Wszystko o Priston Tale 2

Moim skromnym zdaniem ta gra moze byc calkiem grywalna. Najbardziej ciekawi Mnie klimat, jaki dokladnie jest. W ogole gra polega na grindzie czy na questach ? No i oczywiscie crafting jest on tak rozbudowany jak np w RoM'ie gdzie jest wrecz swietny? czekam na informacje i pozdrawiam

edit@

16 lutego jest start dla reszty Graczy, mozliwe jest zalozenie gildii ? milej sie gra z Polakami juz na starcie.

nIBY SĄ QUESTY ALE TA GRA TO HARDCOROWY GRINDOWNIK . Co do crafta nic nie powiem , sam zobaczysz , dla mnie system jest rewelacyjny :D

nIBY SĄ QUESTY ALE TA GRA TO HARDCOROWY GRINDOWNIK . Co do crafta nic nie powiem , sam zobaczysz , dla mnie system jest rewelacyjny

Troche szkoda, ze gra polega glownie na grindzie. Staje sie szybciej monotonna, ale OK sprawdzimy zobaczymy :)

Macie jakas gildie ? do ktorej moznaby dolaczyc na starcie gry ?

Witam , w tym temacie możecie zadawać pytania dotyczące PT2 , w miare wiedzy i możliwości będe starał sie wam na nie odpowiedziec

Na początek co zmieniło sie w OB :

- naprawiono zbugowane questy

-CESO skille działają poprawnie

- każda klasa może już wybierać płeć

- optymalizacja silnika graficznego , nawet ja na moim atari mam w miastach 20-25fps-ów

CO SIĘ NIE ZMIENIŁO ;

-archer to dalej demejdż diler który nie ma demejdżu

- brak obiecywanej nowej rasy , podobno od regular OB (itemy i grafiki ubrań są już w plikach ) tylko boje sie ze to będzie jak z Giantem w Rohan-ie , od 1/2 roku już zaraz bedzie

No to na razie tyle wkrótce więcej wieści