http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/lonath-online-wystartowal-jest-to-mmorpg-stworzony-przez-18-latka
Ta recenzja to tylko jeden z powodów do wstydu za to co sie dzieje na forum.
Nigdy nie chciałem być bo którejkolwiek ze stron między proguru, a antyguru lecz to co robisz Panie redaktorze zaczyna przechodzić
wszelkie bariery bycia najprościej w świecie ujmując "Bycia Żałosnym". Nawet twórca gry wypowiedział się pod tymi "wypocinami"
Jak to musisz zwyczajowo dodać swój "komentarz" do każdego newsa. Ahh te niepisane zasady redaktorskie Zachowane w 100%
Leje na hejt, który zaraz na mnie wyskoczy lecz uważam że niedługo nie będe jedynym, który przerzuci się na zagraniczne portale
z newsami o grach. Tutaj warto już wpaść tylko po to by czytać komentarze pod newsami jak 90% społeczności po prostu już tym rzyga.
Po raz kolejny przychodzi mi wstydzić się za Polske. Zamiast jakoś normalnie zrecenzować/poinformować o grze już dostajemy niemal w czołówce
jak to autor chce sobie odbić lata pracy wypuszczając swoje dzieło za "nieskromnie podkreślone" niemal 12 euro.
Nie musząc wspominać już o akcji kiedy obraził każdego gracza chętnego przetestować F2p WildStar od darmozjadów.
Bo przecież nie można zagrać w gre f2p bo już jest się cebulakiem i darmozjadem.
W oczekiwaniu na złośliwe komentarze za napisanie prawdy i tego dzieciaczka Xaorusa, który sie popłacze że go zablokowałem na fejsbuniu
za notoryczne spamowanie mi jak to mój blue yeti nie brzmi jak blue yeti xoxo.
+ EDIT@
Nie mówię, że każdy zrobiony przez Pana guru News jest mierny. Jest dużo naprawdę "ok" tekstów, które da sie czytać lecz dziwi mnie
że żaden administrator nie zwraca mu uwagi na zachowanie jakichkolwiek zasad redaktorskich.
No chyba, że administracji pasuje wiekszość newsów w stylu słabej satyry/kruchego felietonu.
Wstyd dla forum
Jak zakończy się starcie Mistycznej pandy z Guru? Do czego doprowadzi ta konfrontacja? Czy na Pandę spadnie fala hejtu czy może jednak zrozumienia i poparcia? A może utworzy się przez to unia przeciwników Guru walczących o lepsze czasy dla newsów? Z jaką opinią i reakcją ludności spotka się ten wątek? Czy wynik niezależnie od zwycięzcy przyczyni się do wielkich zmian? Czy Guru przyjmie wyzwanie i stanie twarzą w twarz z Mistyczną Pandą zaczynając wymianę ostrych zdań? Które z nich wyjdzie zwycięsko z boju? To i jeszcze więcej już w następnych postach! Let's the game begin! Zostańcie z nami.
Twój post Hjundaj zawiera lepszy wstęp do mojego zażalenia niż niejeden z jego newsów lol.
