Lesiu jak na te czasy lepsze w wielu % cree-max level w CB 50 a po CB ma być bodajże 70 aha broda nie dodałeś pewnej rzeczy nawet jak ktoś ten 50 już ma to w full OB już go mieć nie będzie iż robiona będzie czystka kont czyli czyszczenie wszystkich kont z postaci
Wszystko o Priston Tale 2
I tak i nie. Czytajac na obu forach gier... Ludzie z RoM przechodza na PT2... a ludzie z PT2 do RoMa
Athlon 2400+ ~2Ghz, 512 Ram, GF FX 5200 128 MB Ram. Myślicie że na tym kalkulatorze pójdzie PT2? No oczywiście w miarę płynnie, żebym coś pograł, co nie
Powinno ci śmigać na średnich detalach
ja też chętnie zagram... z tego co widzę to gra naprawdę warta zainteresowania
Lesiu jak na te czasy lepsze w wielu % cree-max level w CB 50 a po CB ma być bodajże 70 aha broda nie dodałeś pewnej rzeczy nawet jak ktoś ten 50 już ma to w full OB już go mieć nie będzie iż robiona będzie czystka kont czyli czyszczenie wszystkich kont z postaci
Pkt a) na cb n2 osoby osiągbnęły 50lvl więc....
pkt b ) po OB nie będzie wipe więc.................
Athlon 2400+ ~2Ghz, 512 Ram, GF FX 5200 128 MB Ram. Myślicie że na tym kalkulatorze pójdzie PT2? No oczywiście w miarę płynnie, żebym coś pograł, co nie
ja mam kompa coś w podobie, może ciutke lepszego, pogramy; ]
Też chętnie zagram, ale to dopiero 16.. ; p Jutro sobię ściągne, albo może ktoś ma konto^^?
//Edit
TUTAJ macie jeszcze fajne screeny:p, powiem że gra fajna szkoda że tak mało ras, i klas: p ale mam nadzieje że to coś godnego uwagi, bo nie mam w co grać; s
A tak właściwie o którym PT2 mówicie? Bo jak szukałem strony i w google wpisałem "Priston Tale 2" to znalazłem dwie wersje (nie licząc koreańskich). Dajcie stronę na której wy będziecie grać.
A tak właściwie o którym PT2 mówicie? Bo jak szukałem strony i w google wpisałem "Priston Tale 2" to znalazłem dwie wersje (nie licząc koreańskich). Dajcie stronę na której wy będziecie grać.
@Topic
Ma ktoś może jakieś Buildy, do tych profesji;]
Jedyne co sie da zepsuć to CESO skille , ale łatwo sie domyślić że dd nie wali w evasion itd , tak więc niema buildów bo nie są potrzebne ( jak w l2 masz co chcesz)
A teraz galeria noob mobów cd
dobra linki do fotosika
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd54d71569d980c3.html
Jedyne co sie da zepsuć to CESO skille , ale łatwo sie domyślić że dd nie wali w evasion itd , tak więc niema buildów bo nie są potrzebne ( jak w l2 masz co chcesz)
Acha, dzięki Broda: ), znów może razem pogramy? A odpowiesz na to wyżej..? Czym się różnią te dwa Linki, jak byś mógł napisz mi na PW twoje gadu: )
Pozdrawiam
@PS.
Masz konto z CB? ; D
Jak byście razem grali to bym się z chęcią przyłączył
ja juz gram , ale po weekendzie mysle ze bede 20+ , co do tych linków to nie mam pojecia , gram na tym drugim
Cos do gry nie chce mi wejsc . Ps: Tez gram na tym 2
Yokachi nie zagrasz narazie bo to jest preOB , tylkodla tych co grali na CB , ale za jedenaście dni bedziesz mógł rządzić
BOT! Moby mistrzowskie Poczekam do tego 16, ściągnę i jak ładnie będzie działać to można coś razem zagrać
Ma ktos wolne konto ?? bo pobrałem gre ale konta nie mam ;/
tak ciężko jest przeczytać to co broda napisał ?
Zebranie zasluguje na BANA a tak na serio musisz czekac do 16 lutego.
CO do fotek... zaaal duzy grzyb ... Boze jak mnie taki interface odstrasza na maxa ;/ nie trawie takich zimnych interfaceow. Co do grafy.. Broda poswiec sie i daj detale na maxa(wiem ze bedzie klacic) i zrob screena. I najlepiej w jakims fajnym otoczeniu. Bo narazie graficnzie jest srednio.