Grafika rzeczywiście nie powala a przy tej optymalizacji to powinno być wręcz odwrotnie
Wrażenia z DragonProphet
MysleWiecJestem na jakim serwerze gracie?
MysleWiecJestem na jakim serwerze gracie?
Osira
gildia Vistula zaprasza ludzi z mmorpg.org.pl - wlasnie takich ogarów nam trzeba. PM Vange.
Grafika rzeczywiście nie powala a przy tej optymalizacji to powinno być wręcz odwrotnie
blablabla ktora strefa?
Te robale to Wynnydia.
A gra nie powinna być jednolita?
Jak to wygląda ze gra ma początkowa strefę zrobiona słabo a późniejsze dużo lepiej... No chyba ze mówimy o lepszej kolorystyce bo napewno nie o silniku graficznym.
Obejrzałam filmik i jakoś szczególnie do mnie nie przemawia. Czy ta gra jest non-target? Nie wygląda na taką.
blablabla ktora strefa? Te robale to Wynnydia.
Ale ty mylisz trochę pojecie dla mnie to nie TYLKO piksele stanowią o grafice ale też krajobraz jak i wykonanie, a w DP mamy po prostu odwaloną przysłowiową chińszczyznę gdzie tak naprawdę grafika nie jest jakaś szczególna.
spoko teraz jestem w pracy, jak skończę to dam znać i mam nadzieje że bez ściemy dalsze lokacje będą lepsze
A gra nie powinna być jednolita?Jak to wygląda ze gra ma początkowa strefę zrobiona słabo a późniejsze dużo lepiej... No chyba ze mówimy o lepszej kolorystyce bo napewno nie o silniku graficznym.
Wiecej detali i inne tekstury?
Pisałem to 20 razy... Ludzie...... Bakra i Satuma była robiona 2-3 lata temu, dalsze strefą są nowsze i twócy mieli juz doswiadczenie w twoerzeniu mapy. Chyba nikomu na początku nie udaje się wszystko tak dobrze jak po pewnym czasie ćwiczeń?
Obejrzałam filmik i jakoś szczególnie do mnie nie przemawia. Czy ta gra jest non-target? Nie wygląda na taką.
Dynamic target czyli ulepszony non-target.
Ale ty mylisz trochę pojecie dla mnie to nie TYLKO piksele stanowią o grafice ale też krajobraz jak i wykonanie, a w DP mamy po prostu odwaloną przysłowiową chińszczyznę gdzie tak naprawdę grafika nie jest jakaś szczególna.
poznales chinszczyzne po? Wlasnie DP ma fajny sredniowieczny klimat.
skoro dyskusja trwa nadal, to napiszę że ten ss co teraz dałeś wygląda jak z Play Station 1, jeśli już rozmawiamy o średniowiecznym klimacie i braku chińszczyzny to wydaje mi się że Rifta trudno jest przebić, tylko że w P'n'C nie chce mi się już grać
co do DP ciekawie a nawet bardzo ciekawie wygląda ulepszanie ekwipunku
Ten screen jest okropny. Skopane tekstury, oświetlenie, dystans widoczności to kpina. Mglisto jakby sąsiad znów śmieci palił za ogródkiem. Gdzie są cienie?
Wiecej detali i inne tekstury?Pisałem to 20 razy... Ludzie...... Bakra i Satuma była robiona 2-3 lata temu, dalsze strefą są nowsze i twórcy mieli juz doswiadczenie w twoerzeniu mapy. Chyba nikomu na początku nie udaje się wszystko tak dobrze jak po pewnym czasie ćwiczeń?
Przepraszam, ale Ty chyba jesteś głupi pisząc coś takiego.
Mam wielki problem licze że ktoś pomoże. Gdy loguje się na konto i wybieram serwer przenosi mnie tak jak by do kreatroa postaci ale nie można nic kliknąć nic się nie pojawia i nie dzieje. Co mam z tym zrobić? Czekałem z 15 minut i nic.
skoro dyskusja trwa nadal, to napiszę że ten ss co teraz dałeś wygląda jak z Play Station 1, jeśli już rozmawiamy o średniowiecznym klimacie i braku chińszczyzny to wydaje mi się że Rifta trudno jest przebić, tylko że w P'n'C nie chce mi się już graćco do DP ciekawie a nawet bardzo ciekawie wygląda ulepszanie ekwipunku
No akurat tekstury muru jeszcze kuleją ale mgła fajna, zresztą chodziło mi o pokazanie, ze nie ma typowo chinskich miast.
Ten screen jest okropny. Skopane tekstury, oświetlenie, dystans widoczności to kpina. Mglisto jakby sąsiad znów śmieci palił za ogródkiem. Gdzie są cienie?
Od czego cienie?
Cienia są tu
Mam wielki problem licze że ktoś pomoże. Gdy loguje się na konto i wybieram serwer przenosi mnie tak jak by do kreatroa postaci ale nie można nic kliknąć nic się nie pojawia i nie dzieje. Co mam z tym zrobić? Czekałem z 15 minut i nic.
Kliknąc na kłódkę czy co tam jest?
@up
NIE MAM żadnej kłódki co z tym zrobić mistrzu?
Od czego cienie?Cienia są tu
Ty faktycznie jesteś ślepy człowieku co do tamtego screena. Co z tego, że tu są cienie, skoro mają śmieszny dystans szczegółowości?
chyba źle dopierasz te screeny bo grafika porównywalna jest do tej z Gloria Victis, tylko, że GV jest na Unity Engine...
Ty faktycznie jesteś ślepy człowieku co do tamtego screena. Co z tego, że tu są cienie, skoro mają śmieszny dystans szczegółowości?
Hmm nie wiem niby od czego ma tam padać cień zwłaszcza jeśli oświetlenie leci od lewej.
Ja nic dziwnego w dystansie cieni nie widziałem O-o
NIE MAM żadnej kłódki co z tym zrobić mistrzu?
Daj moze jakis screen?
Sand wiec mogli poprawić pierwsze lokacje tez... Nie chciało im się?
@toshorio
A spełniasz wymagania gry?
Sand wiec mogli poprawić pierwsze lokacje tez... Nie chciało im się?@toshorioA spełniasz wymagania gry?
Mogli ale teraz musza robic nowe? Na pewno jest dopracują ale obecnie nie maja czasu.
Powiem tak u mnie ekran jest pusty. Ale zrobiłem screena frapsem i dopiero na zdjęciu pokazały się te kłódki a normalnie ich nie mam co zrobić?
nie mam tego co zaznaczyłem na czerwono.
@UP
Spełniam wymagania gry