Wszystko o Priston Tale 2

Witam , w tym temacie możecie zadawać pytania dotyczące PT2 , w miare wiedzy i możliwości będe starał sie wam na nie odpowiedziec

Na początek co zmieniło sie w OB :

- naprawiono zbugowane questy

-CESO skille działają poprawnie

- każda klasa może już wybierać płeć

- optymalizacja silnika graficznego , nawet ja na moim atari mam w miastach 20-25fps-ów

CO SIĘ NIE ZMIENIŁO ;

-archer to dalej demejdż diler który nie ma demejdżu

- brak obiecywanej nowej rasy , podobno od regular OB (itemy i grafiki ubrań są już w plikach ) tylko boje sie ze to będzie jak z Giantem w Rohan-ie , od 1/2 roku już zaraz bedzie

No to na razie tyle wkrótce więcej wieści

Ja mam pytanie, czyyy nie grając w Priston Tale, dobrze jest zacząc od Priston Tale 2 ??

Czy wpłynie to na jakość rozgrywki ?

Zamierzam spróbować, w Priston Tale 2, lecz nie grałem w jedynkę :mellow:

POwiem tak : gracze którzy grali w PT1 twierdzą że to całkiem inna , znacznie lepsza gra ( no i nie grasz dziećmi :lol: )

POmyłka jednak nie można wybierać płci , tylko mag ............

KIedy bedzie mozna zagrac? 16 lutego?

Jakoś tak , sprawdz na stronce

Tu mam dla was ładny screen bardzo śmiesznego potworka :)

Niestety nie mam zniewiadomych dla mnie przyczyn nie dodaje mojego obrazka , sorry :/

Niestety moja wiedza o IMageshockach i innych jest zerowa a tu widze screen ma 2,5 mb:/

BANA DLA BRODY ZA POST POD POSTEM :D

Ja mam inne pytanie. Gdzie sie tam zaklada konto? :D CHodzi mi o strone www. jak chcialem to wyskakiwal mi error servera blad 404

Zakłądanie kont jest wyłączone ąz do startu normal OB , ale są tu tacy co im nie pasuje a mają konta np. Joker , Veker:D

No to mam dla was to cudo :D

być może do gry wrócę "być może" bo nie wiem na pewno (żart)wracam

czy to kolejny, taki sam mmo jakich wiele, czy tez wprowadza cos ciekawego? pytam, bo nie wiem czy czekac na normal ob

btw: zajac owni :P

Broda rozumiem ze ta gra nie wyglada tak na full detal?? Bo rozumiem ze detali nie masz na maxa? :D Bo jak masz i ak wyglada to zal :D

Penetrator, if you hate, then leave me alone :lol:

Komuś podpadł Brodzielcu?? :D

Broda może napisz coś o klasie, którą grosz, bo zamierzam w to pograć jak będzie okazja.

Hehe ja bym z chęcią chciał sprawdzić gre chociaż na 10min .. grafike itd... ale nie mam konta czyli muszę czekać do 16 lutego:D

U mnie wygląda tak na prawie full , ale weź pod uwage wiek mojego blaszaka i brak obsługi przez niego sporej liczby opcji ,nie martw sie jutro dam ładniejsze screeny , tagra wygląda znacznie lepiej w mieście, plenery i moby od następnej mapy ta pierwsza jest mniej więcej na 2-3 godziny grania. Z CB pamiętam że strasznie jarały mnie golbliny , hobgobliny i stalkerzy soon u see :)

Kebra ja gram fighterem , jutro robie second job-a na Combatanta , to taki ciut lepiej opancerzony warrior z troszke mniejszym dmg .Będe uzywał duali więc będe niejako lineagowym gladem ( uwierzcie moe z mieczy nie strzela ale porównanie właściwe :rolleyes: )

Joker krążą plotki że na 3 nacje poczekamy o wiele dłużej , więc na tego zabójce nie licz za bardzo.......

ps. teraz jak patrze na tego screena to rzeczywiście jest nie za piękny , ale chodziło wam o pokazanie wesołego króliczka :D

ps2. po porównaniu zauważyłem że przy zmianie formatu na jpg , screen drastycznie zmniejszył jakość............

Eeeee.... broda, a jak obiecamy że nie będziemy się śmiać to powiesz mi jakiego dokładnie masz kompa? Bo z chęcią bym sobie w to zagrał, ale nie wiem czy mój Commodore 64 to udźwignie :P A jakbyś podał parametry swojego atari to bym miał jako-taki obraz wymagań (bo jak wiadomo wymagania podawane często mijają się z realnymi, o czym miałem się nieraz okazję przekonać)

Wiesz co broda moze sie skusze na OB tyle ze teraz sie jaram LoTR: Conquest.. no i troche RoMem.. Jedyne co mnie sie na maxa nie podoba w tej grze(w RF Online tez to bylo) To interface. Jest na maxa schematyczny... Nie pasuje do samej gry... ale sciagne to jak juz bedzie dostepne. :)

Pomijając grafikę to mob wygląda jak skrzyżowanie królika z tym "smoko-psem" z "Never Ending Story" jeśli ktoś jeszcze ten film kojarzy ;)

btw 2 pytanka do miśków z CB - jaki jest max lvl i czy exp to głownie questy czy też monotonne bicie mobów.

Questów niby jest dużo , ale prawde powiedziawszy to grindownik , juz koło 14-15 lvlu zaczyna się grind ,grind , grind . Maź lvl nie mam pojęcia na CB nikt go nie osiągnął , nikt nawet nie osiągnął 50 aby dostać 3 klase :P

broda , PT2 lepszy jest od Runes of Magic ??