Wspólna gra - Metin2.PL, Solar

Gra sie dla wojen i dla raidów -racja . Ale co za fun jak w tyg max w dwa wbijesz max lv, jakieś kozackie eq i skille na P :D Wg , mnie to to zmuła.

Lepiej sie przemęczyć te pare miech i potem sie cieszyc ze coś sie zdobyło :)

Ty mówisz teraz o easy/medium. Znajdź dobry hard i tam graj ; ) Jedyne udogodnienie na hard to boj/kon na start i eq początkowe +9

więkrzość ludzi wbija 75 lvl , skile na p, eq 100 % pod pvp i to jest cel ich gry. Czyste pvp.

Jeżeli ktoś myśli że w metinie można być "kimś" nie wydając miesięcznie przynajmniej paru stów to jest po prostu śmieszny i albo sam się oszukuje dla wygody albo nigdy nie osiągnął w tej grze nic.

Gracze, którzy są uważani na serverach za tych najlepszych (jeżeli chodzi o pvp) najczęściej albo mają kupę hajsu, albo mieszkają za granicą gdzie ceny już nie są takie wysokie. Zreszto wejdźcie i się spytajcie ile kto wydaję miesięcznie na metina.

Tak czy inaczej grać bez hajsu? można, eq i level to nie problem nawet jeżeli w is wpakujesz 0złoty, ale nie myśl, że mając wyższy level będziesz po prostu jakiś dobry czy zabijesz kogoś kto w niego pakuje.Wniosek taki że grać 4fun można bez hajsu nawet teraz i będziesz miał fajne eq bo sobie zarobisz z dropu (jak masz pojęcie o grze) ale później to możesz co najwyżej pod strażnikiem postać.

Jak ktoś chcę zarobić na solarze to polecam parę postaci 40lvl i lecieć na dt po 500 razy dziennie, jak ktoś zasłuży to będzie eq miał ( przy odrobinie szczęścia)

Miałem 89 szamana na s9. Grałem 3 lata co miesiąc pakowałem 25-50zł na gre żeby coś osiągnąć. Nie ma sensu grać w tą grę bez kasy, zjedzą Cie tam żywcem

Dawajcie zagramy na jakims starym serwerze.

Bez cisnien 4fun.

Kto zna questy na pamiec i moze prowadzic pt aby szybko sie lvlowalo ?

Mnie najbardziej odstrzasza ilość botów na serwerach. Pograłem z 3 dni na solarze, ale samotna gra mnie zniechęciła , w szczególnośći, ze nawet jakbym chciał kogos znaleść, to widzę tylko bota.

Na privach nie robi się questów ;p a na globalu nie mam zamiaru grać

Ja mogę chętnie pograć, gdziekolwiek tylko nie na żadnym privie bo nie potrafie tam posiedzieć więcej niż parę dni, nawet jeśli to hard. Trzeba jeszcze poczekać aż troszkę chętnych się zbierze, dogadać się co do TS-a i po prostu zacząć. Co do IS-a, wydać te +/- 50zł na miesiąc to dla mnie nie problem, oczywiście na wyższym lvlu. Niby nie dużo, ale zawsze coś. Fajki mają iść w górę, to trzeba sobie znaleźć mniej kosztowne uzależnienie...

Ja zaczynam grać z kumplem od dzisiaj :) Na spokojnie, zaczniemy grać na solarze.

zrobmy liste tutaj :

nik: NightThief

klasa: zastanawiam sie nad daggerem a smokiem.

cos podobnego :)

Czas na konkrety a nie same spekulacje.

nick: florinnes

klasa: body/bm

P.S.

Jakie królestwo preferujecie?

Najlepiej bedzie jak będziemy wysyłać to do NightThiefa a On bedzie aktuwalizowaćswojego posta . Ew niech założy nowy z listą graczy i chętnych.

Thief. Na solarze czy gdzie zamierzasz grać?

Ja jestem za Solarem.

u niebieskich mam 2 chary 33lv i 22lv.

Ale wole czerwonych / shinsoo.

pisac do mnie pw najlepiej :) ja podam ts3.

moze byc solar.

Weźmy.. Hmm... Czerwonych mi to bez różnicy :)

Florek słucha edytuj 1 posta i w 1 poscie dodaj ludzi co będą grać.

Imię : Calis / Liriko - nie wiem jakie dostępne bedzie

Klasa : Body

Mój znajomy bedize grać tak:

Imię :QiMan - ew coś podobnego

Klasa : Mental bo to świerzak w metinie

Tak więc czerwoni - zdecydowane. Wejde ok 20-21 :) Podajcie ts mi na pw

Wszystko wyedytowane, zapraszam do wspólnej gry!

ts3 : 31.6.70.185:5000

kanal pod haslem wiec pisac pw o haslo

Szkoda, że pl :/ Ja jednak odpadam w takim razie, nie mam grubego portfela. Powodzenia!

nie zamierzamy tracic forsy na gre :)