Piolczu jak tak patrze na twoje posty to mam chec odrąbać ci łeb jeszcze bym tańczył nad twoim trupem
i o tym mówiłem w 1 moim poście w tym temacie...
Piolczu jak tak patrze na twoje posty to mam chec odrąbać ci łeb jeszcze bym tańczył nad twoim trupem
i o tym mówiłem w 1 moim poście w tym temacie...
Widze że nowe pokolenie ateistów nadchodzi, ale oke to mogę przyjąć. Ale czy k**wa musicie sie wp***dalać z tym WSZĘDZIE?!Gościu założył temat o głodnych dzieciach w afryce i zaraz dzieci kurwiki w oczach i "o, napisze że jestem ateistą, bede fajny" Swoją drogą nie rozumie idei tematu, gościu pisze o tym że nie ma Boga, bo dzieci w afryce głodują. Sie założe że 50% z was to j**ani pozerzy, którzy szukają miejsca w którym mogliby zaistnieć. Skoro zaczęliście pisać na temat wiary, to teraz pogląd czysto myślowy:Czy jest jakaś wiara która chce czynić zło? (nie mówie o jakichś sektach) No właśnie, nie ma. Gdy ktoś chce to wspomaga afryke, gdy nie to nie i nie wiem o co wielkie napinki. Zaraz pojawi się temat "jestem chory, Boga nie ma", bo jest moda na nie wierzenie. Bogowie może istnieją, a może nie. Dlaczego więc i tak w nich nie wierzyć? Jeśli to wszystko prawda, to po śmierci trafisz w przyjemne miejsce, a jeśli nie, to przecież nic nie tracisz. Co do 2012 to może nie będzie armagedon, ale ludzie zaczynają się... cofać w rozwoju. Swoją drogą... Wierze, jestem patriotą, mam 17 lat i mam ostatnio tych tematów powyżej dziurek w nosie. Zaryzykuje nawet stwierdzenie że w dziale mega spam (karczma) mogę się bardziej wykazać niż w innych na forum...btw http://www.sadistic.pl/grupowe-mordobicie-vt50979.htmTo mnie przeraża, zwłaszcza komentarze...
w 100% Popieram a co do 2012 to zwykła propaganda ale już tego tematu nie będę rozwijać bo zaczniecie pisać różne bzdury ;p
Nie podobają Ci się moje poglądy? Ok, rozumiem to. Ale po co zaraz rzucać pustymi groźbami?
Nie podobają Ci się moje poglądy? Ok, rozumiem to. Ale po co zaraz rzucać pustymi groźbami?
Kwiat polskiej młodzieży się kłania. Tylko to teraz umieją.
to mają być poglądy? to jest pier***nięty egoizm jesteś zwykłym poj***ńcem co myśli tylko o sobie
to mają być poglądy? to jest pierdolnięty egoizm jesteś zwykłym pojebańcem co myśli tylko o sobie
I co w tym złego? Jestem jaki jestem i jest mi z tym dobrze.
Empatia (gr. empátheia "cierpienie") – w psychologii zdolność odczuwania stanów psychicznych innych osób[1] (empatia emocjonalna), umiejętność przyjęcia ich sposobu myślenia, spojrzenia z ich perspektywy na rzeczywistość (empatia poznawcza).
Nikt tu nikomu nie narzuca ideologii. Zwykła rozmowa na dyskusje które normalnie prowadzi się w szkole, pracy, a nawet przy herbacie. Nie będę się patrzył z perspektywy biednego Afro na świat, bo nim nie jestem.
Co do muzułmanów... Cieszę się że mieszkam w Polsce, w Niemczech chcieli po sprowadzać Turków, żeby pracowali im na emerytury, a okazało się że nie chcą się zasymilować. To jest krwawa religia. Jakby jeszcze w jakikolwiek sposób się brali do roboty, to może było by z nich trochę pożytku... Ale taki ci przyjedzie do kraju, zażąda płacy socjalnej i do widzenia, mieszka darmozjad, bo lepiej mu tutaj niż pracować w pocie czoła w swoim kraju. Jeżeli jakiś ich kapłan powie, że wysadzenie się na środku Warszawy przyniesie mu po śmierci jego upragnione 72 dziewice, on to zrobi. Co jak co, ale bezsensownemu zabijaniu mówię nie.
