Jeżeli wogóle Chmarus zechce odpisać . Pamiętam, że Top 5 Reputacji też miało być fixnięte, temat z paru miechów temu (sam już nie wiem ilu), a nadal na topce są byli użytkownicy - zbanowani.... To forum jest masakrycznie zaniedbane przez adminów, jedynie modzi odwalają swoją robotę dobrze. No ale cóż, póki "cyrk" się kręci, userów nie ubywa, to tak to zapewne zostanie...
Wyłączanie automatycznego odpalania streamu na stronie
Arias, ja już napisałem coś na ten temat... Jest dużo newsów o grach, bez żadnej informacji o streamie.
Robiony jest nowy layout przez tego Waszego Chmarusa, który 'nic nie robi' ; ) Layout będzie znacznie przyjaźniejszy dla urządzeń mobilnych. Na razie tyle w tym temacie ponieważ bez nowego layoutu nie ma co naprawiać reszty bo byłaby to syzyfowa praca a Chmarus poświęca się po prostu w całości pracy nad layoutem.
Salek no nie wierzę, iż nie miałby czasu zmienić top 5 . Trochę "kiczowato", to wytłuaczone, jednak z jednym się zgodzę, iż kodowanie nowej wersji czy Layout, jest to pochłaniać czasu. A jak wypuści to i tak zapewne znajdą się jakieś bugi.
Witam!
Mam taką prośbę, czy dałoby się wyłączyć automatyczne odpalanie streamu jak się wejdzie na stronę?
Mam takie hobby, żeby czytać komentarze pod "newsem", tylko że wtedy odpala się stream, a Rimejk myśli, że 150+ widzów, to go tak z własnej woli ogląda.
Po za tym, to muli otwartą stronę i zżera transfer osobom, które mają mobilny internet.
Pozdrawiam,
Wasz wierny fan