Wyłączanie automatycznego odpalania streamu na stronie

Witam!

Mam taką prośbę, czy dałoby się wyłączyć automatyczne odpalanie streamu jak się wejdzie na stronę?

Mam takie hobby, żeby czytać komentarze pod "newsem", tylko że wtedy odpala się stream, a Rimejk myśli, że 150+ widzów, to go tak z własnej woli ogląda.

Po za tym, to muli otwartą stronę i zżera transfer osobom, które mają mobilny internet.

Pozdrawiam,

Wasz wierny fan

a Rimejk myśli, że 150+ widzów, to go tak z własnej woli ogląda.

Śmiechłem, a poza tym to słucha jak już, bo przewijasz na dół z reguły, aby przeczytać te 'zacne' komentarze ^^

Dołączam do prośby jakby co, też mnie to czasami wkurza.

A mi się nie odpala nic, lol

Btw. On serialnie gra w to tyle czasu, ja to po 30 minutach wyłączyłem.

Drogi Wierny Fanie

Ale jak strimował Wawrzyn, Graba, Onybic, Xaorus, SilyQQ, Pawlik, to również mieliśmy "automatyczne" odpalanie i nikomu to jakoś nie przeszkadzało. Rozumiem, że możesz nie lubić Rimejka, ale trochę "godności".

guru o jakiej ty godności mówisz? Wy jej też nie macie a od nas oczekujecie ? wiecie że każdy na tym portalu hejci rimejka bo jest nieudolnym streamer ktory nawet nie przygotowuje sie przed streamem... (a potem wychodzi 3h =10 lvl czytanie każdego skilla 10x...) i można by powiedzieć że wiedząc to KAŻECIE nam oglądać jego stream... ja np i wiele innych osób wchodzimy do newsa żeby pooglądać "hejt" w komentarzach ale stream i tak się włącza wiec...

gdzie jest wasza godność ? My chcemy wejść w newsa a nie w stream !!

KAŻECIE nam oglądać jego stream

no tak, bo zmuszamy Was do wejścia do newsa, który de facto jest przecież strimem, tam żadnej innej wartości intelektualnej nie znajdziesz

wiele innych osób wchodzimy do newsa żeby pooglądać "hejt" w komentarzach ale stream i tak się włącza wiec...

gratuluje HOBBY, wiesz, jak nazywa się takie osoby? nie chcę tego mówić na głos

Spotkał się idiota z idiotą i zaczynają się przekonywać co do tego kto ma rację. Skończcie ten offtop.

Co do tematu, może niech każdy użytkownik ma prawo sam zdecydować kogo chce oglądać a kogo nie? Kogo chce sobie "odpalić" a kogo nie? Kolejne nabijani ludzi w butelke, tylko po to aby wyświetliła się kolejna reklama?

Drogi profesjonalisto,

Czy coś dziwnego jest w tym, że człowiek odzywa się dopiero wtedy jak coś mu przeszkadza?

tam żadnej [...] wartości intelektualnej nie znajdziesz
Nie spodziewałem się, że będziesz po naszej stronie.

Uważam tak jak RememberMe, dajcie po prostu możliwość samodzielnego odtworzenia streama. Tak jak samodzielnie odpala się filmiki z YT.

Również jestem za tym aby mieć możliwość samodzielnego odpalenia streama, wiem jakie to jest uciążliwe dla osób co maja mobilny internet. A tak w ogóle to zmieńcie streamera.

a tak w ogóle, to wcześniej wam to przeszkadzało...

Z tego co pamiętam to przeszkadzało, dokładnie na filmikach z yt. Jakiś idiota ustawił autoodtwarzanie, prawdopodobnie uważał że to "coś" w newsach jest ciekawe. Był o tym osobny temat i od razu po nim zostało to naprawione. Mam nadzieję, że będzie tak i tym razem, no chyba że na tym portalu/forum zdanie użytkowników się nie liczy.

PS Drogi "redaktorzyno", zdanie zaczynamy z wielkiej litery.

a tak w ogóle, to wcześniej wam to przeszkadzało...

Jeśli serwis zarabia na tym, że są te reklamy na stream'ie to pewnie i tak gówno z tego będzie, ale jeśli jest to mało, albo wcale nie zarabia to po prostu zróbcie tą przyjemność użytkownikom, mnie to zawsze wkurza, czytam news i nagle ktoś zaczyna pieprzyć. Jak ozonek to pół biedy, bo do rzeczy. Ale jak słyszę śpiewanie Rimejka, to się zastanawiam czy mi świni nie zarzynają w pokoju obok.

#up

Właśnie zastanawiałem się o co chodzi, cholernie mnie te filmiki auto odtwarzające wk***iały.

Ale teraz przeszkadza.

Czy jakaś osoba odpowiedzialna za portal mogłaby się wypowiedzieć?

Ale teraz przeszkadza.Czy jakaś osoba odpowiedzialna za portal mogłaby się wypowiedzieć?

Wypowiedziałem się. Nie sądzę, aby ktoś inny z teamu MMORPG.org.pl miał inne zdanie niż moje.

Auto-play przeszkadza Wam tylko dlatego, że to STREAM Rimejka. Pod żadnym innym newsem, żadnym innym strimerem nie widziałem ani jednego komentarza, jakoby autoodtwarzanie było irytujące i zbędne.

Moderator, czas zamknąć temat.

Moderator, czas zamknąć temat.

Bo co? Bo nie masz żadnych argumentów na to aby było po Twojemu? Dlaczego nie wyłączy nikt tej opcji skoro mało komu to potrzebne? Czekamy na sensowne odpowiedzi.

Eh ze wszystkiego chcecie robić awanturę. Jak będzie wyłączone auto-play to będzie a jak nie to pozostaje naciskać PAUSE.

Bo co? Bo nie masz żadnych argumentów na to aby było po Twojemu? Dlaczego nie wyłączy nikt tej opcji skoro mało komu to potrzebne? Czekamy na sensowne odpowiedzi.

ale ja nadal nie usłyszałem Waszych argumentów, dlaczego przy innych strimerach Wam to nie przeszkadzało? no, czekam

Guru nie kłóć sie z tymi ludźmi, bo to o co się sapią jest tak smieszne że aż sie dziwie, dlaczego jeszcze nie byli na policji.

Nie chcecie ogladac, naciskajcie pauze.

@UP Popracuj ze słownikami.

Przepraszam za te (na pewno głupie dla wielu odbiorców tutaj) pytanie, ale w czym przeszkadza wam Rimejk ? jego streamy są okej ;)