy ocenie WoW'a wykazales sie rowniez brakiem wiedzy. jak zreszta sam przyznales, nie dobiles wysokiego lvl i grales na priv.
Znawca napisał/a:Po prostu boli Was '' znaffców '', że WoW jest LEPSZY, POPULARNIEJSZY, MA ZNACZNIE WIĘKSZĄ LICZBĘ GRACZY, tylę WoW jest słabszy, ma w sumie mniej graczy aktywnych, więc żaden z argumentów nie trafia.
???
ja zaglosowalem na WoW'a, ale chyba jednak od glosu powinienem sie wstrzymac. dlatego, ze w WoW gralem na globalu, a w l2 tylko na priv, czyli w zasadzie gry nie poznalem. pomijam fakt, ze malo gralem i w to i w to...(nie wciaglo mnie:/), wiec w ankiecie mozecie brac od uwage -1 glos dla wow...zreszta to i tak przeciez nie jest wazne:P