Mówcie co chcecie - nowy DMC wciągnął mnie totalnie! Gra jest wypas!
Jakby ktoś chciał zobaczyć moje zmagania - film ze streamu jest dostępny pod adresem:
Mówcie co chcecie - nowy DMC wciągnął mnie totalnie! Gra jest wypas!
Jakby ktoś chciał zobaczyć moje zmagania - film ze streamu jest dostępny pod adresem:
przeszłość
Post się otruł i skasował
Chcą żebyś grał z Rockiem bo to w sumie widzowie od Rock'a.
Powiem tak co wam ten graba zrobił ?! Jestem jego Fanem , znam te streamy od kiedy 100 osób to było bardzo dużo , teraz tyle osób to nic ale graba zmienił się ,tak zmienił się ale tylko na lepsze po co hejtujecie go ? nie oglądajcie go i tyle ! Często słucha widzów sam się pyta w co zagrać i w to gra sam wybierze gre to w nią gra . A co wam dziewczyna graby pani Kasia ( wiem pani no ale ja jestem dżentelmanem ) przeszkadza to wybory graby niektórzy je szanują inni nie . Najlepiej zamknąć ten temat bo wszyscy zaczniemy się hejtować i nienawidzić !
Jesteś "dżentelmanem" a imię pisze z małej. Poza tym , poczytaj temat, zobaczysz co zrobił a nie wypowiadasz się bez sensu.
Nie wiem o co wam chodzi. Jestem z grabą od samego początku i nie mam nic do niego nie wiem czy wy mu zazdrościcie czy co ?
Gra z Rockiem to niech gra co wam do tego.
Haha taka jest właśnie polska społeczność, jesteś rozpoznawalny i zarabiasz hajs z czego czerpiesz również przyjemność? To jest Twój główny dochód? = SPRZEDAŁEŚ SIĘ ! To jest jego stream, on tam jest Bogiem i może robić to co chcę, faktycznie czasem powinien traktować inaczej widzów ale Wy tego nie zmienicie żałośnie flejmując na forum, kiedy to w końcu zrozumiecie?
Fanboje atakują! Nic nas nie uratuje!
Ktoś dobrze powiedział, że ten serwis upadł.
@down no więc skoro przeszkadzają Ci streamy graby, nie oglądaj ; o człowiek - mózg.
Nic cię tu nie trzyma. Skoro upadł, to się stąd wynieś.
Proszę wypowiadać się na temat, żadnego Offtopu. Inaczej posypią się ostrzeżenia.
Fanboje atakują! Nic nas nie uratuje!
Tak zaczynaj wyzywać ludzi od fanboyow ale wiedz jedno zachowujesz się chamsko bo mam prawo być jego fanem kiedy byłem na 80 % jego streamow . Nie zawsze byłem do końca oczywiście ale byłem . Misiael nie chce się kłócić ale to trochę mnie obraża .
A ja mam prawo być chamem. Z resztą nie będę robić offtopu i wypowiem się na temat. Graba mnie nie zachwyca i jest masa lepszych streamerów a jego poziom jest niski. Dziękuje , pozdrawiam.
Hej Ludziska
Większość osób tutaj mnie kojarzy takze raczej nie muszę się przedstawiać
W związku z przejściem gry Path of Exile w stan Open Beta - będzie się ona pojawiała na moim streamie od czasu do czasu. Z tego tez powodu chciałbym Was zaprosić dzisiaj na godzinę 22:00 gdzie będziemy własnie grać w PoE wspólnie z widzami.Jezeli macie ochotę pograć, porozmawiać, pośmiać się i miło spędzić czas - zapraszam na strumyk
Będę starał się co jakiś czas zmieniać ludzi do wspólnej gry i rozmowy na TSie.Zainteresowanych zapraszam na:
Stream oczywiście zaczyna się wcześniej, ale jezeli kogoś interesuje tylko PoE to widzimy się o 22:00
[uPDATE] Niestety w związku z tym, ze twórcy puścili patcha do gry na krótko przed samą OB i masa ludzi rzuciła się na grę - patch leci jak krew z nosa i jeszcze się nie ściągnął.
Na chwilę obecną mam 26%. Stream trwa, ale w PoE zagramy dopiero jak aktualizacja się skończy. Stream oczywiście trwa więc zapraszam