Pewnie nikt już nie gra. Prawda jest taka, że ta gra nie wnosi niczego nowego, a najgorsze jest to, że przez swoją głupotę straciłem 130 zł na Founder's Packa. Ostatnio mnie nie było na forum bo skupiłem się na grindzie wbiłem 53 lvl i prawdopodobnie sellne konto na allegro za ~70 zł (może ktoś kupi, w sumie mam prawie cały niebieski set)
O ile na CBT gra zrobila na mnie dobre wrazenie to w open becie wieje nuda... Gra to zwykla marna kopia roma w gorszym wydaniu, craft w tej grze sssie tak samo jak zbieractwo chodzi mi o planting, minining i robanie drewna gdzie surki są oddalone od siebie o 100 metrów i trzeba tak biegac... a w sumie jaki jest sens męczenia się i zbierania skoro pet za DIAMENTY wyprodukuje to 100 razy szybciej ?
Grafika i animacje są żałosne, ale to kazdy przyzna i kazdy to wie w 2013 roku gra ktora byla robiona z 10 krotnym wiekszym budzetem niz Runes of magic ma takie braki w teksturach ze szok. Animacje to patologia, wale moba to nawet obrazen nie dostaje i trace ~ 2 sekundy na kazdym mobie zeby sie obrocic do niego...
Smoki, sroki duporki to kpina - nie wiem czemu nazwali ta gre Dragons Prophet skoro fabula w ŻADNYM stopniu nie jest związana ze "smokami" bo w tej grze smoki są tylko z founder's packa reszta to nie smoki tylko żałosne jaszczuki, nosorożce i papugi.
Klasy w pvp w ogole nie sa zbalanoswane - warto przeczytac na fourm. Dla mnie ta gra wyszla o pol roku za szybko, bo zamiast wszystko poprawic to puszczaja zbugowany crap prosto z Azji.
Dla mnie 5/10 - Wbije max lvl i zobacze co dalej... jak na razie na tym 53 ani pve, ani pvp , ani co najwazniejsze INSTANCJE szalu nie robią, w sumie to są zbugowane bo żałosna jest intelignecja bossow i trashu na instancji...
Uwaga! Pewien niemiec osiągnął max lvl w 55h
W tym wyczyscil z gildia all instancje HAHAHA