I co w tym złego?
no właśnie dużo jest złego i nie zadawaj głupich pytań bo dobrze wiesz o co jestem tak wk***iony a ty jeszcze podsuwasz po***ne pytania
no właśnie dużo jest złego i nie zadawaj głupich pytań bo dobrze wiesz o co jestem tak wkurwiony a ty jeszcze podsuwasz pojebane pytania
Nie umiesz żyć w społeczeństwie? To są jego poglądy na świat i nie musisz się z nimi zgadzać, ale zachowaj te bluzgi dla siebie bo to już zaczyna być denerwujące.
Rzygać mi się chce, jak czytam niektóre z waszych egoistycznych komentarzy.
'nikt mi nigdy nie pomógł, to czemu ja mam się teraz pofatygować o pomoc dla kogokolwiek?!' a zgnijcie najlepiej przed telewizorem i puszką piwa.
pajacyk, akcja cisowianki i inne fundacje charytatywne.. czy to dla was aż takie trudne? nie mówię tu o samej afryce, bo wszędzie są ludzie w potrzebie.
Owszem, trzeba dbać przede wszystkim o swoje cztery litery, ale warto też czasem spojrzeć na innych.
Co do spraw wiary nie ma co się spierać, jedni wierzą - inni nie. Ja osobiście jestem agnostykiem.
'Dla mnie są źli, będę dla nich gorszy'. Dobry tok myślenia ludzie, pozdrawiam.
Nie umiesz żyć w społeczeństwie? To są jego poglądy na świat i nie musisz się z nimi zgadzać, ale zachowaj te bluzgi dla siebie bo to już zaczyna być denerwujące. Nawet nie rozumiesz co on miał na myśli.
oo kolejny przyszedł, ale już się uciszam
PS. Powodzenia z takimi poglądami
Apetyt rośnie w miarę jedzenia, a tutaj jest spora napinka
@Agresja
Piszesz o tym, że ludzie nie chcą pomagać bo inni im nie pomagają, ale ja mam inne zdanie. Takie akcje charytatywne wcale nie pomogą, ba, pogorszą sprawę. Nie wiem co się tak wszystkim spieszy z pomocą tej Afryce. Są po prostu o kilkaset lat wstecz, a przez dawanie im naszych technologii pogarszamy tylko sprawę. Jak już zmądrzeją to i tak nie będą mieli przemysłu, bo kraje nowoczesne wysysają ich dobra naturalne
@UP
Jakby wszyscy normalnie dyskutowali to nie było by napinki...
PS. Powodzenia z takimi poglądami
Ale to nic nie zmieni w jego życiu czy będzie wysyłał ten 1% podatku albo inne pierdoły, czy nie. To jest taki właśnie stereotyp gówniany.
