Wrażenia z DragonProphet

Powiem tak u mnie ekran jest pusty. Ale zrobiłem screena frapsem i dopiero na zdjęciu pokazały się te kłódki a normalnie ich nie mam co zrobić?nie mam tego co zaznaczyłem na czerwono.@UPSpełniam wymagania gry

Klikaj na ślepo :D

Moze zmien rozdzielczość?

Klikaj na ślepo Moze zmien rozdzielczość?

Możesz mnie pokierować co do zmienienia rozdzielczości? Nie zauważyłem tego.

Możesz mnie pokierować co do zmienienia rozdzielczości? Nie zauważyłem tego.

W launcherze masz ustawienia.

Grafa w dp jest dobra ma taki klimat fajny ktory wymaga gtxa 660 i procka i5 :D

Toshorio to być może wladnie rozdzielczość. Też tak miałem i ucinalo mi pasek skilli i exp. Ustawiłem inna i grało.

Up. No tak wymaga takiego sprzetu:-] powinni oficjalnie zmienić zalecane ustawienia bo są dużo niższe.

Ulepszony non-target czyli jak walka wygląda w praktyce? Pytam bez złośliwości.

Swobodny atak ppm i ppm ( Combo ) plus skille pod q,e,r,123456789.

Ulepszony? Hmm to taka hybryda Action non targetu z targetowaniem. No ale lejesz wszystko co masz w zasięgu miecza ^^

Grafa w dp jest dobra ma taki klimat fajny ktory wymaga gtxa 660 i procka i5

Grafa nie jest dobra. Wygląda jak sprzed paru lat, nie wiem czym się podniecać, czy to na low, czy na maksymalnych.

Gra to typowy F2P, co prawda jeden z lepszych, ale do p2p się nie umywa.

Hejka,

Ogolnie dobra gra lecz d*py nie urywa.

Gram magiem i jest strasznie latwo wg mnie ale to zapewne do czasu.

AOE maguska pozwalaja na swietny grind solo co mi sie podoba strasznie mimo slabego armoru :)

Jak na razie gra zacheca niz odrzuca i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni... No procz optymalizacji hehe mam 2 kompy i gram i na tym ( 2x 2,93GHz,4GBram,GF9500gt1GB ) i na tym ( info w sygnaturze ). Na tym pierwszym oczywiscie slabo chodzi przez ta optymalizacje ale da sie grac.

Ktos kiedys wspominal ze DP ma lepsza grafike niz TERA... Powiem krotko... Gowno prawda :) DP wyjatkowo slabo sie prezentuje wizualnie a gram na max detalach w hd wiec wiem co pisze. ale to nie jest przeszkoda wlk bo muzyka stoi na przyzwoitym poziomie a questy nie nudza az tak bardzo a instancje z bossami daja duzego FUNa.

A wy? Co sadzicie po pierwszych minutach, godzinach gry ?

Komentujcie.

Pozdrawiam :)