WoW vs Lineage II

Znam je, ale nie sądzę by dorównywały...

I tym pozytywnym akcentem stwierdzamy ze wowa kocha całe forum! Miski ave rydzyk chwalmy wowa! Jaki z niego jest buk(bez błedu , pisownia specjalna)woboec L2? JUz sie spuszczacie? Wiec gz moze temat sie skonczy jak napisze wow rox? ( btw czemu blizzard nie przyznaje sie do strat graczy tylko zaprasza na 6msc do grabiaza free?)
+1. BTW broda, nie siedzisz przez przypadek na forum Wiedźmina? Bo widziałem tam gościa z takim nickiem

Zaal. Wy rozumiecie chyba to ze dajecie brak poszanowania wypowiedzi innych ludzi... Nie musicie ich akceptowac. Ale odnosnie spuszczania.... powiem tyle... nie przeginaj... staram sie jeszcze kontrolowac.

Dobra to się zrobiło nie powiem jak nudne... Closed - Jak poprosicie to odblokuje

Witam. Grałem w obie te gry, uważam że obie są świetne. Nie chce żeby ktoś twierdził że jakaś gra jest jest lepsza bo jest bardziej popularna itp. Oceniamy GRĘ! A nie to co się dzieje "za zewnątrz". Ja uważam że WoW jest lepszy, ale to chyba tylko dla tego że mam sentyment dla warafta.