Wrestling

Kogo lubię? Mój nick mówi sam za siebie. Oczywiście, że jest to Apex Predator z WWE czyli Randy Orton.

Kogo nie lubię? Cm Punka i grupy The Shield.

Co do wiarygodności wrestlingu, zawodnicy zadają sobie bardzo silne ciosy, lecz nie na tyle silne, aby stracić przytomność. A co do użycia siły zapraszam was do tego filmiku:

i tego:

Sile ciosy? Człowieku, po czystym ciosie pięścią w twarz człowiek ma złamany nos/kość policzkową, a po takimże ciosie w podbródek ciężkie KO. Kumpel jak w obronie własnej kolesiowi na ulicy dał w twarz, to mu zatoki okiem wyszły, a sztuk walki nie ćwiczył nigdy. Więc nie rozśmieszaj mnie, że ciosy we wrestlingu są prawdziwe, bo brzmi to tak samo, jak próby przekonania mnie przez wegan, że człowiek nie jest przystosowany do jedzenia mięsa. Bzdura i tyle.

Spróbuj koledze tak strzelić w twarz, ciekawe, czy będzie dalej w stanie fikać po pokoju.

no cuż... kiedyś było fajniej. @UP nie wmawiaj mi, że krzesłami napierdzielają się na niby :D Kiedyś... rzucali się na palące stoły, na kawałki szkła. Teraz zrobiło się nudno.

@UP nie wmawiaj mi, że krzesłami napierdzielają się na niby Kiedyś... rzucali się na palące stoły, na kawałki szkła. Teraz zrobiło się nudno.

Wiesz, jeśli widzę że ktoś robi całkiem mocny rozbieg i wskakuje przeciwnikowi obunóż prosto w klatę... nie wiem, może ja jestem oderwany od rzeczywistości że w takim momencie wyobrażam sobie połamane żebra? Pomijając fakt, że po przewróceniu się leżą i rozpaczają bardziej niż co bardziej uzdolnieni pod tym kątem piłkarze (bo jak wiadomo podczas walki na ringu zamiast wstać lepiej się położyć i tarzać w bólu).

Jak ktoś lubi wrestling to spoko, niech ogląda, ale... ludzie, no nie próbujcie mi wmawiać że oni się leją na serio i przypadkowo wszystko wygląda jak serial.

Luzuj, może kamikadze112 po prostu tego jeszcze nie wiedział, a teraz głupio mu się przyznać do tego? LOL

EDIT:

74294163b144.gif

:lol:

Co do wiarygodności wrestlingu, zawodnicy zadają sobie bardzo silne ciosy, lecz nie na tyle silne, aby stracić przytomność.[...]

Bzdura, ciosy w wrestlingu są markowane.

no cuż... kiedyś było fajniej. @UP nie wmawiaj mi, że krzesłami napierdzielają się na niby Kiedyś... rzucali się na palące stoły, na kawałki szkła. Teraz zrobiło się nudno.

Wrestling nie kończy się na WWE. To, że w WWE jest PG, nie znaczy, że wszędzie tak jest.

Akcje są wyprowadzane w taki sposób, aby nic nie zrobić przeciwnikowi. To nie znaczy, że chociażby upadki nie są bolesne.

wiem że to nie sport tylko rozrywka i nie wiedziałem gdzie to napisać

jakiego zawodnika lubicie i nie lubicie i jak gala jest twoja ulubiona

ja osobiście lubię hell in a cell a zawodnik John Cena i Sin Cara