Wspólna gra Trove

3 dniowy patron czyli VIP w grzeJCWYFYXG3MG6RD36P6R6można użyć raz na każde konto, nmzcKod wpisujecie tu(trzeba się wcześniej zalogować):https://trovelive.trionworlds.com/commerce/voucher/redeem-voucher-flow.action

Możesz sobie w tyłek wsadzić, naciągaczu :)

tibianfsxd

Nikt ci refa nie nabije :D

Siemka, jak to aktualnie wygląda? Powstała jakaś polska gildia, lub coś w tym stylu? Bo tak gram gram, grywałem troche w te alphy trova etc, ale mnie gra nie wciągnęła. Dzisiaj wbiłem z ciekawości i patrze WOW, sporo sie zmieniło i się wkręciłem.

Nick: Erni

lat 21 jak już każdy pisze wiek :Q

Ale chyba niechcący zalogowałem sie na NA, i nie wiem czy teraz wbijając na EU będę musiał od nowa działać, ale nie ma problemu ;)

Serwery raczej nie są połączone. Rzeczywiście, zmieniło się sporo, ale zrobiłem 2-3 dungi i poziom dalej bardzo niski, dlatego pytanie, czy są jakieś wymagające raidy etc, gdzie koniecznie trzeba iść grupą.

Jak siedzicie na tych portalach od nowicjusza do u3 to sie nie dziwcie że jest łatwo ^.- zapraszam u5,u6 choć ja już je soluje z full eq.

Używałem portalu od graczy, nadal nic. 0 trudności z czymkolwiek, naprawdę nie masz się czym chwalić

Zaprosze Cię na sa u6 chętnie popatrze jak masz z tym "0 trudności"

Za grę z panem wyżej ja podziękuję. Jeśli takie osoby mają grać w party to można sobie darować =) Jad i cwaniactwo aż bije

No i sam widzisz.

@edit

Btw. Polskie kluby do których na chwile obecną warto dołączyć:

Polish Community

Polskie Orły

Miałem problem z porzednim kontem aktualny nick: Tharik

Używałem portalu od graczy, nadal nic. 0 trudności z czymkolwiek, naprawdę nie masz się czym chwalić

A jaki masz poziom? Chyba jeżeli nie masz wystarczającego lvl nie możesz wejść na np na U5 gdzie w tym wypadku potrzebujesz min 26 lvl (przynajmiej jeżeli chodzi o portal, nie wiem jak to działa jeżeli ktoś cie zapraszam).

PS. server EU działa?

@up

Polish Community, nie polecam byliśmy tam grupą około 10 osób (swoją drogą poznałem te osoby dopiero jak tam doszedłem) i po krótkim czasie wyszły nieciekawe brudy które tylko psuły klimat ;/ ;/ (sprzedawczyki, oszukiwanie swoich w community przy wymianach, jakieś puste obietnice i bardzo przedmiotowe nierówne traktowanie ludzi na ts, mutowanie i niedopuszczanie do głosu itp.) mamy link do tematu na tamtym forum dla zainteresowanych. Może i są tam jeszcze jakieś ogarnięte osoby ale najaktywniejsi wyszli. Pozdrawiam

podpisuje sie pod postem Cycuszka, bylo milo na poczatku, jak zawsze, a potem od... woda sodowa, takze na ten moment jedynym polskim community to ktorego warto dolaczyc do Polskie Orly, no chyba, ze chcecie meczyc sie tak jak inni, elo!

A co wy na to aby stworzyć swoje i je rozwijać? Nie była by to masówka tylko osoby np stąd + znajomi bez żadnych podziałów na równych i równiejszych, była by możliwość stworzenia nowego dobrego "kluby" ale musieli być do tego chętni ludzie.

Aktualnie używamy klubu gracza SsKacpersS gdzię mamy klika "maszynek" oraz portale 1-10, U1 i U2.

Mamamamamamk można spróbować

Hej, właśnie pobieram i też sprawdzę tytuł. Mamy jakąś ekipę?

Tak jak ktoś napisał wyżej do u3 to jest easy mode u4+ zaczynają sprawiać problemy szczególnie solo (tu raczej już zaczyna się liczyć dobre EQ)... mam poziom konta chyba 18, co do postaci to już nie wiem jaka ma najwyższy lvl (miałem sporą przerwę), teraz xpie nową postać od początku i na tym się skupiam

http://steamcommunity.com/profiles/76561198188109414

coś mi świta e chyba upgradowałem biżu i chyba musze to kontynuować bo fajne ringi wychodziły XD

Chętnie wbije, mam już shadow huntera.

Dodajcie wszyscy "happywheels", zbierzemy się razem i pogadamy w grze, zalozymy moze jakis wlasny klub, gdyż nie uśmiecha mi się dołączanie do "polskich orłów", już nawet nazwa brzmi na spinke, a przecież gra jest tak lekka.

Odwołuje tamtą. Polish Srity i orły ssą pałe.

warn_ico.png
Obrażanie innych ~ NS