Xbox 360

Witam mam zamiar kupić Xboxa 360 ale czy się opłaca i jakiego Arcade czy Elite ?

Ja ostatnio X0 kupywałem i kupiłem Elite bo od razu jest dysk 120gb no i ten czarny kolorek. I można nowego spokojnie za 800zł z dwoma grami typu forza motorsport 3 i halo3. A arcade nowy z 600zł. Ale moim zdaniem juz lepiej dozbierać do elite, choćby po to by mieć satysfakcje że juz lepszej konsoli narazie mieć nie możesz ^^. A i czy sie opłaca to zależy. Moim zdaniem sie opłaca bo gra na konsoli w gry które nawet sie grało na pc to całkiem inne przeżycie. No i musisz se zdawać sprawe z tego że jak chcesz ciśnąć w multi musisz opłacać tam coś, ale to wydatek 120zł na cały rok. Ale jak nie kupisz tego golda to i tak normalnie mozesz sie zalogować na konto live itp ale grać tylko w singla.

Nie wiem czy kupowanie Xpudła to dobry pomysł czytałem niedawno że co 2 X-Box się psuje co prowadzi do częstych napraw a w najgorszym przypadku do kupna nowej konsoli. Ale jeśli to ci nie przeszkadza to możesz go kupić i lepiej gra nie na nim niż na PS3.Co do rodzaju to najlepiej Elite trochę droższy ale wart swojej ceny

Psuły sie stare wersje Xboxa. Najnowszy elite jest praktycznie nie awaryjny. Tzn że trzeba mieć dużego pecha by sie zepsuł. Ale jak trzymasz xboxa w ciasnym miejscu i grasz na nim to po jakimś czasie rrod może wyskoczyć ale jak na pólce zyczajnej to psuć sie nie powinien.

Bzdura z tym psuciem. Widziałem jak ludzie traktują te konsole a potem się dziwią, że coś nie działa. Ja mam Arcade i mi to w pełni styka - ot, daje możliwość pogrania w gierki które na kompie mi nie pójdą. Dysk mi niepotrzebny (a gdyby kiedyś był to zawsze można przecież dokupić). Konsola fajna rzecz.

Ponoc nowych wersji nie da sie juz przerabiac... Prawda? :)

Chyba sie da przerobić.

Jeżeli chcesz kupić X(z)boxa to tylko elite, ale osobiście i tak bardziej polecam PS3, no ale jak kto woli :D

A co do przerabiania - nie polecam, jak wykryją że macie piracką gre, dostajecie bana na Xbox live.

Jeżeli chcesz kupić X(z)boxa to tylko elite, ale osobiście i tak bardziej polecam PS3, no ale jak kto woli A co do przerabiania - nie polecam, jak wykryją że macie piracką gre, dostajecie bana na Xbox live.

A widzisz w Polsce Xbox live?

To w końcu kupuje, a da się to przerobić bez bana jak ktoś napisał.

up^^ tak jak FreeQ napisał, w Polsce Xbox Live nie działa.A co do x-klocka to tylko elite ;] Sam posiadam i jest git ;] Gears of War w co-op roxxuje ;D

To w końcu kupuje, a da się to przerobić bez bana jak ktoś napisał.

Przerabiasz. A gry ktore posiadaja Xbox live kupujesz jako orginalne. Albo kopjujesz i nie kozystasz z Xbox live. I nikt cie nie lapie. Oczywiscie mowie o sytuacji kiedy Xbox live bedzie dostepny w Polsce... czyli 2011? Moze :)

Ja mam zamiar kupić konsolę.Też miałem taki dylemat ale nie musiałem się długo zastanawiać: biorę PS3. Zdecydowałem się na PS3 ponieważ nie odpowiada mi płacenie za grę przez sieć a do tego xbox live nie jest dostępny w Polsce więc nie widzę powodu żeby płacić na darmozjadów którzy [za przeproszeniem] mają Polaków w czterech literach.

Wracając do tematu lepiej kup PS3 ma lepsze excluzivy i przy okazji nikt cię nie "ssie" jak mu się żywnie podoba

Ta ale za gry płacę 200 zł.

Biorę Elite, a i jakie gry polecacie ?

Ja mam zamiar kupić konsolę.Też miałem taki dylemat ale nie musiałem się długo zastanawiać: biorę PS3. Zdecydowałem się na PS3 ponieważ nie odpowiada mi płacenie za grę przez sieć a do tego xbox live nie jest dostępny w Polsce więc nie widzę powodu żeby płacić na darmozjadów którzy [za przeproszeniem] mają Polaków w czterech literach.Wracając do tematu lepiej kup PS3 ma lepsze excluzivy i przy okazji nikt cię nie "ssie" jak mu się żywnie podoba

Na PS3 jest mniej gier. I to sporo mniej. A to ze PL nie ma Xbox live... coz kto by chcial kooperowac z panstwem gdzie piractwo jes tak wysokie? Usluga live ma byc na bank do 2011 roku i kto wie moze wczesniej.

Co do gier. Zalezy co lubisz :)

Co do Xbox Live w Polsce, będzie już niedługo! Bo na jesień! ;]

http://tvgry.pl/?ID=1053

Prawdopodobnie będzie to w listopadzie.

Z Xbox live nie ma większego problemu bo wystarczy zalogowac sie jako mieszkaniec Wielkiej Brytanii, zdobyć jakiś kod pocztowy i gitatra, a bany? Raczej nie sprawdza gdzie nmieszkasz...

Jeszcze 2 pytania i zamawiam :P.

1. Co to jest ten Xbox Live

2. Czym waszym zdaniem różni się granie na Xboxie, a PCcie ?

Xbox Live to taka jak by sieć czy coś w tym stylu dzięki której grasz na Xboxie multiplayer i ściągasz do gier poprawki itd.