jprdl Sandworm handluj z tym że ktoś może mieć inne zdanie niż Ty.
Wrażenia z DragonProphet
jprdl Sandworm handluj z tym że ktoś może mieć inne zdanie niż Ty.
Szanuje, gdy ktoś nie pierdzieli głupot i kłamstw. Tutaj Quesuha jak i większość probouje rozmawiac o czym o czym nie ma pojecia i jeszcze w to slepo wierzy, pokazanie 1000 argumentów nic nie da bo to oni są fanboyamia ale swojej głupoty.
Jeśli komuś się nie podoba DP bo klimat mu nie odpowiada czy jednak woli P'n"C czy coś jeszcze innego to ok. Może ma też jakis uraz do smoków to też nic nie bede do niego miał.
Ale jeśli ktoś gada jakieś głupoty o braku balansu itd. i jeszcze w to wierzy to jego zdanie jest gówno warte.
Ciesz sie ze ktoś wogole ci odpisuje
Większość forum jak nie całe uważasz za debili, dzieciaków, niedorozwojow itd. Obrażasz ludzi ze chcą wyrazić swoje zdanie na temat a ze większość nie ma argumentów bo albo nie maja czasu siedzieć na kompie 24h jak ty albo poprostu mają olej w głowie i odpuszczają temat bo pisanie z Toba do przyjemnych nie należy.
my gimbusami? Dziećmi? A kto cieszył się jak baran ze ładniejsza trawa jest w dp? I to w kilkunastu postach przypominales jakbys się zacial.
Ciesz sie ze ktoś wogole ci odpisuje
No patrzcie go jaki wyluzowany i zabawny! xD
Szkoda, ze nikt z rozumem. Btw. gdzie te twoje argumenty? ;_; skonczyly sie na pyskowkach?
my gimbusami? Dziećmi? A kto cieszył się jak baran ze ładniejsza trawa jest w dp? I to w kilkunastu postach przypominales jakbys się zacial. Lubię to
Ominę pierwszą cześć bo to jak zwykle ad persona ale czego sie tutaj od was spodziewać
Ja powtarzam? Kto caly czas pierdzieli o jakiejs terze? Widocznie powtarzam bo takie ciołki jak ty nie potrafią czegoś zrozumieć i ślepo wierzą w swój bełkot.
sofar dla ciebie nie istnieje coś takiego jak argument. Jak ktoś ci udowodni swoją rację, to twierdzisz "mi to się podoba", więc dyskusja z tobą nie ma większego sensu.
Jak już kiedyś pisałem, ty nie jesteś fanbojem, ty jesteś fanatykiem. Nie zdziwiłbym się gdybyś gdzieś w domu miał mini ołtarz, ku czci DP.
Pozdrawiam.
Gościu( sandworm ) ja pracuje i powinieneś okazać troszku szacunku ze wac pan znalazł dla ciebie czas na pierdoły
sofar dla ciebie nie istnieje coś takiego jak argument. Jak ktoś ci udowodni swoją rację, to twierdzisz "mi to się podoba", więc dyskusja z tobą nie ma większego sensu.
Przytocz mi coś takiego. Chyba nie piszesz o tych questach? Ja lubie taki system, jesli nie lubisz to ok ale z tego powodu cie chyba nie wyzwałem?
Gościu( sandworm ) ja pracuje i powinieneś okazać troszku szacunku ze wac pan znalazł dla ciebie czas na pierdoły
To pracuj a nie bełkoczesz o czymś o czym nie masz pojecia [3]
Hehe Sandworm pokaż lepiej animacje sklii guardiana hehe
Ja tam na razie oceniam 5/10 - a według mojej skali to jest dużo bo jestem dość wybrednym graczem. Zobaczymy co gra pokaże na end-game bo coś czuje niezły fail hehe.
Hehe Sandworm pokaż lepiej animacje sklii guardiana hehe Ja tam na razie oceniam 5/10 - a według mojej skali to jest dużo bo jestem dość wybrednym graczem. Zobaczymy co gra pokaże na end-game bo coś czuje niezły fail hehe.
