Niby bym pograł, ale czy w tą gre jest sens grać dłużej niż godzine? Po paru minutach miałem odblokowane wszystkie skille (aż 2) i w sumie dalej już kompletnie nic sie nie zmienia. Monotonia na potęge. W budowanie jakieś też sie raczej nikt tu nie bawi bo chyba po relogu już naszych tworów nie będzie. O co chodzi w tej grze w sumie?
Wspólna gra Trove
Polish comunnity się posypało, nie polecam tam w ogóle iść jest to tonący statek. Za dążenie do sprawiedliwości w regulaminie zostałem wydalony z clubu i prawdopodobnie ten, który ostatecznie został wyrzucony za łamanie regulaminu został przywrócony do clubu z powodu takiego, że jest psem admina.
Nie polecam.
Admin clubu - FiJay (wyrośnięte ego, nie potrafi prowadzić klubu i wini za to innych.
Osobiście mogę polecić grupę Białe Orły, to dorosła i w miarę otwarta społeczność Trove, rekrutację możesz ugadać na ich fb Trove Polska. Czasami robią mini spotkania przy piwku itp.
Mamy założony klub przez SsKacpersS, portale do u5 więc jeżeli ktoś chce to pisać.
Pomyleniec
Ja sie pisze odp na priv
Jako że niedawno była premiera gry Trove zainteresowałem się tą grą. Aktualnie posiadam 7 lvl 10 lvl i stwierdziłem że przydało by się towarzystwo do gry, jestem wstanie dołączyć do club.
Szukam przede wszystkich dojrzałych osób (nie mowie tu o wieku a o emocjonalnym zachowaniu).
Mam 19 lat a co z tym idzie mutacje, posiadam sprawny mikrofon oraz ts.