Xbox 360

Dlaczego takie tanie ? Jak czytałem to będzie trzeba zakupić nowe Xboxy bo na starych Kinect nie będzie działał.

Dlaczego takie tanie kurfa ale pytanie no powiedziałem to co myśle. A co do działania na starcy xboxach to Ujawniono również, że urządzenie będzie kompatybilne ze wszystkimi modelami Xboxa 360, a do sprawnego działania potrzebuje 175 MB miejsca na dysku twardym na instalację niezbędnych sterowników i oprogramowania, a także jeden wolny port USB.

Jedyne co, to nowy Xbox będzie przystosowany do Kinecta bo będzie miał specjalne wejście dla niego, które będzie służyło jako normalne USB i do prądu, bo użytkownicy starszych Xboxów będą musieli podłączyć oprócz USB jeszcze zasilanie

Pytanie z winnej beczki.

Jutro kupuje 360'tke(BO LEPSZA!!) Osobiscie mam neta 2 mega od tepsy. Ale nie lifeboxa tylko normalnie. Linnia telefoniczna - modemik - podlaczenie do kompa pod sieciowke. Moje pytanie... czy z tepsy podlacze neta pod xboxa? W sensie na jakiej zasadzie to sie odbywa? Bo wiem ze normalnie musze zainstalowac oprogramowanie pod PieCa i bawic sie potem z haselkami :).

Ja zrobiłęm tak Linnia telefoniczna - modemik - XBOX i działa tyle że wtedy nie ma neta na kompie.

Ja zrobiłęm tak Linnia telefoniczna - modemik - XBOX i działa tyle że wtedy nie ma neta na kompie.

To chyba logiczne skoro odlaczasz kabel od kompa :D.

Ale oprogramowanie modemu musze tam instalowac.... jakos? I rozumiem ze tez masz przez USB? Bo ja pod kompa mam USB.

Boze jakie ja mam koslawe rece do pada. Jak juz PC padna i zostana tylko konsole... To zaczynam grac na zywo.. Zaczne od GTA.

Ja mma xboxa i jestem bardzo zadowolony, lepiej poczekaj do jesieni i wtedy coś kup.

Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam w tym.

Jeśli kupie Xbox 360 Elite to będę mógł później dokupić Kinecta i doczepić i wszystko ok ?

Taa na luzie kinkiet będzie współpracował z każdym xboxem 360.

Nowe może i nie są już tak awaryjne, ale starsze wersje to żenada. Ze 2 lata temu kupiliśmy z facetem wersje Arcade. Oczywiście przy uruchamianiu wyskoczył rod, więc złożyliśmy reklamację. Przysłali nam nowy i oczywiście ten też odmówił posłuszeństwa. Po trzecim takim incydencie odesłali nam Elite, który trzyma się do dziś. Minęły 3 miesiące od kupna pierwszego, zanim na dobre do niego usiadłam.

Polecam jak najbardziej Xbox 360 Elite, jestem jego użytkownikiem. Nie przegrzewa się, wszystkie gry działają płynnie bo jest lepszy od PS(dlatego, że PS3 ma blue-ray i wifi), ale można do elite dokupić sobie wifi i podłączyć. Nie chodzi ani za głośno ani za cicho. Tego Slima nie kupował bym tak an kocią łapę, bo nawet jeszcze nie ma za bardzo o niej opin ani nic. Możliwe że będzie tak samo jak PS3 slim, się będzie przegrzewał. Elite ma bezprzewodowego pada, bardzo wygodne rozwiązanie. Bardzo ładne i wygodne menu. Miałem szansę przetestować PS3 i powiedzieć jest moim zdaniem gorszy od Elite, ponieważ nie chodzi tak płynnie jak on, ma może te duperelki, ale wibracje pada też ma elite i wydajność ma gorszą od elite. Minusem jak już pisałem może być to wifi ale to można dokupić i podłączyć, lub pociągnąć i z kabla podłączyć. Moim zdaniem pad od Xboxa jest bardziej wygodniejszy od pada PS. Masz wejście HDMi, nareszcie można podłączyć do plazmy i grać w jakości HD, do tego dostajesz, słuchawki, kable np. HDMi itd...

A tutaj możesz co nieco o nim się jeszcze dowiedzieć : http://www.xbox.com/pl-PL/hardware/x/xbox360elitesystem/default.htm i tutaj http://www.euro.com.pl/konsole-do-gier/opis-xbox-360-elite-halo-3-forza-3.bhtml#content_3c- wejdź sobie do zakładki opinie.

Kinect chodzi pod każdą wersję xboxa, jest to naprawdę super zabawa.

Kinect chodzi pod każdą wersję xboxa, jest to naprawdę super zabawa.

WOW to już grałeś na kinect że wiesz ze to super zabawa?...

Polecam jak najbardziej Xbox 360 Elite, jestem jego użytkownikiem. Nie przegrzewa się, wszystkie gry działają płynnie bo jest lepszy od PS(dlatego, że PS3 ma blue-ray i wifi), ale można do elite dokupić sobie wifi i podłączyć. Nie chodzi ani za głośno ani za cicho. Tego Slima nie kupował bym tak an kocią łapę, bo nawet jeszcze nie ma za bardzo o niej opin ani nic. Możliwe że będzie tak samo jak PS3 slim, się będzie przegrzewał. Elite ma bezprzewodowego pada, bardzo wygodne rozwiązanie. Bardzo ładne i wygodne menu. Miałem szansę przetestować PS3 i powiedzieć jest moim zdaniem gorszy od Elite, ponieważ nie chodzi tak płynnie jak on, ma może te duperelki, ale wibracje pada też ma elite i wydajność ma gorszą od elite. Minusem jak już pisałem może być to wifi ale to można dokupić i podłączyć, lub pociągnąć i z kabla podłączyć. Moim zdaniem pad od Xboxa jest bardziej wygodniejszy od pada PS. Masz wejście HDMi, nareszcie można podłączyć do plazmy i grać w jakości HD, do tego dostajesz, słuchawki, kable np. HDMi itd...A tutaj możesz co nieco o nim się jeszcze dowiedzieć : http://www.xbox.com/pl-PL/hardware/x/xbox360elitesystem/default.htm i tutaj http://www.euro.com.pl/konsole-do-gier/opis-xbox-360-elite-halo-3-forza-3.bhtml#content_3c- wejdź sobie do zakładki opinie.Kinect chodzi pod każdą wersję xboxa, jest to naprawdę super zabawa.

Zdajesz sobie sprawe z tego ze piszesz glupoty :). Czytniki blue ray sa wolniejsze. Ale to jest inna technologia ktora sama w sobie jest lepsza od DVD. A to ze niby PS3 jest wolniejsze od PS3 to nie wieze :). Ja mam 360 i GTA4 czasem faktycznie zwalnia. A na PS3 tego nie bylo.

Witam mam zamiar kupić Xboxa 360 ale czy się opłaca i jakiego Arcade czy Elite ?