"łał" start przesunięty o 17h, są jakieś screeny z gry? I mam nadzieje że dzisiaj obejdzie się bez problemów ^^
Www.krzyżowcy.pl
Ciekawe za co go minusujecie. Zawsze trzeba brać poprawkę na opóźnienia na starcie, a tym bardziej, że to nie jest żadne studio developerskie, tylko zapewne grupka osób.
Tak ale wiesz rozpowszechniła się akcja pierwsze 50 osób dostaje darmowe konta premium i ludzie żmudnie czekali od 20 przez 3h aby przeczytać że gra startuje następnego dnia o 13.
Za 15 min zobaczymy czy warto było czekać.
Start ^^, ciekawe czy tym razem bez problemowo wejdzie strona ^^
hahha znowu refreshe
EDIT:
Już działa
U mnie nie dziala. :<
/dziala
Chwilowe problemy po zalogowaniu moze to potrwac 5 minutek
Na pierwszy rzut oka: szata graficzna trochę odrzuca :/
Prace nad nowym layoutem trwaja
Ehh no dobra w pierwszej 50 jestem bodajże 12 lub 13 jestem.
Nick:Kruk
EDIT:
Zalogowałem się i co chwile mi się refreshuje biały ekran.
Mi nie działa, jestem 3 zarejestrowanym.
Nick:Maqes
Mi nie działa, jestem 3 zarejestrowanym.Nick:Maqes
Mi się refreshuje, jak się zalogowałem.
Kolejne potknięcie ehh przynajmniej już nie muszę tak bacznie się przyglądać grze bo już zarejestrowany jestem.
kolejne polskie gówno i non stop obraz skacze. brak słów
Fuji, jeśli myślisz, że tak łatwo jest to ogarnąć, to proszę, napisz własny silnik i potem poogarniaj wszystko. Poza tym pierwszy raz spotykam sie z polską literą "ż" w adresie strony xD
Działać dalej nie działa.
Czyżby gra była pisana na bieżąco ?
Silnik jest własny stąd te problemy techniczne. Cały czas nad tym pracuje, do tego dochodzą problemy związane z chwilowym brakiem internetu.
widze ze juz 70+ osob jest zajere... wiec nie bede mial premium bo juz nie chcialo mi sie czekac wczoraj tylu godzin... ale wszedlem zobaczylem i... no wlasnie nic gra mi sie nie podoba :/ nie byla warta czekania
przepraszam za 2 posty nie mogla sie zaladowac strona...
widze ze juz 70+ osob jest zajere... wiec nie bede mial premium bo juz nie chcialo mi sie czekac wczoraj tylu godzin... ale wszedlem zobaczylem i... no wlasnie nic gra mi sie nie podoba :/ nie byla warta czekania
Standardowa gra jak dla mnie życze tobie sukcesów w tym projekcje ale mi nie przypadł do gustu.