Wywiad: Użytkowniczki MMORPG.ORG.PL

No właśnie, fajne ciuszki i fajne postacie ;D ale jej to całkiem nie kręci. Typ imprezowiczki. Kiedy ja wbijam lvl ta włóczy się po nocy. Masakra Jakby grała miałbym mniej kłopotu.

: o

Xaorus dobre to było xD Człowieku nie marnuj życia:) Jest za krótkie żeby ciągle grać:) Ja bym jej z oka nie spuszczał bo możesz ją stracić ...

Daje radę :) Co nie wynagradzam jej spotkaniami w srebrze oddaje :D dosłownie. :)

Świetnie , wywiad ten upewnił mnie w tym iż kobiety także grają . Do tej pory rzadko spotykałem płeć piękną w mmo . Nie licząc 15 dziewczyn z mojej klasy które grają w to samo mmo (Cabal) razem .. ich rozmowy na ts'ie miażdżą mózg xD

warn_ico.png
Archeologia... - Kubox

Wow

Congratulations MrRosiu.

Architect achievement unlocked!

mod_ico.png
Na następny raz zgłaszaj takie coś, zamiast offtopować. Następnym razem poleci warn. - Kubox

Recenzji, tekstów i wywiadów zakaz odkopywania raczej nie obowiązuje.

mod_ico.png
Nie wyczytałem nic takiego w Regulaminie. Poza tym, post nienawiązujący do tematu. Tak jak powyżej, następnym razem poleci warn. - Kubox

Mam pytanie do Krystal w sprawie S4. Jak tam w gildii? Jest to jakas trwalsza czy nie? I wyjasnisz pokrotce co dodali w sezonie 3? (nie chodzi mi o cala liste tylko o najwazniejsze rzeczy) Znalazloby sie w klanie miejsce dla emerytowanego mistrza revolvera? Kiedys wiekszosc na 1 strzal zabijalem xD (gralem od sezonu 1 do 2, potem klan sie rozpadl i juz nie bylo z kim grac, wiec przestalem grac :D) Z gory dzieki za odpowiedzi. Odpisz tu lub na gg (jak ci tam jest wygodniej)

warn_ico.png
Człowieku, takich spraw się nie załatwia, spamując niewinne tematy.. Masz PW, gg(jak sam napisałeś), to po co tu spamisz. Warn. - Kubox

A tak przy okazji, to temat zamykam, by uchronić go od zbędnego spamu.

otworzyłem, bo z tego co pamiętam, to karanie archeologii w zakresie działu z tekstami nie obowiązywało. Z tego samego powodu są to jedyne poddziały, w których tematy nie blokują się automatycznie po 60-dniowej nieaktywności, co nie? poza tym, był we wtorek w ciągu dnia jakiś spamujący bot na forum i to on odświeżył ten temat, co i tak nie ma jednak żadnego znaczenia z racji tego co pisałem wyżej.

mod_ico.png
owszem, pogrubiony tekst się zgadza - Salek

Również z miłą chęcią przeczytałem, wywiad zgrabnie napisany, przejrzysty, dzięki czemu nie ma problemów z czytaniem... A od siebie. Nie raz spotkałem dziewczynę/kobietę w grze i myślę że z czasem, graczy płci pięknej będzie coraz więcej, po za tym podziwiam kobiety, które są zorganizowane, i mają czas aby aby jeszcze zasiąść przed grą, mi samemu czasem go brakuje... ;)

Ps. Przepraszam ale sam nie zwróciłem uwagi na datę napisanego wywiadu... ^^

no to teraz jazda dupeczki roznosic drinki

evil girl chyba miala depresje jak udzielala tego wywiadu

czekam teraz na wywiad z gejem, trans i emo grajacym w mmo :)

fajnie tez ze ktos ten temat odkopal, dlatego ze wczesniej tego nie czytalem

a i usmialem sie jak czytalem o wiekszej ilosci emotek i motywie trzymania sie za raczki

pozdro lachony hehe

Hahhaa w krystal zakochał sie chłopak z gry cabal....nie ma to jak dziecięca miłość z gry gdzie 15latki na widok panienki dostają polucji i włączają 100% uprzejmości. Ogółem ta "opowieść" pomogła mi sie rozbudzić a darmowy kabaret nieczęsto się trafia

@Up Poziomu Twojej wypowiedzi nie skomentuje bo jest niższa niż Rów Mariański a to już osiągnięcie...

