Witam.
Co myślicie on nowym czempionie Xerath? Czy jest wart uwagi i kupna? Jakie jest wasze zdanie na jego temat?
Witam.
Co myślicie on nowym czempionie Xerath? Czy jest wart uwagi i kupna? Jakie jest wasze zdanie na jego temat?
jezli ktos dobrze ogarnie ta postac to po prostu bd robil sieke z tym zasiegiem co ma jak dla mnie troche przesadzony
do orianny ciezko podejsc bo ma zasieg ale ten hero to juz naprawde dystansowiec zbieram kase na niego i nie moge sie doczekac kupna
To jest dopiero postac OP i tyle. Damage z d*py wziety i wogole.
Szczerze dzisiaj grałem 3 razy przeciwko xearthem i dla mnie lepszy brand leblanc i swain.Każdy ogarnięty gracz rozłoży tą postać jak chce.Teraz będą sami magowie wychodzić więc ja bym się z kupnem wstrzymał.
Wszyscy krzyczą że zasięg "OP OP OP !!!!". Kog ma wiekszy zasieg ulti i nikt nie krzyczy OP, EZ tez ma duzy zasieg i nikt nie krzyczy OP.
A tak naprawdę tylko podczas TF masz okazje użyć czaru by powiększyć zasięg i powiedzmy sobie szczerze, pomiędzy czarami jest tyle czasu że spokojnie zdąża inni podbić ci wszystkie kille.
Czar powiekszający zasięg tez ma ograniczony czas działania więc na lajnie walniesz może... raz z powiekszonym zasiegiem? pozniej zwyczajnie zdazam zwiać. I Xerath do 6 lvl nie jest w stanie zabić kogokolwiek, nie ma zwyczajnie szans ubić kogoś nawet z jego stunem, ale od 6 lvl juz potrafi ładnie namieszać stojąc bezpiecznie za sciana i ładując z ulti w TF ale tak naprawde potrafi to też Kog, Ez i moj najbardziej znienawidzony Urgot ktory ma juz totalnie przegiety zasięg ktory dla mnie jest zdecydowanie bardziej OP niż zasięg Xerath'a.
....I Xerath do 6 lvl nie jest w stanie zabić kogokolwiek, nie ma zwyczajnie szans ubić kogoś nawet z jego stunem,...
nie grałeś, nie opanowałeś, wiec się nie wypowiadaj bo wprowadzasz w błąd. Każdym championem można zabić przed wbiciem 6 lvl tym bardziej mając owe CC i nie porównuj Koga do Xera iż każdy ma inne zastosowanie. A co do Ezia to już w ogolę, ranged bez CC typowe usless
@up
Grałem, w miarę opanowałem. Co nie zmienia faktu że do 6 lvl nie ubije kogoś z większą ilością hp. Dlaczego? dmg ze spelli na początku jest hmm... średni, i ma spore CD tak więc z powiekszonym zasięgiem walniemy najwyzej jednym piorunkiem na początku, co nie zmienia faktu że ma świetny harras już od 1 lvl'a
I porównywałem tylko zasięg Koga do zasięgu Xera, więc mam prawo porównywać ich pod tym względem, Ez swoimi czarami też ma wiekszy zasięg spelli od innych bohaterów, i nie porównuję tutaj postaci jako całość tylko poszczególne elementy.
Ja tam dziś kupiłem, bo nie mam na co IP wydać i mam tylko jednego maga Lux XD a że mnie zaciekawił, to bez zastanowienia, w sumie podoba mi się nim gra i ma wady i zalety jak każda postać
@upGrałem, w miarę opanowałem. Co nie zmienia faktu że do 6 lvl nie ubije kogoś z większą ilością hp. Dlaczego? dmg ze spelli na początku jest hmm... średni, i ma spore CD tak więc z powiekszonym zasięgiem walniemy najwyzej jednym piorunkiem na początku, co nie zmienia faktu że ma świetny harras już od 1 lvl'aI porównywałem tylko zasięg Koga do zasięgu Xera, więc mam prawo porównywać ich pod tym względem, Ez swoimi czarami też ma wiekszy zasięg spelli od innych bohaterów, i nie porównuję tutaj postaci jako całość tylko poszczególne elementy.
1 Nie opanowałeś tej postaci
2 Rożnicę hp przed wbiciem 6 lvl jest prawie znikome
3 Na 17 meczy Xerem w 9 udało mi sie zabić przed wbiciem 6 lvl (dodam ze to nie raz)
4 "walniemy najwyzej jednym piorunkiem na początku" i tak do skutku puki się nie zajedzie przeciwnika.
Zapewne za 2 tygodznie szykuje sie NERF.
Myślałem że to będzie super champion ale po walkach przeciwko nim stwierdzam, że jest do d*py.... Jedyne co w nim dobre to 3x ulti.
postac bardzo dobra ja dzis xerethem mialem staty 16/1/15
Będzie nerf na 100% - 3x ulti AoE? C'mon
Na dystans jest dobry ale dobiegniesz do niego, byle jaki cc i pada jak szmata. Zerowa szansa ucieczki ani zblokowania ataku.
postac bardzo dobra ja dzis xerethem mialem staty 16/1/15
Niestety tylko dzis ... juz po tygodniu ludzie beda wiedziec co on potrafi i jaka na niego najlepsza kontra(nic nowego). Ja uwazam, ze jest on useless jedyne co ma dobrego (jak ktos napisal) 3x ulti .. zreszta to jest nuker tzn. uzyj wszystkie spelle i padnij / uzyj wszystkie spelle i udaj sie do bazy z reszta hp .. taka prawda ..
hehe tylko później ma bardzo małe cd, może spamować czarami bez martwienia się o mane:) co do ganku 1 na 1 nie ma problemu z ucieczką od 3 już jest, ale większość championów się nie wybroni
1 Nie opanowałeś tej postaci2 Rożnicę hp przed wbiciem 6 lvl jest prawie znikome3 Na 17 meczy Xerem w 9 udało mi sie zabić przed wbiciem 6 lvl (dodam ze to nie raz)4 "walniemy najwyzej jednym piorunkiem na początku" i tak do skutku puki się nie zajedzie przeciwnika.Zapewne za 2 tygodznie szykuje sie NERF.
Nie będę się z Tobą kłócił bo to bez sensu. Ja bardzo rzadko widywałem żeby Xerath zabił kogoś przed 6 lvl, ahh tak, mówię o Mid cały czas. Każdy normalny gracz na mid cofnie się do bazy z resztka hp, może grałeś przeciwko nieogarniętym graczom chociaż naturalnie są postacie ktore na mid nie maja szans przeciwko niemu, ale najlepsza kontra na Xerath'a na mid to Akali
nie ma opcji żeby ją ubić kiedy nabije już 6 lvl
I nie pisz że nie opanowałem bo ownie każdego Xerath'a z przeciwnej drużyny
raz sie zdazylo ze byl lepszy ale to już wina mojej drużyny i przeciwnego junglera
Mam go i powiem że fajnie się nim gra :] ma duży zasięg i fajne ulti ;]
Gralem dzisiaj z nim na midzie, Ja Nocturne... w q e reszta auto attack, i po waszym OP champie. Kazdy AD ogar wygrywa.
Trochę przegięty, taki Brand ver. 2, ogromny dmg i jeszcze większy zasiek
Xerath Brandowi nie dorównuje do pięt