Path of Exile juz ściągnięte
Takze zapraszam do wspólnej gryWspólne granie na streamie
Jako oficjalny streamer mmo, prosze o usuniecie tematu.
Pozdrawiam i zapraszam na http://www.twitch.tv/rim_ejk# na OFICJALNY STREAM DLA PORTALU mmorpg.org.pl
O czym wy w ogóle piszecie? Widzicie co wy tu gadacie wgle? Gdybym ja założył guildie i promował ją tutaj, zachęcając graczy do dołączania to też byście mój temat usuneli, bo to reklama?
Ludzie albo wam odbiło i nie możecie zrozumieć fenomenu w jaki sposób graba się wybił, i idzie jak mu idzie, albo po prostu przebija w was polaczkowatość. Robicie wszystko by graba tu już wiecej nogi nie postawił.
Chcecie to grajcie sobie tam z waszym głównym streamerem rimejkiem, ale nikt, powtorze nikt nie zabroni mu tutaj zapraszać do wspólnego grania. Leczcie sie ludzie.
Aloha.
Granie ok ale nie reklamowanie streamu:)
To jak zareklamuje swój profil na youtubie, to też złamę jakiś regulamin?
Ciekawy tok myślenia. Przeczytałem regulamin, i jakoś nie ma wstawki o streamie.
Stereotypowe polaczki jak widziałem, wszystko źle, wszyscy źli. Bo ja muszę pracować, a on gra i coś tam zarabia. Omg, ludzie wy już nie macie się do czego czepiać.
Polska nie daje perspektyw, g*wno prawda. Jest cała masa różnych funduszy/kapitałów m.in "ludzki" które współfinansują wiele rzeczy m.in naukę zawodów, własne firmy etc.
Nasz kraj się zmienia na lepsze, lecz stereotypowy Polaczek, zawsze znajdzie dziurę w całym, jesteśmy niestety narodem z przerośniętym ego, każdego boli to że ktoś przypuśćmy lżej pracuje i jeszcze zarabia na tym lepiej, to już się robi nudne.
Dzięki za wspólny stream
Fajnie sobie pograliśmy i myślę, że poszło nam całkiem nieźle Nabiliśmy ekipą 12lvl (jeśli dobrze pamiętam) także jeżeli ktoś chciałby z nami pograć na kolejnym live - dodawajcie mnie do znajomych (nick w grze GrabaGra). Co do samego streamu to też bardzo ładnie - na live było około 1000 osób i przeprowadziliśmy w trakcie grania w PoE małe Q&A na naszym TSieDzisiaj prawdopodobnie również będziemy grali w PoE jak i w inne gry
Dokładna informacja o streamie pojawi się na moim FB (facebook.com/GrabaGra), a info o godzinie grania w PoE podam prawdopodobnie rownież w tym temacie.Jeszcze raz dzięki Wam bardzo za stream i do zobaczenia na następnej audycji
EDIT:
Mogę się jeszcze pochwalić, że nasz stream został wyróżniony na głównej stronie Path of Exile jako jeden z większych streamów tej gry.
W momencie w którym robiłem screena było ponad 700 osób i zajmowaliśmy 3 miejsce na liście streamów
Pewnie gdybym zrobił wcześniej stream'a to byśmy mieli drugie miejsce (bo było więcej widzów) ale to nic(miniaturka jest z LoLa bo nie zawsze się odświeża obraz na Twitchu)
Zarzucam link do zdjęcia:
Gratuluję, bo to również Wasza zasługa
Nie srajcie się tak. Jak wam się on nie podoba, to nie oglądajcie go. Przecież nikt wam nie kazał go oglądać. Sam byłem zdziwiony tą akcją i dlatego, iż zawiódł mnie. Nigdy go nie obejrzę, ale czy wszędzie tym spamuję? Nie. Bez sensowne nabijanie postów...
