Na E3 został zaprezentowany nowy Xbox 360 (s), będzie go można kupić za 299 dolarów co daje około 990zł. Ma się pojawić w Polsce chyba w lipcu, ja bym na twoim miejscu poczekał.
Xbox 360
Jeszcze 2 pytania i zamawiam .1. Co to jest ten Xbox Live2. Czym waszym zdaniem różni się granie na Xboxie, a PCcie ?
Różni się wygodą grania. Na PC: da się grać w strategie, w fpsy też wygodniej, chociaż najnowszy KillZone pokazał, że na konsolce też można wygodnie w nie grać.
na Xbox - wszystkie fify, tekkeny + rywalizacji 1v1. Korzystanie z internetu Xboxa jest płatne, wiele osób (piraci) nie mają zamiaru korzystać z Xbox Live, z wiadomych względów
Przez to że wychodzi Xbox Slim ceny Xboxa spadną, Xbox Arcade bodajże ma kosztować 500zł
Wyjdzie też wersja Xboxa Slim, tyle że uboższa i ma ona kosztować jakieś 800zł? Coś koło tego.
Eksboks slim, jest cichszy i ma dysk 250gb, RRODÓW podobno też już nie ma, czy to jest warte dopłacania jakieś 300-500zł? Dla mnie, nie.
Tylko wygodą grania, a słyszałem, że grafiką, nowszymi grami oraz gry na to są bardziej dynamiczne i "żywe".
Co do Iksa to mam zamiar kupić z tej aukcji numer 1080002031 na allegro, a czy się opłaca nie wiem bo się nie znam więc powiedzcie.
Aukcja numer 1080002031 na allegro nie chce dawać linka bo nie wiem czy warna dostane ;P.
Tylko wygodą grania, a słyszałem, że grafiką, nowszymi grami oraz gry na to są bardziej dynamiczne i "żywe".Co do Iksa to mam zamiar kupić z tej aukcji numer 1080002031 na allegro, a czy się opłaca nie wiem bo się nie znam więc powiedzcie.Aukcja numer 1080002031 na allegro nie chce dawać linka bo nie wiem czy warna dostane ;P.
Faktycznie, warn straszna rzecz..
Lepiej poczekać na Xboxa slim, ale jeśli będziesz grał w gry typu "- Banjo Kazooie - nuts & bolts", albo "- Lego Batman" na Xboxie, to polecam kupic GameBoya Advance. A na serio, ten bonus 6 gierek jest zbędny, lepiej kupić sobie takie, w które będziesz grał z chęcią, ale jeśli naprawdę, naprawdę lubisz Banjo Kazooie i Lego Batmana to nie zastanwiaj się nad niczym i kupuj X pudło!
#down - : D
A może PSa
Nie zamierzam wydawać więcej na gry niż na samą konsole.
Volguś, a o bracie nie pomyślałeś xD.
Naucz brata grać w Killzony itp Wyrosnie hardcore..
Swoja droga... granie w FPSy na padzie to kaleczenie samego siebie . Znaczy wiem ze tam jest autoaim... ale i tak jest to grubo poryte
Już wiadomo [na 99%] ile będzie kosztował x360 slim - 1099zł a nie 900zł tak jak przypuszczano :-/
Swoja droga... granie w FPSy na padzie to kaleczenie samego siebie . Znaczy wiem ze tam jest autoaim... ale i tak jest to grubo poryte
Też tak sądziłem dopóki nie pograłem (Quake 4, Fallout 3 (i bynajmniej nie mam tu na myśli V.A.T.S.a )
.
Ja też tak sądziłem, póki nie pograłem... i sądzę tak dalej. Mam takie same zdanie na ten temat jak FreeQ, grając w fpsy na padzie, sami sobie wyrządzamy krzywdę, ale to pewnie kolejna rzecz z serii "kwestia gustu"... -.O
A nie wiecie ile Xbox 360 Kinect/Project Natal będzie kosztować ?
Z tego co mi wiadomo cena kinkieta nie jest znana. Tzn ONI znają i mówią ze to będą cieżkie święta dla Sony. A projekt natal z to co wiem to chyba upadł.
Edit: może nie tyle upadł ale ten kinkiet to jest chybe ten projekt natal.
@up
"może nie tyle upadł ale ten kinkiet to jest chybe ten projekt natal"
Nie chyba tylko tak.Na stronie cda pisali ze natal zmienił się w kinecta.
@up
Tak to prawda
Xbox 360 Kinect/Project Natalnapisałem tak ponieważ niektórzy mówią na to Kinect, a jeszcze inni Project Natal.
Jak myślicie jaka cena, ale na pewno tanie to nie będzie.
Myśle że będzie kosztowało do 350zł.
Dlaczego takie tanie ? Jak czytałem to będzie trzeba zakupić nowe Xboxy bo na starych Kinect nie będzie działał.
kontroler do gry za 350 zł? Czy to tanio to nie wiem...
Tanio !
Kuzyn ma Wii i za tą deske zapłacił 500 zł, a za kontrolery do rąk ponad 200 zł = 700zł, a Xbox nie będzie potrzebował miejsca do zawadzania.
Jeszcze będzie głos i ruchy dobrze wykonywał bo na Wii trzeba dokładnie i wolno wykonywać, a pisałem, że do tego nowy Xbox to z 1700 złotych wybulić trzeba będzie.
No chyba, że Xbox będzie tańszy.