Www.krzyżowcy.pl

Ehh liczyłem na coś więcej. Ale życze powodzenia.

Gra nie jest warta tego czekania, ale pogram kilka dni może coś się zmieni

Gra o kant d... rozbić. Ja bym na Twoim miejscu dopracował layout do końca i wtedy zaczynał grę, bo to co jest teraz, jest bardzo słabe.

To jest nawet gorsze od plemion, nie warte czekania, chciałem być chociaż 50, wtedy może bym pograł, ale jednak nie jestem, więc bez premium nawet nie będę zaczynał, zobaczyłem jak wszystko wygląda, słabo i tyle.

Sprawdziłem... nie jest takie złe ale jakoś nie przyciąga za bardzo :P

do kituuu

Bardzo słaba gra, osobiście nie polecam. Już wole wrócić do plemion ^^

Niestety, ale bida z nędzą, tyle czekania na marne ;(

Heh widze sporo negatywnych opini :) Mam nadzieję, że nowa grafika troche je poprawi. Nowa grafika już wkrótce.

O taką grę mi chodziło.. świetna!! Polecam tym którzy lubią gry typu Plemiona!!!

@edit

Heh widze sporo negatywnych opini Mam nadzieję, że nowa grafika troche je poprawi. Nowa grafika już wkrótce.

Nie chodzi o grafikę.. znaczy też, ale nie w tym rzecz! Najgorszy w tej grze jest system rozbudowy! Chodzi o to, że w tej grze można robić tylko jeden budynek, a dopiero jak się zrobi to można robić drugi.. no chyba że ma się Konto Premium. Polecam ci poprawić to i zrobić tak, aby można było robić bez KP dwa budynki!

Polepszysz tym grę + do tego jeszcze polepszenie grafiki i gra będzie być może lubiana tak jak plemiona... no kto to może wiedzieć :D

Startuje nowa gra przeglądarkowa w piątek o 20:00, pierwsze 50 kont dostanie małe konto premium na 14dni!!! Bierz udział w świętych wojnach, stwórz bohatera, zdobywaj wrogie osady, wybierz nacje, jedną z 8 narodowości która ma swoją specjalną jednostkę! Nie przegap startu gry, ktory będzie miał miejsce w piątek o 20:00 14.10.2011r.!

www.Krzyżowcy.pl