Wyjasnienie o swiecie

WTF??????? tyle mozna powiedziec o swiecie powody:

Afryka .Mam pytanie jak byscie byli miliarderami szkoda by bylo wam nie wiem 1000 zl na tydzien dla kogos?

Wojny ale maja w d*pie nas ,nikt nigdy prezydent czy ktos nie pomysli o kims tylko o wladzy

za***ani nabieracze szef blizzarda itp zarabia za debilska gre ktorej pewnie sam nie stworzyl(tylko jak mial tatusia to tez bogaty byl)zarabiaja na nas a wy zamiast pomagac tracicie na pedalska gre !?

Nie szkoda wam 200 zl na gre a szkoda wam chociaz 50 zl na jedzenie i jakies picie dla jednej rodziny w Afryce albo ogolnie gdzies?!

Hmm i teraz Swiat ma boga te powody na upie o biedzie ,o glodyjacych i wojnach wszystko mowi :

Boga nie ma i nie bedzie ,ewolucja tylko byla i wielki wybuch stworzyl ziemie

Afryka jest biedna bo tam nic ni ma.Korporacje mają ich w d*pie więc nie ma się nimi kto zająć

Jestem rasowym egoistą i wole wydać 200zł na gre niż choćby 20 na pomoc innym. A czemu miałbym komuś pomagać? Nie wierze w boga. Nie jest mi potrzebny. Mam gdzieś co będzie po śmierci i z kąd wziął się wszechświat! Liczy się dla mnie tylko to co jest teraz! Na miejscu polityków też myślałbym tylko o władzy. W końcu mialbym z tego korzyśći.

A Ziemia powstała z supernovych które podczas fuzji wytwarzają coraz to cięższe pierwiastki i przy wybuchu je uwalniają.

a co cb tak ta afryka wzruszyla LOL.. biedni ludzie sa wszedzie a nie tylko w Afryce...

Zreszta. mi nigdy nikt nie pomugl wiec dlaczego ja mial bym komu kolwiek pomagac :mellow:

a co cb tak ta afryka wzruszyla LOL.. biedni ludzie sa wszedzie a nie tylko w Afryce...Zreszta. mi nigdy nikt nie pomugl wiec dlaczego ja mial bym komu kolwiek pomagac

no właśnie tacy azjaci sobie jakoś radzą, a też łatwo nie maja

a co cb tak ta afryka wzruszyla LOL.. biedni ludzie sa wszedzie a nie tylko w Afryce...Zreszta. mi nigdy nikt nie pomugl wiec dlaczego ja mial bym komu kolwiek pomagac

Swój chłop ;) Naprawde nie czaje czemu tyle ludzi przejmuję się problemami innych...

Prawie się popłakałem, przeżyją najsilniejsi i tyle :)

Boga nie ma i nie bedzie ,ewolucja tylko byla i wielki wybuch stworzyl ziemie

Mniej-więcej w coś takiego wierze. Bóg stworzył ludzi?wg. mnie jedna wielka bzdura ewolucja dała nam trochę za wielkie mózgi :(

Ludzie czy wy czytacie to co piszecie?! Dlaczego miałbyś pomóc hm... sam nie wierze w Boga tylko w ewolucje no ale bez przesady wyobraź sobie. Kiedy ty tutaj sobie spokojnie piszesz i popijasz jakiś napój, żresz lody czy co tam robisz, jakieś Afrykańskie dziecko właśnie umiera.Na prawdę tak trudno ci wysłać załóżmy ten 1% twoich funduszy na pomoc rodzinie, która hmmm jaki by tu dobry dać argument do was... O! Już wiem, rodzinie, która nigdy nie wbiła 50lv w WoW'ie. Dla was szczęściem jest nowa gierka na urodziny, dla tych dzieci na urodziny prawdziwym szczęściem jest pełny kawałek mięsa, więc na prawdę tak trudno ci ruszyć dupe i wysłać ten jeden procent twoich funduszy na pomoc?