http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/lonath-online-wystartowal-jest-to-mmorpg-stworzony-przez-18-latkaTa recenzja to tylko jeden z powodów do wstydu za to co sie dzieje na forum.Nigdy nie chciałem być bo którejkolwiek ze stron między proguru, a antyguru lecz to co robisz Panie redaktorze zaczyna przechodzićwszelkie bariery bycia najprościej w świecie ujmując "Bycia Żałosnym". Nawet twórca gry wypowiedział się pod tymi "wypocinami"Jak to musisz zwyczajowo dodać swój "komentarz" do każdego newsa. Ahh te niepisane zasady redaktorskie Zachowane w 100%Leje na hejt, który zaraz na mnie wyskoczy lecz uważam że niedługo nie będe jedynym, który przerzuci się na zagraniczne portalez newsami o grach. Tutaj warto już wpaść tylko po to by czytać komentarze pod newsami jak 90% społeczności po prostu już tym rzyga.Po raz kolejny przychodzi mi wstydzić się za Polske. Zamiast jakoś normalnie zrecenzować/poinformować o grze już dostajemy niemal w czołówcejak to autor chce sobie odbić lata pracy wypuszczając swoje dzieło za "nieskromnie podkreślone" niemal 12 euro.Nie musząc wspominać już o akcji kiedy obraził każdego gracza chętnego przetestować F2p WildStar od darmozjadów.Bo przecież nie można zagrać w gre f2p bo już jest się cebulakiem i darmozjadem.W oczekiwaniu na złośliwe komentarze za napisanie prawdy i tego dzieciaczka Xaorusa, który sie popłacze że go zablokowałem na fejsbuniuza notoryczne spamowanie mi jak to mój blue yeti nie brzmi jak blue yeti xoxo.+ EDIT@Nie mówię, że każdy zrobiony przez Pana guru News jest mierny. Jest dużo naprawdę "ok" tekstów, które da sie czytać lecz dziwi mnieże żaden administrator nie zwraca mu uwagi na zachowanie jakichkolwiek zasad redaktorskich.No chyba, że administracji pasuje wiekszość newsów w stylu słabej satyry/kruchego felietonu.
1. Używaj przecinków, bo nie można tego rozczytać.
2. Dostałeś newsa z niezbędnymi informacjami i moim "komentarzem", który w żaden sposób nie zhejtował, ani nie obraził twórcę gry ("chłopak chce sobie w ten sposób zrekompensować kilka lat pracy").
3. Gdyby naprawdę nie zależało mu na kasie, to wypuściłby grę F2P, ewentualnie obniżył cenę lub znalazł wydawcę. Dużo większy, dużo bardziej rozbudowany Lands of Hope Redemption kosztuje 2 euro, nie 12 euro. Nie bądź naiwny, idealiści dawno umarli...
4. Zasady redaktorskie? Proszę Cię, nie jesteś chyba pierwszy tydzień na portalu/forum. Znowu mamy to przerabiać? 6 lat na topie, szósty rok Najwiekszy serwis MMO w Polsce, chociaż inne serwisy piszą ładnie i obiektywnie?
5.
W oczekiwaniu na złośliwe komentarze za napisanie prawdy i tego dzieciaczka Xaorusa, który sie popłacze że go zablokowałem na fejsbuniu za notoryczne spamowanie mi jak to mój blue yeti nie brzmi jak blue yeti xoxo.
To już wiadomo, dlaczego teraz wyżywasz się tutaj. Masz żal, że Cię zablokował?
6.
Po raz kolejny przychodzi mi wstydzić się za Polske.
Co za górnolotne słowa.
7.
Nie musząc wspominać już o akcji kiedy obraził każdego gracza chętnego przetestować F2p WildStar od darmozjadów.
Obrażasz się o darmozjada? A gdy w realu ktoś nazwie Cię "ch", "ku", "sku", to co zrobisz? Też strzelisz focha?
Określenie darmozjad było celowe. Ktoś musiał wspomnieć o hipokrycji, w którym najpierw hejtujemy WildStar'a za rozgrywke, hejtujemy go za P2P, a później gdy staje się darmowy - rzucamy się na niego z otwartymi ustami.
No to tyle chciałem napisać. Miłej niedzieli, bo ja wracam teraz do pracy. Ktoś musi wam przecież dostarczyć kolejne "wypociny niezgodne z zasadami redaktorskimi", ktoś musi dodać gry do spisu gier, ktoś musi napisać kolejne artykuły.
A gdy w realu ktoś nazwie Cię "ch", "ku", "sku", to co zrobisz? Też strzelisz focha?
Strzelam w mordę
Ja tam nie wiem o co te spiny. Guru jaki jest każdy wie, ja już się przyzwyczaiłem do jego stylu i mi jakoś nie przeszkadza (a kiedyś też narzekałem ).
A ja uważam że cena jest spoko bo pewnie jakby to przełożyć na roboczogodziny, odjąć koszty utrzymania to pewnie by mu wyszło nawet nie te 2 euro na godzine.
Jak zwykle guru swoją własną miarą oceniasz wszystkich.