Wlasnie Guardian ma za***iste animacje
trolluje dalej może paru idiotów ci uwierzy, a jest ich sporo
Wlasnie Guardian ma za***iste animacje trolluje dalej może paru idiotów ci uwierzy, a jest ich sporo
To moze jako oficjalny fanboy DP powiesz co nieco na temat pvp i jak wygląda sprawa z balansem klas ? heh
Jakies arenki pvp, battlegroundy, wojny gildii - gdzie to jest ?
dobra olejmy fanatyzm sofara i (nie obrazam nikogo) inność mentalną sandworma
i teraz chłopaki tak serio co w tym DP jest fajnego i złego podajcie + i - tej gry bo poki co wbiłem 15 lvl fajnie sie gra ale jakoś pusto ciężko kogoś na dungeona znaleźć
przedstawcie mi jak wygląda end game albo lvl zbliżone do endu ;p no i jak tam jest z IS;em
(opini nie obiektywnej nie będe czytał nawet)
To moze jako oficjalny fanboy DP powiesz co nieco na temat pvp i jak wygląda sprawa z balansem klas ? heh
Ty i tak to wiesz xD
Sprawa prosta, 7 ogromnych map pod budownictwo z otwartym PVP w ktorym przejmujemy budownictwo i zgarniamy podatki do tego Guild vs. Guild w bliskiej przyszłosci i arenki.
Balans? A co tutaj jest do zarzucenia? Primo PVP opiera sie na ogarnieciu stunow, przewrocen, szarż, wykorzystania pkt energii itd. a nie dmg od podstawowego ataku. Bo to nie casulowe gówno.
Zresztą brałeś udział w jakims PVP? Oczywiście, że nie...
dobra olejmy fanatyzm sofara i (nie obrazam nikogo) inność mentalną sandwormai teraz chłopaki tak serio co w tym DP jest fajnego i złego podajcie + i - tej gry bo poki co wbiłem 15 lvl fajnie sie gra ale jakoś pusto ciężko kogoś na dungeona znaleźćprzedstawcie mi jak wygląda end game albo lvl zbliżone do endu ;p no i jak tam jest z IS;em(opini nie obiektywnej nie będe czytał nawet)
hehe spoczi
Dungeony sie soluje a do tego dowalili po 8 kanałów aby bylo mniej lagów.
End-game to głównie PVP i 6 poziomowe insty.
Temat robi się nudny
@UP nie rób DP....
no to nie wygląda zachęcająco jeżeli gra jest solo-style a end to same PvP i dungi... taka norma można powiedzieć...
Animacje postaci sa slabe... fajne są uniki i to że można biegać ;p smoki są darmowe (w innych grach taki mount był by drogi w uj)
no ale nie przekonuje mnie endgame i fakt solowania instancji
Temat robi się nudny
Zwłaszcza Twój idiotyczny spam i próby "wyjścia z twarzą" jakimiś "luzackimi" postami.
@UP nie rób DP....no to nie wygląda zachęcająco jeżeli gra jest solo-style a end to same PvP i dungi... taka norma można powiedzieć...Animacje postaci sa slabe... fajne są uniki i to że można biegać ;p smoki są darmowe (w innych grach taki mount był by drogi w uj)no ale nie przekonuje mnie endgame i fakt solowania instancji
Soluje się easy...
Na Juno (40lvl) na ostatnim poziomie jeden cios od mobka zabiera mi 300% HP a od bossa zwykły jakies 700 (wir pewnie pare k).
Co do end-game to masz oczywiscie jeszcze pierdoly, zbieranie tytułów, kart potworow, trenowanie smokow, rozwoj eq ktory prawie nie ma konca a PVP jest bardzo bogate i cała gra opiera sie na grze całą gildia.
W dzisiejszych czasach nawet dobre pvp nie zapewni nam dobrego end gejmu. Wg mnie dobry end game to nie pvp i instancje lecz inicjatywa prowadzącej firmy w postaci częstych eventow z nagrodami.
W dzisiejszych czasach nawet dobre pvp nie zapewni nam dobrego end gejmu. Wg mnie dobry end game to nie pvp i instancje lecz inicjatywa prowadzącej firmy w postaci częstych eventow z nagrodami.
W RoM ludzie graja po 3 lata, WoW też nie umiera.
Więc się o end-game nie martw.
dobry eng game to end game który kreują gracze... podbijanie osad z Archeage wojny o teraz w EvE Siege w L2 to się liczy a nie jakieś eventy i zwykłe PvP...
mojekonto115 jeden cios od mobka zabiera mi 300% HP
^^ poducz się matematyki bo 300%hp to 3x max hp wiec wychodzi na to ze mob na 1 hit zabil by cie "trzy razy"