hmmm grałem w obie gry w wowa gram nadal ![:P]()
ale ja sie ustosunkuje do wypowiedzi ze pve jest na tym samym poziomie ![:P]()
w wowie twórcy dzięki instancją rajdowym dali gracza potężna dawkę rozrywki odpowiednie wyważenie temu taktyki itd daleko przegania to co czeka nas w l2
co do mass pvp to i w wowie można czasami sie na to natknąć (500v xxx) ale sa to rzadkie starcia i jeszcze jedno w wowie masz 10 milionów aktywnych kont w tej chwili pozdro ![:P]()
moze i jestem subiektywny ale wow znacznie bardziej mi sie podoba a wypowiedzi graczy (tylko L2) są śmieszne co z tego ze kolega grał w wowa 10 dni ( trial) czy nawet miesiąc(darmowy start) gre odkrywasz po 3 ,4 miesiącach
( na nowo )
dobra jeszcze jedno nikt ( przynajmniej nie widziałem może przeoczyłem) nie porównał obu gier pod względem fabularnym ![:P]()
wow>l2 jak to kolega porównywał zadna gra ( może poza warhammerem) niema tak zaawansowanej fabuły ![:P]()
nie mówię tu tylko o książkach czy wcześniejszych produkcjach ale o samym wowie w czasie gry gracz ma uczucie w spół towarzyszenia historii zabijanie bossów w odpowiedniej kolejności pre q + npc wspomagające nas w walce na rajdach dialogi itd tworzy całą fabułe jaka przekazuje nam blizzard, warto tu wspomnieć o takich chan q jak "battle fot the undercity" no kurde tego sie nieda opisac a gracz robiący tego chaina odkrywa nowe wydarzenia walczy w ramie w ramie z postaciami znanymi z WC3 oraz książek, co najciekawsze gracz robiacy q nie tylko poznaje aktualnie wydarzenia ale tez odległa przeszłość kreowanie świata itd wow to jedna wielka fabuła jesli tylko potrafi sie to dostrzec ![:P]()
co do L2 nie chce sie wypowiadać o fabule zaraz sie pojawi jakis no lajf
i zacznie mi wymyślać ze za mało świat poznałem
itd dlatego przemilcze
miedzy innymi dlatego z tych tytułów wybrałem wowa co nie znaczy ze gardze L2, wręcz przeciwnie szanuje ta produkcje jest jednym z czołowych mmorpg świata
ps sry za brak kropek przecinków itd ![:P]()
pps to z uciekaniem to w grach tego pokroju norma ![:P]()