Większość ludzi hejtowało WS za p2p nie za samą grę
Nazwanie wszystkich darmozjadami było zwykłą obrazą i wołaniem o atencję.
Oczywiście! 18 latek powinien wypuścić grę ONLINE jako f2p i utrzymywać serwery z kieszonkowego? Nie bądź śmieszny
Redaktor, a nie umie czytać? Ja zablokowałem JEGO.
Przecinków w moim poście jest chyba więcej niż twoich fanów więc wygląda na to, że rozmowa będzie bardzo przyjemna.
wygląda na to, że rozmowa będzie bardzo przyjemna.
Tylko, że ja nie zamierzam na to tracić czasu, tym bardziej wchodzić w polemikę. Przedstawiłem swoje racje i tylko to chciałem napisać.
Miłego dnia życzę.
Klasycznie.
1. Przyjdzie
2. Odpowie na to co wygodne po swojemu nawet nie czytając uważnie na co odpowiada
3. Stwierdzi, że nie ma czasu bo musi wracać do piwnicy wymyślać powody, dla których warto nienawidzić GW2, które ubóstwiał jak wychodziło
topkek
2. Dostałeś newsa z niezbędnymi informacjami i moim "komentarzem", który w żaden sposób nie zhejtował, ani nie obraził twórcę gry ("chłopak chce sobie w ten sposób zrekompensować kilka lat pracy").
Serio? Stary, moze tym razem jakiejs wielkiej obrazy nie bylo, ale i tak z tekstu daje sie wyczuc pewne poklady jadu. Nie mowie, ze zjechales goscia po calosci, ale nie oszukujmy sie: news jest nacechowany negatywnie. Ale patrzac na inne newsy, a nie na tego konkretnego, to przeciez nie wyprzesz sie tego, ze wszedzie dorzucasz swoje trzy grosze. I nic bym do tego nie mial, gdyby to byla publicystyka, ale to sa newsy, a newsy maja byc obiektywne, suche, pozbawione emocji. Ja nie wiem guru dlaczego to robisz (znaczy sie wiem - dla hajsu (jestes gorszy niz ten 18 latek!!!)), bo przeciez spokojnie mozesz pisac ze 4 newsy dzienniem takie suche, a potem w osobnym, publicystycznym tekscie cos zjechac albo pochwalic. Masz do tego prawo i w taki sposob wlasnie powinienes to robic. No ale hajs.
3. Gdyby naprawdę nie zależało mu na kasie, to wypuściłby grę F2P
A gra jak sie utrzyma? Zreszta.... co jest zlego w tym, ze ktos chce zarobic za swoja prace? Zapomnialem... jestes wyborca PO. Wy chcecie wszystko za darmo z socjalu ciagnac.
Zasady redaktorskie? Proszę Cię, nie jesteś chyba pierwszy tydzień na portalu/forum. Znowu mamy to przerabiać? 6 lat na topie, szósty rok Najwiekszy serwis MMO w Polsce, chociaż inne serwisy piszą ładnie i obiektywnie?
Problem jest taki, ze jestescie monopolistami. Brakuje wam konkurencji. A jak brakuje komus konkurencji, to zaczyna robic gowno. A w tym gownie brodzicie po same pachy.
http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/lonath-online-wystartowal-jest-to-mmorpg-stworzony-przez-18-latkaTa recenzja to tylko jeden z powodów do wstydu za to co sie dzieje na forum.
To nie jest recenzja, tylko krótki wpis na portalu. Podał najistotniejsze informacje, gdzie można pobrać daną grę i za ile. Nie wiem o co chodzi, ale napiję się za twoje zdrowie autorze tematu.
Tak według mnie jakość jego newsów można porównać do "jakości" społeczności tego portalu.
Ja tam się cieszę, że mogę przeczytać jakiegoś nowego newsa, a jakość newsów mogłaby być pozbawiona tych komentarzy bo to czasami wnerwia jak autor z góry zakłada, że ktoś jest darmozjadem i cieszy się na każdy nowy darmowy produkt.
Nieraz newsy pisały inne osoby z ekipy i jakość newsów była na wysokim poziomie, ale to nie u guru, on musi się powyżywać w internecie.
