Wymagania czy mi pójdzie

Siemano chciałbym się dowiedzieć czy Black Desert Online pójdzie mi na moim kompie o to mój komputer( nawet na najniższych):

Intel Core i5-4210U 1.7GHz with Turbo Boost up to 2.7GHz

NVIDIA GeForce 840M 2 GB Dedicated VRAM

4 GB DDR3 L Memory 500 GB HDD

Czy klucz wystarczy kupić na allegro czy trzeba miesięcznie opłacać to jest na steam jak to ściągnąć i zainstalować poprawnie ? Proszę o pomoc Pozdrawiam :)

z kartą mogą być problemy na low pewnie pójdzie nic chyba więcej

• Minimalne:
    • System operacyjny: Windows 7 or higher (32-bit or 64-bit)
    • Procesor: Intel Core i3-530 2.9 GHz
    • Pamięć: 6 GB RAM
    • Karta graficzna: GTX 650 / GTX 550Ti, Radeon HD 7770, 6770
    • Sieć: Szerokopasmowe połączenie z internetem
    • Miejsce na dysku: 52 GB dostępnej przestrzeni

info z steame

Tylko musisz być świadom tego że w tej grze zmniejszanie rozdzielczości nie działa w innych grach, sprawdz to sobie i wtedy się zastanów (gdyby nie to też bym mógł nadal grać, ale nie dałem rady)

sprawdz na can u run it

Pobierz grę i sprawdź przecież masz darmowego 7 dniowego triala.

Pobierz grę i sprawdź przecież masz darmowego 7 dniowego triala. 

Nie każdy może sobie pozwolić na pobieranie kilkadziesiąt GB bez pewności, że zagra

^ale tak naprawdę inaczej nigdy się nie przekona jak mu gra będzie chodzić.

Nie każdy może sobie pozwolić na pobieranie kilkadziesiąt GB bez pewności, że zagra

No przykro mi ale to jest najlepszy sposób żeby się przekonać czy gra mu pójdzie.

Siemano chciałbym się dowiedzieć czy Black Desert Online pójdzie mi na moim kompie o to mój komputer( nawet na najniższych):

Intel Core i5-4210U 1.7GHz with Turbo Boost up to 2.7GHz

NVIDIA GeForce 840M 2 GB Dedicated VRAM

4 GB DDR3 L Memory    500 GB HDD

Czy klucz wystarczy kupić na allegro czy trzeba miesięcznie opłacać to jest na steam jak to ściągnąć  i zainstalować poprawnie ? Proszę o pomoc Pozdrawiam 

BDO, TESO, FF14 raczej Ci nie pójdzie na takim PC. Reszta większych mmorpg powinna Ci pójść.

Sorki panowie że nie w tym dziale ale nikt mi nie odpisuje a jak już jesteście to może polecilibyście mi jakieś mmorpg darmowe w które gra dużo ludzi i mógłbym sobie pograć? Tylko nie lineage 2 i metek. W które warto pograć w sensie że jest dużo ludzi w tym początkujących i żeby serwer był stabilny jeżeli chodzi o jakiegoś priva.

@up BDO

Sorki panowie że nie w tym dziale ale nikt mi nie odpisuje a jak już jesteście to może polecilibyście mi jakieś mmorpg darmowe w które gra dużo ludzi i mógłbym sobie pograć? Tylko nie lineage 2 i metek.  W które warto pograć w sensie że jest dużo ludzi w tym początkujących i żeby serwer był stabilny jeżeli chodzi o jakiegoś priva.

Już na czacie proponowałem Ci Secret World Legend, TERA oraz Blade and Souls.

Jeszcze sobie przypomniałem, że Neverwinter Online spełnia twoje wymagania.

@up BDO

BDO mu nie pójdzie.

Czekaj czekaj... Chcesz grać w grę mmo a nie możesz sobie pozwolić na jej pobranie? Co to za sytuacja bo nie potrafię sobie wyobrazić. Ze światłowodem to godzina, z archaicznym netem jedna nocka. W czym problem?

Kolega ma pewnie internet mobilny lub z ograniczeniem miesięcznym i pewnie dlatego nie chce pobierać bo jak i tak nie pogra to będzie bieda na resztę miesiąca ;]

Aaa internet mobilny, zapomniałem, że coś takiego jeszcze istnieje otoczony z każdej strony przez sieci wifi :P do tego wydaje się, że większość ma gdzieś dom w którym gra, a tam internet bez limitów :P zastanawiam się czy nie lepiej udostępnić internet z komórki do laptopa niż płacić dodatkowo za mobilny, który w zasadzie nie jest ani szybszy ani wygodniejszy. Chociaż może wychodzi taniej, nie znam się w sumie ale wypowiedziałem się więc standardy zachowane :P

mi na 860 m dziala i da sie normalenie pograc ale bez rewelacji jesli chodzi o grafike

Intel Pentium CPU G3420 @ 3.20GHz

4GB RAM

AMD Radeon HD 7700 Series

chodzi mi na low, podczas walki 0 lagów. Tylko w miastach mam ściny i czasami mi się gra zatnie, ale to rzadkość. Moim zdaniem powinno ci w miarę działać.

Sprawdź sobie czy będzie ci działać. A jeśli będzie ci jakoś chodzić to ci mogę wysłać dodatkowy tydzień gry na pw. Ps. Polecam ściągnąć z ich strony. Może to moja wyobraźnia, ale chyba jest więcej fpsów.

Pozwolę się wtrącić, bo jest fajna strona, gdzie sprawdzisz wymagania każdej gry. Sam z niej kilka razy korzystałem i się nie zawiodłem.

Po rejestracji, co jest darmowa, jest możliwość zmiany wyboru rozdzielczości.

http://www.game-debate.com/

rozwalic wam tu system odpaliłem na 8 gigia ram, gforce 630 gt 1.5 giga proc amd phenom am3+ 3,2 giga na textury na medium reszta na low gra chodziła bardzo odbrze.