Wybieramy zwycięzców konkursu PokeGry

W jaki sposób praca zdyskwalifikowana łamie regulamin konkursu? Poświęcił czas, wykonał pracę, udostępnił i wygrał w konkursie, w którym decydowali o tym użytkownicy i @LionProject ogłasza, że krzywdzące byłoby nagrodzić go bo popełnili błąd w regulaminie? Widać, że pokegra to reżimowy portal/gra od towarzysza  @Duchmmo.

Widzisz w wymienionych " szkic, rysunek, grafika lub obraz " słowo bazgranina? Nie, więc jego praca nie spełnia wymogów konkursu.

Widzisz w wymienionych " szkic, rysunek, grafika lub obraz " słowo bazgranina? Nie, więc jego praca nie spełnia wymogów konkursu.

Jego praca to pełny czarno-biały obraz, jeśli tego nie widzisz to polecam udac sie do okulisty.

Jego praca to pełny czarno-biały obraz, jeśli tego nie widzisz to polecam udac sie do okulisty.

Jego praca to zwykły troll, gdzie masz wymienione w zasadach konkursu "stwórz pracę na jedno kopyto, rysując, jakbyś miał parkinsona"? Ja czegoś takiego nie widzę.

Nie piszę tego, bo mam drugie miejsce. Dla mnie, a za mnie możecie wcisnąć sobie tę główną nagrodę, gdzie tylko chcecie, najlepiej w okolicę okrężnicy. Jest mi po prostu żal takich ludzi, a może to tylko niestrawność?

Dobranoc..

Jego praca to zwykły troll, gdzie masz wymienione w zasadach konkursu "stwórz pracę na jedno kopyto, rysując, jakbyś miał parkinsona"? Ja czegoś takiego nie widzę. 

Nie piszę tego, bo mam drugie miejsce. Dla mnie, a za mnie możecie wcisnąć sobie tę główną nagrodę, gdzie tylko chcecie, najlepiej w okolicę okrężnicy. Jest mi po prostu żal takich ludzi, a może to tylko niestrawność?

Dobranoc..

Założyłem konto specjalnie po to by to skomentować ^^ Pytanie tylko, gdzie jest napisane, ze nie może być to "stworzenie pracy na jedno kopyto" To jest forum o grach mmo, gdzie zależy nam na humorze, a nie na talencie artystycznym. Równie dobrze Twoją pracę można nazwać chłamem, a nikt tego nie zrobił. Wstąpiłes do konkursu, to uszanuj jego zasady.

Założyłem konto specjalnie po to by to skomentować ^^ Pytanie tylko, gdzie jest napisane, ze nie może być to "stworzenie pracy na jedno kopyto" To jest forum o grach mmo, gdzie zależy nam na humorze, a nie na talencie artystycznym. Równie dobrze Twoją pracę można nazwać chłamem, a nikt tego nie zrobił. Wstąpiłes do konkursu, to uszanuj jego zasady.

Brakiem szacunku jest zrobienie pracy na poziomie pięciolatka w konkursie, który trwał wystarczająco długo, żeby maznąć coś lepszego, taka prawda. Nigdzie nie napisałam, że moja praca jest najlepsza czy zrobiona dobrze, nie wiem po co wywalasz się z tym tutaj? Zrobiłam pracę, bo lubię robić coś, co zostanie zważone, a nie schowane do szuflady. Jak pisałam, nie zależy mi na jakimś śmiesznym pierwszym miejscu. Mimo wszystko wypisywanie bredni na temat pracy pewnego uczestnika brzmi jak scena z dnia świra... jedynym słowem żałosne.

W porównaniu do pracy, która rzekomo wygrała, każdy inny rysunek był dziełem. Skoro uczestnicy starali się i poświęcali czas, dlaczego mają tolerować głupotę jakiejś osoby, tak istną głupotę, bo jakże inaczej nazwać marny troll w wykonaniu Sazana?

Zasady konkursu nie zostały dopracowane, więc nie ma co się dziwić, że trolle zeszły z gór, ale kto przewidział, że będzie tutaj taka masa, która podjedzie do tematu na poziomie gimnazjalisty.

Nic tylko gratulować.

Wina administracji, która pozwoliła na głosowanie użytkowników. Myślicie, że gdyby VampirLord odwalił tutaj Matejkę, to by wygrał? Oczywiście, że nie.

