Sytuacja którą podałem jest inna niz ta co Ty opisujesz xD Ludzie wiedzieli od początku, ze będzie potrzebny slot dla Kasi, a po prostu wbili i zajęli wszystkie miejsca Takze jak czegoś się nie wie to lepiej się nie wypowiadać
@Avitus Ty to tez jesteś moim hejterem
Żeby nie było odpowiem na Twoje zarzuty.
1) Stream to moja praca i jedyne źródło utrzymania. Proszę Cię - pójdź do pracy i pracuj za darmo. Zobaczymy jak Ci pójdzie
2) Nie mam obowiązku mówić, ze jakaś gra jest dobra / zła. To moja subiektywna ocena i mam do niej pełne prawo
3) Gdyby Tobie jakaś znana osoba zaproponowała współpracę, chciała z Tobą pograć czy pogadać - oczywiście byś odmówił (ironia)
4) Zeby dostać partnersto na Twitchu trzeba spełnić szereg wymogów. To nie jest tak, ze dostałem partnersto ot tak. Trzeba mieć dość sporą srednią liczbę widzów na kazdym streamie, streamowac regularnie itp itd. Oczywiscie - granie z Rockiem umozliwilo mi dostep do szerszego grona widzów, ale to jest tak - gdyby streamy byly slabe to ludzie by przyszli, zobaczyli, powiedzieli "omg ale szajs - nie ogladam" i by juz ich nie bylo. Wiec skoro widzowie mimo wszystko przychodza, to chyba te streamy nie sa takie zle
Poza tym na partnerstwo ciezko pracowalem prawie rok - to byly ciagle inwestycje w sprzet, internet itp itd. Poswiecalem na to sporo czasu starajac sie zrobic wszystko zeby streamy byly jak najlepsze. Tego juz jakos moi hejterzy nie widza
5) Adblock to sprawa osobista - o tym mowilem. Jak ktos chce mnie wspierac to wylacza adblocka. To tez dziala na korzysc widzow, bo za pieniadze organizuje konkursy z nagrodami dla publicznosci. W tym tygodniu ruszy konkurs w ktorym do wygrania beda 2x pelne wersje WarZ i pewnie jakies inne gierki
6) Oczywiscie chcialbym zeby i moja dziewczyna miala partnerstwo i mogla zarabiac - cos w tym zlego? Kasia ma swoje streamy, czasami zagramy razem i to jest cala praca na rzecz pozyskania dla Niej partnerstwa. Widzisz w tym cos zlego?