Komentarzy lepiej komentować nie będę bo paru idiotą ciśnienie skoczy . Graba trzymaj tak dalej zawsze fajnie się to ogląda. Co do zarabiania Grabą z Kalkuty nie jesteś zarobić też musisz.
Mało jest w Polsce streamerów z prawdziwego zdarzenia
Dokładnie - Wonziu, CTSG, Bungo.
Graba dąży w tym kierunku
Buhahahah, przecież to piaskownica Rocka, czyli banujesz tych którzy Cię krytykują, nawet konstruktywnie. Content na poziomie do 15 roku życia.
Jeśli to uważasz za poziom to gratuluję.
@up
Akurat CTSG często u nas gości i wspólnie z nami gra i rozmawia Nie narzeka na jakość streamu
A odnośnie banowania ludzi za nic to proszę Cię nie kłam Każdy z moich widzów poręczy za mnie, że nigdy nie zbanowałem kogoś bez powodu, albo za konstruktywną krytykę (o którą często proszę). Stream Ci się nie podoba, więc pewnie go nie oglądasz - także nie wypowiadaj się w sprawach o których nie masz pojęcia, bo wprowadzasz ludzi w błąd
Hej Ludziska! Zapraszam Was na kolejny strumyczek, na którym wspólnie pogramy w Path of Exile (później oczywiście będą też inne gry). Rozpoczynamy o godzinie 16:40 i trochę poexpimy na poziomie Hardcore (12lvl). Zapraszam do wspólnej gry i rozmowy
Mój nick w grze - GrabaGraDo zobaczenia na streamie
Nie wiem co chcecie od Graby, według mnie jest dobrym streamerem, i tak jak ja uważa pewnie większość (skoro go tyle ludzi ogląda, nie można się mylić). Tak więc...
W związku z problemami z PoE (ciągłe DC) w Path of Exile zagramy później
W kazdym razie stream trwa i będą na nim inne gryZapraszam
---CLOSE---
Okej Ludziska Wracamy na jakieś 30 minut do Path of Exile - zobaczymy czy da radę pograć Bardzo mozliwe, ze polevelujemy od początku więc jeśli dopiero zaczynacie swoją przygodę to i tak mozemy wspólnie pograć Zapraszam
Widzę tu żę chyba qqi czegoś tutaj zazdrości.
Up- Nie wiem czy jest czego. Miernych streamów? Lekceważącego podejścia do widza? Mogę się założyć żeby gdyby chciał, to QQi zrobiłby lepszy stream.
@Up
*Dlaczego streamy Twoim zdaniem są słabe? Setki moich Widzów twierdzą inaczej
*Lekcewazące podejście do widza? Właśnie bardzo dobrze traktuję Widzów i oni to wiedzą Wszystko konsultujemy wspólnie, rozmawiamy o streamie, jego rozwoju itp itd. Pytam Widzów w co chcą grać i jak. Kazda osoba oglądająca mnie Wam to potwierdzi
Rozumiem, ze mozecie nie lubić mnie/moich stremów ale publiczne kłamstwa i oczernianie to juz lekka przesada
WarZ, Battlefield3, Fifa 13, League Of Legends- WarZ, Battlefield3, Fifa 13, League Of Legends- WarZ, Battlefield3, Fifa 13, League Of Legends- WarZ, Battlefield3, Fifa 13, League Of Legends-
(nie LoL bo to określenie dla dzieci bez wiedzy o wymowie nazwy w języku angielskim).
WarZ, Battlefield3, Fifa 13, League Of Legends- WarZ, Battlefield3, Fifa 13, League Of Legends- WarZ, Battlefield3, Fifa 13, League Of Legends- WarZ, Battlefield3, Fifa 13, League Of Legends-(nie LoL bo to określenie dla dzieci bez wiedzy o wymowie nazwy w języku angielskim).
Prawda. A widz chcę coś nowego. Tylko tak można się wybić.