@PlainLazy prawda dalej się uczę i pewnie popełniam wiele błędów ale jednak jak czytam te wasze komentarze to nie myślę o tym, żeby dobrze napisać tylko o tym żeby morał trafił

Patrząc na te posty wydaję mi się, że wam by się bardziej zapomoga na dalszą edukację przydała, niż tym dzieciom z Afryki -.-'

@ktoś tam z góry,

egoism is not cool. Jak dorośniesz, to zrozumiesz.

@Saruto: Urzekła mnie twa wypowiedź. Ja nadal nie widze powodu abym miał się przejmować czyimś nieszczęśćem.

Afryka? Mówi sie trudno, jak sie rozmnażali jak króliki to teraz niech jak króliki umierają. W końcu zostanie ich tyle że sami sie wyzywią. Pieprzenie o biednej afryce to też jakaś bzdura diamenty, złoto, uran , turystka ale czarnym albo sie nie chce , albo mają to w dojpie. Jak sobie pościelesz tak sie wyśpisz, dziękuje dobranoc

Wiara w boga powoli wymiera i dobrze bo tylko mieszają ludziom w głowach.

Ja rozumiem pomagać osobie którą znam czy jest jakoś osiągalna, ale co mnie obchodzą murzyni z afryki (nie jestem rasistą). Myślisz, że jak już ktoś przekaże te 50 zł do afryki to tam w ogóle dotrze? Na pewno nie. Założę się, że połowa tego co tam jest wysyłane to i tak kradnie cała to organizacja, bo ludzie to złodzieje i mordercy huhu :lol:

Patrząc na te posty wydaję mi się, że wam by się bardziej zapomoga na dalszą edukację przydała, niż tym dzieciom z Afryki -.-'@ktoś tam z góry,egoism is not cool. Jak dorośniesz, to zrozumiesz.

Aż się zalogowałem.Niestety ale bycie sk***ielem jest o wiele bardziej opłacalne jako że life is brutal a ludzie to banda samolubnych i zadufanych w sobie dupków którzy myślą tylko o pomnażaniu majątków więc bycie miłym i dobrym może tylko doprowadzić do niepotrzebnych zawodów.

@up x3,

chodzi raczej o dzieci, które już urodziły się w takim świecie i które walczą o edukację, a nie o ogół i setki tysięcy murzynów żyjących z własnej woli w lepiankach, uprawiając koczowniczy tryb życia.

@up,

to bardzo się cieszę, że do takich czynów prowokuje ;) Ale powiedz mi proszę, co cię tak w życiu skrzywdziło, że uważasz ogół za bandę samolubów, skurwieli etc.? Kolega ci nie podał ściągi pod ławką na sprawdzianie z matematyki? Nigga, pleeease...

Aż się zalogowałem.Niestety ale bycie sk***ielem jest o wiele bardziej opłacalne jako że life is brutal a ludzie to banda samolubnych i zadufanych w sobie dupków którzy myślą tylko o pomnażaniu majątków więc bycie miłym i dobrym może tylko doprowadzić do niepotrzebnych zawodów.

Dokładnie tak. Myślicie, że jak wyślecie im te 1% procent podatków to od razu życie stanie się łatwiejsze? Z jakiej racji ja się pytam. Jak już kolego napisał Life is brutal.

post-2068-0-81651000-1297366535_thumb.jp

Masowe gimnazjalistyczne zebranie filozofów.

eheh... dziwny temat. E, tam ja tam wierzę w Boga, ale jak jakiś czarnoskóry człowiek, przyjdzie, i poprosi to mu dam na coś do jedzenia, nie będę się narzucał. PS. wasze posty są śmieszne xD

eheh... dziwny temat. E, tam ja tam wierzę w Boga, ale jak jakiś czarnoskóry człowiek, przyjdzie, i poprosi to mu dam na coś do jedzenia, nie będę się narzucał. PS. wasze posty są śmieszne xD

Co jest w nich śmiesznego?

Masowe gimnazjalistyczne zebranie filozofów.

Dorosły się odezwał. A tak by the way to gimnazjalne