Wszystko o Priston Tale 2

w opuszczonej wiosce wszyscyzajadają sie grzybami grzyb po czym dziczeją dzik

Mam pytanie - Czy wszystkie moby "tak" wyglądają? -

Jakoś nie bawi mnie bicie słiiitaśnych gszybciuf i śmisznych orków z wytrzeszczem na pół ekranu

W pierwszej lokacji u Tempów niestety większość , ale w 2-3h stąd spadasz i zaczyna sie normalna gra

Graficznie szalu nie ma... ale poczekamy do momentu kiedy sam wytestuje. brodzielec moze nawet razem pogramy i jakis klanik? :D Tylko by nie bylo jak z RoM. Pograles pare dni w poszedl w odstawke :)

A tak BTW broda... Mozesz mi powiedziec czy takiego weterana jak mnie i ciebie ten tytul przyciagnie na dluzszy czas? Bo wiesz po tylu hitach w jakie sie gralo... to PT2 nie wyglada super. Mamy podobne gusta(prucz WoWa) wiec wal prosto z mostu.... Czy jest szansa?

Ja powiem tyle, kolejna przecietna gra.

gra jest darmowa??

// Nie dla wszystkich... posiadacze neostrady TP musza placic :) - Spawn

Graficznie szalu nie ma... ale poczekamy do momentu kiedy sam wytestuje. brodzielec moze nawet razem pogramy i jakis klanik? Tylko by nie bylo jak z RoM. Pograles pare dni w poszedl w odstawke A tak BTW broda... Mozesz mi powiedziec czy takiego weterana jak mnie i ciebie ten tytul przyciagnie na dluzszy czas? Bo wiesz po tylu hitach w jakie sie gralo... to PT2 nie wyglada super. Mamy podobne gusta(prucz WoWa) wiec wal prosto z mostu.... Czy jest szansa?

Spawn nie wiem , gra strasznie wciąga ale tak jest z większością nowości , powiem tak ta gra jest wybitnie skierowana do fanów L2 , ja nim jestem i mysle ze zagoszcze w niej na dłżej szczególnie że przy zgonach używam niecenzuralnych wyrazów , a dawno tak nie miałem :)

edit: ja mam neo , czy to znaczy że jestem dzieckiem neo :( ?

No właśnie dlaczego spawn obraża każdych co mają neo???

No właśnie dlaczego spawn obraża każdych co mają neo???

Nikogo nie obrazam :) mowie tylko ze musicie bulic.... A co do waszego NEO.. zal ;D juz lepiej miec neta z kablowki :P

Ja mam neostrade i śmiga no wiesz chyba że widziałeś u swoich kolegów neo 128mb to wolno chodzi

Też mi śmiga ąz miło , ale wyjasnie czemu neo. w XXI stacjonarny to przeżytek , mam dom pełen emerytów a kabla nikt do mnie nie pociągnie. Olała mnie netia , tele2 , upc, została radiówka i to słaba. Za to jestem wdzięczny TP że im sie przynajmniej chcialo .

ja dopiero zagram na OB: p bo nie mam konta

Broda coś do Ciebie, jak ogólnie gra? Godna uwagi, Po screenach/Filmikach wygląda smacznie, ale wiesz to nie to samo co Zagrać w nią: p Jak możesz napisz jakieś odczucia z gry: p hhehe

Odczucia? Wciąga i o dziwo nawet wnosi coś nowego ( craft , sami zobaczycie) , wygląda dobrze , skilli sporo o ile jesteś cierpliwy ,ogłnie mysle że to będzie darmówka na dłużej .

ps. Ale tych ściem z 3 rasą im nie wybacze

Ja mam neostrade i śmiga no wiesz chyba że widziałeś u swoich kolegów neo 128mb to wolno chodzi

jak bym widzial neo z 128bm bym ich calowal po nogach... chyba ze ci chodzi o neo 128kbps :) zasadnicza roznica :D

Jakie masz neo?? zrob se speedtesta... pochwal sie uploadem :D 200kbps??

Ja gram w preOB gadalem z toba Broda :P Nick : Landryna xD A na speedtescie mam 2 pozycje Download: 4746 kbps Upload: 441 kbps

Ja gram w preOB gadalem z toba Broda Nick : Landryna xD A na speedtescie mam 2 pozycje Download: 4746 kbps Upload: 441 kbps

niee no bosko z tego co ja wiem by zachowac proporcje na sieci... UL powinien byc minimum 2x mniejszy od DL. czyli jak masz 5k kbps DL powinienes miec 2,5k kbps UL. :)

Spawn ale akie to ma znaczenie skoro gra sie dobrze?

a tu macie przyjemny trailer z PT2

Aaaa tak w ogole bo zapomnialemsie zapytac... jest tam klasa ssassina/rogue? :D

no to dwie fotki goblina goblin1 goblin2

no a na koniec komandos maskujący sie w lesie ( strasznie wyszło ) ktoś

przedstawiciel KKK kkk , pij mleko bedziesz wielkimleko