To miały być: "szkic, rysunek, grafika lub obraz". Kiedy taki konkurs organizowany jest przez normalne serwisy albo firmy (np. Blizzard), to takie prace odrzucane są od razu. No bez jaj. Nawet nikt nie kwestionuje tej decyzji. To oczywiste, że taka praca nie przechodzi.

Nie przypominam sobie, żeby przy takich konkursach tworzono regulaminy: "Definicja rysunku: rysunek musi składać się z linii zamkniętych o grubości nie przekraczającej X mm, ilość pikseli nie może być mniejsza niż x, kreska musi być pewna". Nie ma po co to tworzyć takich regulaminów, bo to nie ma sensu.

Rozumiem, że administracja jest bardzo demokratyczna i pozwoliła użytkownikom głosować, ale ilość like'ów posta =/= miejscu w ankiecie. Tak więc taka praca mogłaby zostać w temacie, ale powinna zostać odrzucona na poziomie ankiety. Cały konkurs jest teraz bez sensu, bo nie wiadomo jak ułożyłyby się głosy, gdyby praca Sazana nie brała udziału w konkursie.

Brakiem szacunku jest zrobienie pracy na poziomie pięciolatka w konkursie, który trwał wystarczająco długo, żeby maznąć coś lepszego, taka prawda. Nigdzie nie napisałam, że moja praca jest najlepsza czy zrobiona dobrze, nie wiem po co wywalasz się z tym tutaj? Zrobiłam pracę, bo lubię robić coś, co zostanie zważone, a nie schowane do szuflady. Jak pisałam, nie zależy mi na jakimś śmiesznym pierwszym miejscu. Mimo wszystko wypisywanie bredni na temat pracy pewnego uczestnika brzmi jak scena z dnia świra... jedynym słowem żałosne.

W porównaniu do pracy, która rzekomo wygrała, każdy inny rysunek był dziełem. Skoro uczestnicy starali się i poświęcali czas, dlaczego mają tolerować głupotę jakiejś osoby, tak istną głupotę, bo jakże inaczej nazwać marny troll w wykonaniu Sazana?

Zasady konkursu nie zostały dopracowane, więc nie ma co się dziwić, że trolle zeszły z gór, ale kto przewidział, że będzie tutaj taka masa, która podjedzie do tematu na poziomie gimnazjalisty.

Nic tylko gratulować.

Miałem dalej strzępić klawiaturę, ale sobie odpusciłem :D Gratuluje wszystkim wygranych, w szczególnosci miejsca pierwszego.

Miałem dalej strzępić klawiaturę, ale sobie odpusciłem  Gratuluje wszystkim wygranych, w szczególnosci miejsca pierwszego.

To się, kochany, nazywa brak argumentów.

Ja to bym tylko chciała powiedzieć, że ostatni raz czułam się tak niesprawiedliwie potraktowana, kiedy automat z napojami nie wydał mi reszty, więc serio, ludzie, nie ma sensu urządzać tu gównoburzy z zapałem godnym lepszej sprawy. Każdy chyba wyciągnął z tego całego"zajścia" własne wnioski i takie udowadnianie sobie, że moja racja jest jedyna słuszna, nie ma sensu,

@VampirX4 Skoro stawiasz takie odważne tezy o tych "lepszych" firmach i serwisach, to poszukaj sobie pewnego konkursu zorganizowanego przez World of Tanks, wygooglałabym za Ciebie, ale mi się nie chce.

Całej tej sytuacji można by uniknąć, gdyby organizator tego konkursu poświęcił parę minut swego życia na skonstruowanie przemyślanego regulaminu, z którego dwa tygodnie później chyłkiem nie musiałby się wycofywać. Zajęłoby to pewnie nawet mniej czasu, niż powołanie do życia mojej Damy z Magikarpiem. A jeśli to zbyt trudne, to wystarczyłoby dopisać małym druczkiem, że prace muszą spełniać normy estetyczne Wielkiego Brata i z głowy.

A Pani (wybacz ten dżender-bender) od wiekopomnego dzieła z drugiego miejsca to poleciłabym maść na ból pewnej części ciała, ale boję się, że zostanę sprowadzona do poziomu gimnazjalisty, a stąd to już tylko kawałek do poziomu niespełnionych artystów plujących jadem. Albo znowu mnie obrazisz i może tym razem już się psychicznie nie pozbieram.