Boooooże, jakie grube rozkminy... Prosta zajawka... Chcecie być 'zajeb**ci' mówiąc 'Pomagam Ludziom W Potrzebie'... Nieźle, ale ogólnie to beka z każdego kto napisał coś takiego
Prawda jest taka że jeśli chodzi o nasze społeczeństwo, a nawet bardziej o nasz kraj jedyna pomoc jaką możemy zaoferować to pomoc mentalna, ewentualnie możemy pomóc wejść staruszce do autobusu... Nie znajdziecie w tym kraju ani jednego człowieka, który jeżeli nie byłby ustawiony w 100% na najbliższe 20lat pomógłby finansowo... Dlatego właśnie nie słyszy się o wielkich kwotach oferowanych przez jednostki, tylko przez koncerny mające wystarczający hajs, a też nie robią tego aby pomagać ludziom, a bardziej żeby załatwić sobie reklamę ich kosztem... Jest to coś czego nie da się zmienić, a poza tym każdemu to odpowiada... Fundacje mają grupo wywalone czyje logo zawiśnie nad Uśmiechniętą Japą Pingwina czy innymi dziwnymi znaczkami, a firmy dające hajs dostają reklamę + może jakąś satysfakcję za to co zrobili... A wracając do tematu Afryki... Toooo, sprawy też nie układają się do końca tak jak słyszymy, głód oraz choroby jakie tam panują, są tylko i wyłącznie ich winą... Są naiwni i teraz za to płacą... Jakby nie łapali wszystkich ofert chociażby Ameryki na zakup 'Tanio' sprzętu na którym robili ich w ch*ja na każdym kroku, tylko przemyśleli decyzję i może wywalili większą kwotę za jednym razem a nie setkami razy, to by mieli sprawne maszyny, mogliby w jakimś stopniu podnieść gospodarkę swojego kraju i prawdopodobnie wybiliby się do standardu gospodarczego... Niestety byli naiwni i nie ma co płakać nad nierozważnymi głupkami...
Ale się napisałem... Ps. Za wszelkie błędy przepraszam, ale siedzę upalony i wbiłem się pośmiać z poprzednich komentarzy i wcisnąć swoje 3grosze
@AgresjaPiszesz o tym, że ludzie nie chcą pomagać bo inni im nie pomagają, ale ja mam inne zdanie. [...]
w ramach argumentacji mogę Ci przytoczyć pewna bardzo dojrzałą wypowiedź kogoś wcześniej..
Zreszta. mi nigdy nikt nie pomugl wiec dlaczego ja mial bym komu kolwiek pomagac
Jeżeli chodzi o to, co piszesz później, to może i masz nawet racje, ale odbiegając od tematu Afryki - taki pajacyk potrafi zdziałać dużo dobrego dla polskich dzieci. Zresztą - czy studnia to na prawdę aż tak rozwinieta technologia? xD
Zresztą - czy studnia to na prawdę aż tak rozwinieta technologia? xD
w czasie 2 WW ruscy wyrywali krany, żeby mieć stały dostęp do wody
Co do technologii, to jak myślisz, gdzie trafił cały radziecki sprzęt po II wojnie światowej? No właśnie, do Afryki Wszystko jest biznesem, a w Afryce liczy się to, żeby przeżyć. Oni się tam zabijają "prewencyjnie"... Taką mają tradycję.
Ja nie wiem, jestem chrzescijaninem, nawet 15zl daje praktycznie co miesiac dla Afryki, choc wiem ze to i tak mala kwota.Piolczu powiem ci tyle, kazdy przechodzi to "jestem ateista" i tego sie trzyma z 2-3 lata.. Zobaczysz w koncu rozum Ci przemowi do tej pustej dynki,
Przestańcie się rzucać miesęm!
WTF??????? tyle mozna powiedziec o swiecie powody:
Afryka .Mam pytanie jak byscie byli miliarderami szkoda by bylo wam nie wiem 1000 zl na tydzien dla kogos?
Wojny ale maja w d*pie nas ,nikt nigdy prezydent czy ktos nie pomysli o kims tylko o wladzy
za***ani nabieracze szef blizzarda itp zarabia za debilska gre ktorej pewnie sam nie stworzyl(tylko jak mial tatusia to tez bogaty byl)zarabiaja na nas a wy zamiast pomagac tracicie na pedalska gre !?
Nie szkoda wam 200 zl na gre a szkoda wam chociaz 50 zl na jedzenie i jakies picie dla jednej rodziny w Afryce albo ogolnie gdzies?!
Hmm i teraz Swiat ma boga te powody na upie o biedzie ,o glodyjacych i wojnach wszystko mowi :
Boga nie ma i nie bedzie ,ewolucja tylko byla i wielki wybuch stworzyl ziemie