w opuszczonej wiosce wszyscyzajadają sie grzybami grzyb po czym dziczeją dzik
Wszystko o Priston Tale 2
Mam pytanie - Czy wszystkie moby "tak" wyglądają? -
Jakoś nie bawi mnie bicie słiiitaśnych gszybciuf i śmisznych orków z wytrzeszczem na pół ekranu
W pierwszej lokacji u Tempów niestety większość , ale w 2-3h stąd spadasz i zaczyna sie normalna gra
Graficznie szalu nie ma... ale poczekamy do momentu kiedy sam wytestuje. brodzielec moze nawet razem pogramy i jakis klanik? Tylko by nie bylo jak z RoM. Pograles pare dni w poszedl w odstawke
A tak BTW broda... Mozesz mi powiedziec czy takiego weterana jak mnie i ciebie ten tytul przyciagnie na dluzszy czas? Bo wiesz po tylu hitach w jakie sie gralo... to PT2 nie wyglada super. Mamy podobne gusta(prucz WoWa) wiec wal prosto z mostu.... Czy jest szansa?
Ja powiem tyle, kolejna przecietna gra.
gra jest darmowa??
// Nie dla wszystkich... posiadacze neostrady TP musza placic - Spawn
Graficznie szalu nie ma... ale poczekamy do momentu kiedy sam wytestuje. brodzielec moze nawet razem pogramy i jakis klanik? Tylko by nie bylo jak z RoM. Pograles pare dni w poszedl w odstawke A tak BTW broda... Mozesz mi powiedziec czy takiego weterana jak mnie i ciebie ten tytul przyciagnie na dluzszy czas? Bo wiesz po tylu hitach w jakie sie gralo... to PT2 nie wyglada super. Mamy podobne gusta(prucz WoWa) wiec wal prosto z mostu.... Czy jest szansa?
Spawn nie wiem , gra strasznie wciąga ale tak jest z większością nowości , powiem tak ta gra jest wybitnie skierowana do fanów L2 , ja nim jestem i mysle ze zagoszcze w niej na dłżej szczególnie że przy zgonach używam niecenzuralnych wyrazów , a dawno tak nie miałem
edit: ja mam neo , czy to znaczy że jestem dzieckiem neo ?
No właśnie dlaczego spawn obraża każdych co mają neo???
No właśnie dlaczego spawn obraża każdych co mają neo???
Nikogo nie obrazam mowie tylko ze musicie bulic.... A co do waszego NEO.. zal ;D juz lepiej miec neta z kablowki
Ja mam neostrade i śmiga no wiesz chyba że widziałeś u swoich kolegów neo 128mb to wolno chodzi
Też mi śmiga ąz miło , ale wyjasnie czemu neo. w XXI stacjonarny to przeżytek , mam dom pełen emerytów a kabla nikt do mnie nie pociągnie. Olała mnie netia , tele2 , upc, została radiówka i to słaba. Za to jestem wdzięczny TP że im sie przynajmniej chcialo .
ja dopiero zagram na OB: p bo nie mam konta
Broda coś do Ciebie, jak ogólnie gra? Godna uwagi, Po screenach/Filmikach wygląda smacznie, ale wiesz to nie to samo co Zagrać w nią: p Jak możesz napisz jakieś odczucia z gry: p hhehe
Odczucia? Wciąga i o dziwo nawet wnosi coś nowego ( craft , sami zobaczycie) , wygląda dobrze , skilli sporo o ile jesteś cierpliwy ,ogłnie mysle że to będzie darmówka na dłużej .
ps. Ale tych ściem z 3 rasą im nie wybacze
Ja mam neostrade i śmiga no wiesz chyba że widziałeś u swoich kolegów neo 128mb to wolno chodzi
jak bym widzial neo z 128bm bym ich calowal po nogach... chyba ze ci chodzi o neo 128kbps zasadnicza roznica
Jakie masz neo?? zrob se speedtesta... pochwal sie uploadem 200kbps??
Ja gram w preOB gadalem z toba Broda Nick : Landryna xD A na speedtescie mam 2 pozycje Download: 4746 kbps Upload: 441 kbps
Ja gram w preOB gadalem z toba Broda Nick : Landryna xD A na speedtescie mam 2 pozycje Download: 4746 kbps Upload: 441 kbps
niee no bosko z tego co ja wiem by zachowac proporcje na sieci... UL powinien byc minimum 2x mniejszy od DL. czyli jak masz 5k kbps DL powinienes miec 2,5k kbps UL.
Spawn ale akie to ma znaczenie skoro gra sie dobrze?
a tu macie przyjemny trailer z PT2
Aaaa tak w ogole bo zapomnialemsie zapytac... jest tam klasa ssassina/rogue?