A Panu  od wiekopomnego dzieła z drugiego miejsca to poleciłabym maść na ból pewnej części ciała, ale boję się, że zostanę sprowadzona do poziomu gimnazjalisty, a stąd to już tylko kawałek do poziomu niespełnionych artystów plujących jadem. Albo znowu mnie obrazisz i może tym razem już się psychicznie nie pozbieram.

Sazan, przyznanie się do trolla, bo regulamin konkursu nie uwzględnił tak cwanych przedstawicieli rasy ludzkiej jak ty, jest godne podziwu, już klękam moja pani! Czasem wyjdź na zewnątrz i przewietrz ten umysł, a nie próbuj udawać poszkodowanego dziecka, które stworzyło pracę i nie zostało nagrodzone.

Tak żenującej osoby jak ty, to chyba w sławnych internetach nie spotkałam (stwierdzam to po przeczytaniu o normach estetycznych). Nie ma to jak wrzucać śmieci na konkurs, bo nie było napisane, bla, bla, bla. Chyba zacznę klaskać.

"Panu", jeżeli już się wypowiadasz, droga dziecino, i odnosisz do moich wypowiedzi, to z łaski swojej czytaj w jakim rodzaju się wypowiadam, bo wydaje mi się, że dodaje końcówki łam, a nie łem.

Sazan, przyznanie się do trolla, bo regulamin konkursu nie uwzględnił tak cwanych przedstawicieli rasy ludzkiej jak ty, jest godne podziwu, już klękam moja pani! Czasem wyjdź na zewnątrz i przewietrz ten umysł, a nie próbuj udawać poszkodowanego dziecka, które stworzyło pracę i nie zostało nagrodzone.

Tak żenującej osoby jak ty, to chyba w sławnych internetach nie spotkałam (stwierdzam to po przeczytaniu o normach estetycznych). Nie ma to jak wrzucać śmieci na konkurs, bo nie było napisane, bla, bla, bla. Chyba zacznę klaskać.

"Panu", jeżeli już się wypowiadasz, droga dziecino, i odnosisz do moich wypowiedzi, to z łaski swojej czytaj w jakim rodzaju się wypowiadam, bo wydaje mi się, że dodaje końcówki łam, a nie łem.

Typie, przecież jej post bije ironią na kilometr, tak samo jak wszyscy, którzy Sazan wspierali robili to dla beki (lecz nie wszyscy, mi się Twoja praca bardzo podobała!).
Odbierz nagrodę i wyjdź z forum, jak nie umiesz przegrywać z godnością ;)

Kochaniutki typie, ja z nagrody to już dawno zrezygnowałam, bo i po co mi ona? 13 głosów na pracę to jest osobista wygrana, bo wiem, że się podobało i tyle mi wystarczy. Po prostu wasza dziecinada kole w oczy, rozumiesz, czy to jeszcze za ciężkie do przegryzienia, bo mam wrażenie, że "lekko" nie pojmujesz? To, że to był troll i głosy były ustawione, to chyba wiadome było od dnia, w którym dama z karpiem się pojawiła. Śmieszy mnie to, jak ktoś (prawdopodobnie z braku lepszej rozrywki) rekompensuje sobie nudne życie trollowaniem jakiegoś konkursu, jakiejś gry, której na oczy nie widział, byle tylko wykorzystać luki, bo przecież to takie zabawne. Określam poziom: zerowy. No ale po tej 13 przy nicku, to chyba lepszego teatrzyku widzieć nie mogłam :)

Kochaniutki typie, ja z nagrody to już dawno zrezygnowałam, bo i po co mi ona? 13 głosów na pracę to jest osobista wygrana, bo wiem, że się podobało i tyle mi wystarczy. Po prostu wasza dziecinada kole w oczy, rozumiesz, czy to jeszcze za ciężkie do przegryzienia, bo mam wrażenie, że "lekko" nie pojmujesz? To, że to był troll i głosy były ustawione, to chyba wiadome było od dnia, w którym dama z karpiem się pojawiła. Śmieszy mnie to, jak ktoś (prawdopodobnie z braku lepszej rozrywki) rekompensuje sobie nudne życie trollowaniem jakiegoś konkursu, jakiejś gry, której na oczy nie widział, byle tylko wykorzystać luki, bo przecież to takie zabawne. Określam poziom: zerowy. No ale po tej 13 przy nicku, to chyba lepszego teatrzyku widzieć nie mogłam 

Ależ ty dorosły się zrobiłeś.
Powiem Ci pewną tajemnicę, tylko ciiii.
Konkurs nie był ustawiony, a ludzie, którzy głosowali na Sazan sami tego chcieli ;) W tym i ja.
Tak więc zbieraj swoje zabawki, leć wrzucać swoje prace na deviana i nie wchodź więcej na to forum, bo Twój poziom intelektualny jest zbyt niski.