To miłe, że wychodzą osoby podzielające moje zdanie :' )
To takie słodkie kiedy zachwala, że portal jest na topie kiedy nie ma kto z nimi konkurować. Chwyta się brzytwy będąc już na dnie.
Dziwi mnie tylko postawa administratorów, taniej mogą znaleźć kogoś lepszego.
Ze stwierdzeniem, że gdyby mu nie zależało na kasie wypuściłby ją jako f2p wbiłeś sobie gwóźdź do trumny Panie guru.
6 lat na topie, a jeszcze nie wiesz że gry MMO stoją na często nietanich serwerach, za które płaci sie pieniędzmi, a nie bullshitem.
Życzę mmorpg.org.pl jak najlepiej i mam nadzieję, że zawita tutaj w końcu chociaż namiastka profesjonalizmu bo jak na razie
z tym bardzo krucho.
Szkoda tylko, że redaktorem jest osoba, która nie wie jak sie wyzbyć własnych kompleksów więc wylewa frustracje w newsach.
To miłe, że wychodzą osoby podzielające moje zdanie :' )To takie słodkie kiedy zachwala, że portal jest na topie kiedy nie ma kto z nimi konkurować. Chwyta się brzytwy będąc już na dnie.Dziwi mnie tylko postawa administratorów, taniej mogą znaleźć kogoś lepszego. Ze stwierdzeniem, że gdyby mu nie zależało na kasie wypuściłby ją jako f2p wbiłeś sobie gwóźdź do trumny Panie guru.6 lat na topie, a jeszcze nie wiesz że gry MMO stoją na często nietanich serwerach, za które płaci sie pieniędzmi, a nie bullshitem.Życzę mmorpg.org.pl jak najlepiej i mam nadzieję, że zawita tutaj w końcu chociaż namiastka profesjonalizmu bo jak na raziez tym bardzo krucho.Szkoda tylko, że redaktorem jest osoba, która nie wie jak sie wyzbyć własnych kompleksów więc wylewa frustracje w newsach.
Mhm ty tutaj jesteś bardziej frustrujący, bo ty się denerwujesz z powodu wpisu na portalu.
Mhm ty tutaj jesteś bardziej frustrujący, bo ty się denerwujesz z powodu wpisu na portalu.
Denerwuję? Nie
Czuję niesmak z każdym kolejnym przeczytanym newsem? Tak
To czemu to czytasz ? Nikt ci nie każe, więc ja nie wiem po co ta spina.
DeimonD serio?
To czemu to czytasz ? Nikt ci nie każe, więc ja nie wiem po co ta spina.
Tak samo nikt nie karze Ci pisać tutaj komentarzy. Taka samo nikt nie karze pisać guru newsów na tak niskim poziomie.
Ale to robicie więc weź się wstrzymaj z czymś takim.
Najwieksza beka z tego, ze guru i Chmarus maja to wszystko gdzies. Nawet tutaj guru pokazal, jak gleboko ma swoich czytelnikow. "Nie obchodzi mnie wasze zdanie, napisze tylko, ze ja mam racje". Takie podejscie jest w wielu dziedzinach zycia fajne, ale nie w stosunku do osob, dzieki ktorym sie zarabia. Kiedys moze to sie odbic czkawka. To kwestia gier mmo. Jesli kiedys beda powaznym graczem na rynku gier, to i ten serwis moze beknac za lata WYPINANIA SIE na swoich czytelnikow, brakuje tylko konkurencji. Brakuje jej, bo sam rynek mmo nie jest zbyt rozrosniety, to ciagle nisza.
"To czemu to czytasz ? Nikt ci nie każe, więc ja nie wiem po co ta spina."
Śmieszne. A jak idziesz do restauracji, i zamiast kaczki dostajesz strusia, to też Ci odpowiadają "nikt ci nie kazał tu jeść"?
I kolejny taki zbędny temat który i tak nic nie zmieni... Komuś się nie podoba sposób pisania newsów przez guru ma 3 wyjścia:
1- Przestać czytać newsy.
2- Zgłosić się na redaktora i "wygryźć" guru.
3- Pogodzić się z tym/Olać to....