Wspólna gra - Metin2.PL, Solar

Ja jestem jak najbardziej za.Choć wg mnie powinniśmy poczekać aż otworza nowy server. Ew połączą kilka.Na Solarze nie ma sensu grać- za dużo botów. Trzeba poszukać serva gdzie sa gracze, sklepy ale jest w miare również gdzie expic

Co ty pitolisz za glupoty?

Serwera gdzie sa gracze? sklepy? na ktorym jest gdzie expic? ;O

na kazdym jest gdzie expic, na kazdym sa sklepy, a jak sa sklepy to i sa gracze, a jak sa gracze to sa boty bo boty to złoty interes wiec nie wiem jakim cudem wpadles na to ze by moze znalesc serwer bez botow na ktorym sa gracze...

moze cos zle zrozumialem, ale chyba glupote ktoś strzelił :D

jak ja tęsknie za moją gildią i tą atmosferą co była kilka lat temu;/ te czasy nie wrócą, żadne mmo nigdy (mam nadzieje, że się mylę) nie dorówna metkowi pod tym względem..

Skoro tak, to można grać. Tylko wg mnie najlepiej jak kazdy od nwa zagra i skype, czy ts jakis?

Ja preferuje ts.

Tylko najlepiej zagrać tam gdzie jeszczen ikt nie grał z nas i zaczyna od 0 :) przynajmniej sprawiedliwie bedzie

Ja poczekam na merge serwerów.

Może wtedy otworzą nowy świeży świat :]

interesuje mnie tylko rywalizacja ogół o serwerowa ... Gra na świecie co ma parę miesięcy czy lat nie ma sensu. Chociażby dla mnie.

Zawsze rywalizacja dodaje tego czegoś w metinie :]

Po pierwsze ekipa nie padła...Po drugie zgłosiło się prawie 30 osób do mnie w grze z tego forum i jakoś po prostu nie przypasiło mi, że te osoby poważne i w miare godne zaufania mogą grać godzine dziennie.Ludzie się rozeszli, a ja postać zostawiłem razem z całym ekwipunkiem z nadzieją, że jednak kiedyś się ktoś znajdzie z kim można pograć tak jak kiedys.Ale aktualnie gram w GW2 wiec za nim mi sie znudzi to pewno potrwa kilka dni jeszcze , a tak czy siak smiac sie mozecie, ale metinowi mało jaka gra dorówna moim zdaniem.Nie musicie tego komentować, a ja sam głupi nie jestem, a po prostu mam swoje zdanie które jest oparte na długich obserwacjach i godzinach spedzonych w wielu grach

Źle to ująłem,wybacz ;c

Co jak co, ale magia metina nadal jest...

wiele bym dał aby wróciły czasy z 2007roku.

Wtedy metin mnie tak oczarował ze w szkole średniej miałem az ponad 500h opuszczonych :-]

To jak? Zaczynamy grać czy nie? I który świat.

Jeżeli tak to dzisiaj nawet ok 20-19 można zacząć :)

NightThief - na razie nie wiadomo kiedy ma być merge serverów

Wg mnie powinni juz to zrobić dawno.

Polowe serwerow by usunęli i od razu populacja by odżyła.

Wyobraźcie sobie jaki był by szal gdyby otworzyli nowy serwer =P

Od razu bym jechał na pierścieniu expa :]

Nie ma sensu tuataj rozwodzić się czy bedzie nowy server czy nie :)

Po prostu trzeba wybrać męska decyzje kto gra, jaki serv i kiedy zaczynamy :)

Na globcu aktualnie bez grubego portfela nie zdziałasz nic z uwagi na ceny.

Jak nie zdziałasz ? Dasz rade. Trzeba troszke poświecic czasu na dropienie

Dlatego rozmarzam o New serwie :]

Jakieś pol roku temu grałem na solarze wbilem 65lv i dalej byłem śmieciem do pomiatania mimo ze około 200zl wydałem na yangi. niestety trzeba wrabac o wiele więcej kasy aby coś ugrać.

Bez kasy też da się grać ale to juz zajmuje grube miesiące po paręnaście h dziennie i taka jest prawda.

Co jak co ale cały Gameforge to wyciskacz kasy. Takie są realia że w to teraz aktualnie grają ludzie z furą mamony. Grałem 4 lata temu przez okragłe 3 lata. To nie to samo

Wbijanie ponad rok skilli na G ,a potem drugi rok na P ; D . Naprawdę chce wam się? ; p

Prwada ,żę gameforge to wyciskacz kasy, ale na priv bez sensu grac też z rate x100 :)

Mógbym zagrać na max x3 bo itak łątwo sie expi.

Ja mam ziomka który bedzie też grać :)

Dlatego pisze ze kiedyś było lepiej.

Więcej ludzi, więcej Fun z gry bo na eq musiałeś zapracować sam.

A teraz yangi na allegro, jakieś głupie paczki na start, iten shop się popsuł totalnie.

Jedynie nadzieja w ludziach grających :]

Załatw tak z 10osob to mogę zagrać i udostępnić ts3.

Od razu pisze ze jedynie w Pt mógłbym mieć ochotę zagrać.

To ze sa wysokie ceny to nic nie szkodzi, bo przeciez nie tylko sie kupuje, ale tez sprzedaje za wyzsze ceny.

Na solarze sie opłaca bo to najswiezszy serwer i najwiecej ludu tam siedzi, a co wazniejsze jak ktos zaczyna to wlasnie tam.

Jak wydałeś ziomek 200 zl i byles nikim to gratuluje... bo ja wydalem 50 zł , wbilem 55 lvl w kilka dni i caly ekwipunek mam + 9 . Trzeba umiec kase rozdzielac i powielac, a jak juz zajarzy sie z czego sie robi pieniadze to z gorki juz idzie.

Skile idzie wbić raz dwa... to juz nie jest metin z 2007 roku. A te osoby z 100 + lub te co siedza na 75 lvlach robione pod pvp nie wydaja kasy... one po prostu ogarniaja gre i korzystaja z tego co wy kupujecie tylko ze za darmo. W grze naprawde idzie dojsc do wszystkiego nie wydajac kasy. Trzeba ogarniac rynek i wiedziec co gdzie i co bić. Raz dwa do czegos sie dojdzie.

Itemki wybonowane kupujecie za yangi, a to juz jest plus wiec naprawde idzie do czegosc dojsc. Ale nie liczcie na takie rzeczy po 2 miesiacach graniach czy po kilku dniach... Tamci ludzie najczesciej graja w to latami,a przynajmiej pół roku +.

W Metina gra się dla wojen gildii, raidów. Na privach masz wojny gildii i rajdy. Czego chcieć więcej?