Wywiad ładnie zrobiony, przejrzyście. Sam dość rzadko spotykałem kobiety w grach ale teraz jakoś częściej co świadczy że u płci pięknej również rośnie zainteresowanie MMORPG :)

fermi przynajmniej nie boi sie napisac prawdy i nie udaje super dzentelmena na widok kobiecego niku w necie

zreszta co to za milosc wirtualna jak nawet cyckow nie wylizesz

aha Fermi obadaj to: brakuje jej trzymania sie za raczke w mmo ze swoim chlopakiem hehe

Hahhaa w krystal zakochał sie chłopak z gry cabal....nie ma to jak dziecięca miłość z gry gdzie 15latki na widok panienki dostają polucji i włączają 100% uprzejmości. Ogółem ta "opowieść" pomogła mi sie rozbudzić a darmowy kabaret nieczęsto się trafia

Z chłopakiem poznałam się w realu, przyjaźniliśmy się ponad rok, poprosiłam go aby mnie wprowadził w gry MMO jako przyjaciółka. Później gildia się wygadała :) Przykro mi jak postrzegasz tego typu relacje, naprawdę... Warto dodać że mieszkamy już razem Trolololol. Zazdrośnicy ;*

jak w realu to co innego

2x up żebym miał ci czego zazdrościc? Mieszkania razem? To jest powód to zazdrości? Czy fakt, że z gry masz boya? prosze cie... nie pisz nic

Panie Sancio - skoro moje wypowiedzi to Rów Mariański to ty przebiłeś się przez muł i wodorosty rzeczne

Hmm tak się zaczytałem że zapomniałem iż mam BFH włączone i 17 deadów do mojego K/D T-T ale ogółem wywiad super :P

Z podziałem na płeć w mmo jest tak:

kobiety graja najczęściej bo mają kolegów/przyjaciół którzy je wprowadzają do gry. I spedzają tam miło czas z kolegami.

faceci graja najcześciej bo nie mają koleżanek, kolegów, przyjaciółek, przyjaciół. i spedzają tam miło czas próbując kogoś poznać.

Jak dla mnie to genialnie że kobiety grają w mmo. Zawsze grały. Tylko tak jak wynika z tego co napisałem wyżej:

kobiety po wyłączeniu gry idą na piwo, spotkanie, impreze z kimś tam.

A facet po wyłączeniu gry idzie na forum pisać o tej grze.

Z podziałem na płeć w mmo jest tak:kobiety graja najczęściej bo mają kolegĂłw/przyjaciĂłł ktĂłrzy je wprowadzają do gry. I spedzają tam miło czas z kolegami.faceci graja najcześciej bo nie mają koleżanek, kolegĂłw, przyjaciĂłłek, przyjaciĂłł. i spedzają tam miło czas prĂłbując kogoś poznać.Jak dla mnie to genialnie że kobiety grają w mmo. Zawsze grały. Tylko tak jak wynika z tego co napisałem wyżej:kobiety po wyłączeniu gry idą na piwo, spotkanie, impreze z kimś tam.A facet po wyłączeniu gry idzie na forum pisać o tej grze.

opisujesz swoje wlasne doswiadczenia piszac o "facecie" ? troche to glupie i naciagane

a moze dziewczyny grajace w mmo to takie paszkwile ze jak pokaza swoja mordke poza domem to ludzie w nie kamieniami rzucaja i dlatego uciekaja do wirtualnego swiata gdzie jest pelno napalonych malolatow, ktorzy na widok kobiecego nika maja wzwod