PS. 13 to dzień moich urodzin, 13.08, roku Ci nie podam bo mógłbyś mi mówić wujku ;)

@Gudrun szczerze to gdyby praca @Sazan byłaby wyłączona z konkursu już w momencie głosowania to byłoby ok, ale w tym momencie to jest po prostu żenada i każdy z tego sobie żartuje. Regulamin jest po to, aby wytyczał co jest dozwolone, a co nie i jeżeli zostanie rozpisany jak nasze polskie prawo to w tym momencie każdą lukę możesz wykorzystać bo to co nie jest zapisane też nie jest zabronione.

Ależ ty dorosły się zrobiłeś.
Powiem Ci pewną tajemnicę, tylko ciiii.
Konkurs nie był ustawiony, a ludzie, którzy głosowali na Sazan sami tego chcieli  W tym i ja.
Tak więc zbieraj swoje zabawki, leć wrzucać swoje prace na deviana i nie wchodź więcej na to forum, bo Twój poziom intelektualny jest zbyt niski.
PS. 13 to dzień moich urodzin, 13.08, roku Ci nie podam bo mógłbyś mi mówić wujku 

To przykre, że osoba, do której mogłabym mówić wujku:

a ) nie umie czytać ze zrozumieniem ( wciąż dodaję na końcu łam, łam, łam. Nie łam, że łam, ale łam, że łam, jasne?)

b ) jest infantylna

c ) ma problem z polską pisownią. Zwyciescy pisze się jednak przez z, czyli, kochany wujku nieuku, ma być ZWYCIEZCY

Panie dorosły, a jakby zatrzymany, gdzieś w dalekiej przeszłości.

Kuroambry, zdaję sobie z tego sprawę, dlatego zrezygnowałam z nagrody. Były luki, z których "dorośli" ludzie skorzystali, co nie znaczy, że mam to traktować podobnie jak oni. Dla mnie to żałosna zagrywka, niestety osób dorosłych :(

a ) nie umie czytać ze zrozumieniem ( wciąż dodaję na końcu łam, łam, łam. Nie łam, że łam, ale łam, że łam, jasne?)

b ) jest infantylna

c ) ma problem z polską pisownią. Zwyciescy pisze się jednak przez z, czyli, kochany wujku nieuku, ma być ZWYCIEZCY

To jest pojazd, zgasiłaś go. Na pewno się teraz nie pozbiera....

b ) jest infantylna

Znalazłeś na mnie haka - 3 posty wcześniej!
Gratuluje!
Literówka to przecież zbrodnia przeciwko j. polskiemu!

PS. Używaj interpunkcji ;)

Samuraj13, jeżeli mam mówić do ciebie "wujku" to chociaż bądź dla mnie autorytetem. Chwalenie się tym, że ma się sporo lat na karku, to nie wyczyn. To, że masz tyle nie znaczy, że na tyle się zachowujesz. I jesteś dla mnie stary i niedojrzały, a to nie jest godne wujka dla takiej mnie, co nie stosuje tej przebiegłej interpunkcji ;/

Jaka praca w paintcie, taka osoba, która ją lubi, ole!

Samuraj13, jeżeli mam mówić do ciebie "wujku" to chociaż bądź dla mnie autorytetem. Chwalenie się tym, że ma się sporo lat na karku, to nie wyczyn. To, że masz tyle nie znaczy, że na tyle się zachowujesz. I jesteś dla mnie stary i niedojrzały, a to nie jest godne wujka dla takiej mnie, co nie stosuje tej przebiegłej interpunkcji ;/ 

Jaka praca w paintcie, taka osoba, która ją lubi, ole!

NO, I WYJDŹ :D
OLE!

Miłej gry Samuraju, a wieczorami zagłębiaj się w tajniki polskiej ortografii!

Praktyka, a kiedyś zwycięzca będzie dla ciebie zwycięzcą :)