Www.krzyżowcy.pl

"łał" start przesunięty o 17h, są jakieś screeny z gry? I mam nadzieje że dzisiaj obejdzie się bez problemów ^^

Ciekawe za co go minusujecie. Zawsze trzeba brać poprawkę na opóźnienia na starcie, a tym bardziej, że to nie jest żadne studio developerskie, tylko zapewne grupka osób.

Tak ale wiesz rozpowszechniła się akcja pierwsze 50 osób dostaje darmowe konta premium i ludzie żmudnie czekali od 20 przez 3h aby przeczytać że gra startuje następnego dnia o 13.

Za 15 min zobaczymy czy warto było czekać.

Start ^^, ciekawe czy tym razem bez problemowo wejdzie strona ^^

hahha znowu refreshe :D

EDIT:

Już działa :D

U mnie nie dziala. :<

/dziala

Chwilowe problemy po zalogowaniu moze to potrwac 5 minutek

Na pierwszy rzut oka: szata graficzna trochę odrzuca :/

Prace nad nowym layoutem trwaja

Ehh no dobra w pierwszej 50 jestem bodajże 12 lub 13 jestem.

Nick:Kruk

EDIT:

Zalogowałem się i co chwile mi się refreshuje biały ekran.

Mi nie działa, jestem 3 zarejestrowanym.

Nick:Maqes

Mi nie działa, jestem 3 zarejestrowanym.Nick:Maqes

Mi się refreshuje, jak się zalogowałem.

Kolejne potknięcie ehh przynajmniej już nie muszę tak bacznie się przyglądać grze bo już zarejestrowany jestem.

kolejne polskie gówno i non stop obraz skacze. brak słów

Fuji, jeśli myślisz, że tak łatwo jest to ogarnąć, to proszę, napisz własny silnik i potem poogarniaj wszystko. Poza tym pierwszy raz spotykam sie z polską literą "ż" w adresie strony xD

Działać dalej nie działa.

Czyżby gra była pisana na bieżąco ?

Silnik jest własny stąd te problemy techniczne. Cały czas nad tym pracuje, do tego dochodzą problemy związane z chwilowym brakiem internetu.

widze ze juz 70+ osob jest zajere... wiec nie bede mial premium bo juz nie chcialo mi sie czekac wczoraj tylu godzin... ale wszedlem zobaczylem i... no wlasnie nic gra mi sie nie podoba :/ nie byla warta czekania

przepraszam za 2 posty nie mogla sie zaladowac strona...

widze ze juz 70+ osob jest zajere... wiec nie bede mial premium bo juz nie chcialo mi sie czekac wczoraj tylu godzin... ale wszedlem zobaczylem i... no wlasnie nic gra mi sie nie podoba :/ nie byla warta czekania

Standardowa gra jak dla mnie życze tobie sukcesów w tym projekcje ale mi nie przypadł do gustu.