Wspólna gra Trove

Jako że niedawno była premiera gry Trove zainteresowałem się tą grą. Aktualnie posiadam 7 lvl 10 lvl i stwierdziłem że przydało by się towarzystwo do gry, jestem wstanie dołączyć do club.

Szukam przede wszystkich dojrzałych osób (nie mowie tu o wieku a o emocjonalnym zachowaniu).

Mam 19 lat a co z tym idzie mutacje, posiadam sprawny mikrofon oraz ts.

Witam

Wczoraj zacząłem, mam 6 lvl, nick: MistakeLord, również interesuję się przyłączeniem do clubu. Prosiłbym o PW tutaj. Lat mam 19.

Witam, również bym był zainteresowany wspólną grą. Lat 19 nick-enarion

Jeśli zbierze się nieco większa ekipa, można by stworzyć clan, dodawajcie mnie w grze, lub podajcie tutaj nicki.

Mogę się dołączyć, czasmi pogram.Mam kilka klas ale największy lvl to chyba 11 albo 12.Mam lat 15,w miare już po mutacji(tak sądze).Znam użytkownika Era więc nie powinno być problemów.

Dzięki za odpowiedzi. Enarion i Era zaraz was dodam do listy znajomych. Mój nick mordorre.

Na jakim poziomie jesteście z questami? Ja na Shadow Arena, z tego co czytałem jest rodzaj mapy do której aby się dostać jest potrzebny klucz i można ją czyścić w 8 osób.

Jak się okazało aby dodać was do listy znajomych musicie być online.

vreFKdG.png

Jeżeli mozecie dodajcie mnie na steamie

SsKacpersS dodałem Cie.

Mogę się również dołączyć, mój nick to SsKacpersS

Witam również sie dołącze moj nick Vascal

Zaraz pododaje na steam. Mój Steam, nie daje mi możliwości dodania was do znajomych nie wiem dlaczego. Ale teraz będę w grze, więc dodawajcie ingame`owo. Aha gram też na innym koncie, aktualny nick: Vallenoore

Witam ja też chętnie zagram dodajcie mnie mój nick "DeDaCz" (na steamie też)

Zaraz dodam tylko włączą servery bo jest jakiś patch.

serwery miały przerwę już działają zapraszamy do wspólnej gry

Chętny do gry posiadane klasy wszystko oprócz " ice sage, pirata, bommerangera"

Nick w grze: Badyl

Nick steama: B'adyl yrx

Cześć, również pragnę dołączyć. Nick: Winiu

Ja również chętnie z wami zagram. Mam 17 lat, posiadam mikrofon i ts. Nick w grze Torik.

Chętny do zagrania(od poniedziałku do czwartku dopiero od popołudnia a w pozostałe dni to już różnie :I)

IGN:MrFleshpound(Jedynie nie posiadam klas Boomeranger,Pirate Captain i Cupid Barbariana :I)

Nick w grze Moorfox

Witam chętnie do was dołącze link do steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198022164556

Mam 19 lat.

Nick w grze Pomyleniec

Są tam jakieś większe rajdy gdzie rzeczywiście jest jakiś poziom trudności? Bo grając całą betę żadnej trudności nie doświadczyłem, a solo można było zrobić każdego dunga

@down naciągacz

3 dniowy patron czyli VIP w grze

JCWYFYXG3MG6RD36P6R6

można użyć raz na każde konto, nmzc

Kod wpisujecie tu(trzeba się wcześniej zalogować):