Wybieramy zwycięzców konkursu PokeGry

Miłej gry, Samuraju, a wieczorami zagłębiaj się w tajniki polskiej ortografii!

Praktyka, a kiedyś zwycięzca będzie dla ciebie zwyciężcą 

Dla mnie jesteś ZWYCIĘŻCĄ!

Przecinek przed "Samuraju" niepotrzebny.

Za późno, kochaniutki, poprawiłam przed twoim postem.

PS. Dorośnij, to juz czas.

Za późno, kochaniutki, poprawiłam przed twoim postem.

PS. Dorośnij, to juz czas.

ZOBACZ! ZDARZYŁA CI SIĘ LITERÓWKA!
O NIE!
DOBRZE, ŻE ZDĄŻYŁEŚ POPRAWIĆ PRZED MOIM POSTEM!

zabawny dzieciak z Ciebie :D

Myślisz, że pisanie Capsem sprawi, że wyjdziesz z tej sytuacji z twarzą, a nie popełnisz harakiri? Nie. Jak dla mnie, to ty kilkukrotnie popełniłeś tu seppuku.

Co do dzieciaka. Obawiam się, że jedyną osobą, która oscyluje na tym poziomie, jesteś ty i nie tłumacz się, że 13 to od jakieś daty. Twoje posty mówią same za siebie.

Mam nadzieję, że lubisz piosenkę słynnego zespołu, polskiego, mniej niż zero? :)

No dobrze, to miłej lektury.

Myślisz, że pisanie Capsem sprawi, że wyjdziesz z tej sytuacji z twarzą, a nie popełnisz harakiri? Nie. Jak dla mnie, to ty kilkukrotnie popełniłeś tu seppuku.

Co do dzieciaka. Obawiam się, że jedyną osobą, która oscyluje na tym poziomie, jesteś ty i nie tłumacz się, że 13 to od jakieś daty. Twoje posty mówią same za siebie.

Mam nadzieję, że lubisz piosenkę słynnego zespołu, polskiego, mniej niż zero? 

No dobrze, to miłej lektury.

ALEŚ MI PRZYSRAŁ!
Najlepsze jest to, że myślałem, że mam do czynienia z poważną osobą, ale jak zobaczyłem wjazd na @Sazan to od razu wiedziałem jakim typem człowieka jesteś.
Taki typowy Janusz z Ciebie wyrośnie ;)
Wygrałeś, zostajesz z twarzą, a ja odchodzę z podkulonym ogonem :)
Baw się dobrze w Pokegrze, razem z pozostałymi dwoma graczami, adminem i twórcą :D

EOT

Moje dzieciaki też chciały wziąć udział w tym konkursie i narysowały prace na poziomie pracy Sazan. Nie podesłałem ich żeby nie było płaczu, że administracja bierze udział. Sam zresztą narysowałem rysuneczek, ale leży sobie grzecznie w moim biurku. Skoro konkurs miał ustalone takie, a nie inne reguły to ja nie rozumiem dlaczego miałby dyskwalifikować jej prace, zwłaszcza, że byłem przekonany, że to praca dziecka. Oczywiście liczyłem też na dojrzałość społeczności forum, która naprawdę doceni włożony wkład każdej z osób, ale się przeliczyłem, bo społeczność tego forum w dużej przewadze ma dosyć specyficzne podejście do życia. Gdybym wiedział jak to pójdzie na pewno nie zaproponowałbym "demokratycznego" głosowania tylko inną formę wyłonienia zwycięzcy. Tak, czy siak sponsorem jest LionProject i to była jego decyzja, żeby tę pracę zdyskwalifikować, więc jeżeli Sazan czuje się niesprawiedliwie to powinna się zgłosić do niego.

Temat przerodził się w wymianę obelg i zaczepek przez dwóch użytkownik, w związku z czym proszę o jego zamknięcie, bo konkurs już dobiegł końca, a takie dyskusje jakie są na ostatniej stronie powinny się toczyć prywatnie.

Ten konkurs miał wywołać uśmiechy na twarzach, a nie gniew i wyrzuty.

Pozdrawiam.

Zgaduję, że 90% forum ten konkurs wywołał uśmiech na twarzy, bo nikt nie wierzył, że coś tak absurdalnie pięknego będzie mogło wygrać.

Czas najwyższy zamknąć temat, bo z rozdania nagród przerodził się w skakanie sobie do gardeł przez ludzi niezadowolonych z decyzji zarówno użytkowników jak i LionProject w sprawie pracy Sazana. Jeśli ktoś będzie miał coś konstruktywnego do dodania można napisać do mnie PW i temat otworzę.

Głosujcie na najlepsze waszym zdaniem prace. Głosowanie potrwa przez 24h od teraz.